HUAWEI Mate 9

Revolutionaire snelheid

Laat je niet meer afremmen dankzij de nieuwe Kirin 960-processor en het intelligente “Machine Learning”-algoritme. Dit baanbrekende samenspel tussen hardware en software betekent dat jouw HUAWEI Mate snel begint en snel blijft.

KIRIN 960 KIRIN 960
 MACHINE LEARNING MACHINE
LEARNING
Meer informatie
Revolutionaire snelheid
Enhanced power
 ULTRA LONG-LASTING BATTERYULTRA LONG-LASTING
BATTERY
HUAWEI SUPERCHARGE HUAWEI
SUPERCHARGE
De HUAWEI Mate 9 biedt een echt revolutionaire levensduur van de batterij. Dankzij de grote 4000mAh batterij en slimme energiebesparende technologie, kun je van twee dagen gebruik zonder opladen genieten. Geavanceerde HUAWEI SuperCharge-technologie laadt het apparaat binnen 20 minuten veilig op voor een volledige dag ingeschakeld zijn.*

*Typische waarde. Gebaseerd op resultaten van HUAWEI-labtests. De accuduur is afhankelijk van de feitelijke gebruikssituatie.
 Gebaseerd op resultaten van HUAWEI-labtests. Labtestomgeving: temperatuur bij 25 ℃, relatieve luchtvochtigheid: 45-80 %. Door gebruik te maken van de HUAWEI SuperCharger werd de telefoon opgeladen vanaf 1 % vermogen bij maar een 4 G-netwerkstand-bystatus.
Meer informatie
Enhanced power
Adembenemende fotografie

De HUAWEI Mate 9 biedt uitzonderlijke scherpte. De tweede generatie Leica Dual Camera maakt beelden met ongekende details en levert prachtige foto's die van elke fotograaf een kunstenaar maken.

LEICA DUAL CAMERA LEICA DUAL
CAMERA
BOKEH BOKEH
LOW LIGHTLOW LIGHT
4K VIDEO 4K VIDEO
FRONT CAMERAFRONT
CAMERA
Meer informatie camera
Ground-breaking user experience
Prachtig Ontwerp Prachtig
Ontwerp
Intuïtieve Interface Intuïtieve
Interface
We zijn trots op de EMUI 5.0 en zijn mooie en slimme gebruikersinterface. Compromisloos design ontworpen door een team van toegewijde experts maakt van de HUAWEI Mate 9 een prachtige ervaring.
Meer informatie
Ground-breaking user experience
Wereldwijde connectiviteit
Wereldwijde connectiviteit

Met een ongelooflijke netwerkondersteuning en de geïntegreerde dual SIM-ondersteuning, biedt de HUAWEI Mate 9 uitstekende prestaties wereldwijd. Ervaar consistente gesprekskwaliteit en een stabiele internetverbinding met lager energieverbruik en datagebruik over de hele wereld.

Uitgebreide netwerkondersteuning Uitgebreide
netwerkondersteuning
 Dual SIM-ondersteund Dual
SIM-ondersteund
600MBPS 600MBPS
Meer informatie
Beveiligingsoplossingen waar u op kunt vertrouwen

Snelheid in ontgrendelen met vingerafdruk De HUAWEI Mate 9 wordt geleverd met een 4 -level vingerafdrukherkenning waaronder 3D-herkenning van vingerafdrukken en een gecodeerde bestandskluis waartoe je met de vingerafdruksensor toegang hebt. Deze is ook snel, 20% sneller in vergelijking met de HUAWEI Mate 8.*

*Gebaseerd op HUAWEI-labtestresultaten.

Beveiligingsoplossingen waar u op kunt vertrouwen

Met een aanraking toegang tot uw persoonlijke ruimte Bescherm uw privé-contacten, foto's en apps in deze persoonlijke ruimte waar je zelf met één aanraking toegang toe hebt. U kunt de HUAWEI Mate 9 zelfs voor twee vingerafdrukken instellen voor toegang tot twee aparte persoonlijke ruimtes.

Beveiligingsoplossingen waar u op kunt vertrouwen
 • Gedurfd, zorgvuldig en verfijnd
 • Gedurfd, zorgvuldig en verfijnd
 • Gedurfd, zorgvuldig en verfijnd
 • Gedurfd, zorgvuldig en verfijnd
 • Gedurfd, zorgvuldig en verfijnd
Gedurfd, zorgvuldig en verfijnd

De HUAWEI Mate 9 heeft het design-DNA van de Mate Serie geërfd met een uniek glamoureus visueel en sensueel uiterlijk.

5.9” FHD-scherm + 2.5D Glass 5.9” FHD-scherm
+ 2.5D Glass
Compact Design Compact
Design
 KleurassortimentKleurassortiment
Meer informatie
Unieke eigenschappen

De HUAWEI Mate 9 wordt geleverd met een breed scala aan spannende nieuwe functies die uitermate intuïtief te gebruiken zijn.

 HUAWEI Share HUAWEI Share
Directional Audio Capture Directional
Audio Capture
 4 microfoons voor heldere gesprekken4 microfoons voor
heldere gesprekken
Meer informatie
* Op basis van de resultaten van de HUAWEI-laboratoriumtests. Levensduur van de batterij is afhankelijk van de werkelijke gebruikssituatie.
** Op basis van de resultaten van de HUAWEI-laboratoriumtests. Omgeving laboratoriumtest: temperatuur 25 ℃, relatieve vochtigheid: 45% tot 80%. Door gebruik van de HUAWEI SuperCharge-lader werd de telefoon van 1% vermogen opgeladen op slechts 4G-netwerk stand-bystatus.

HUAWEI Mate 9 BESCHIKBAAR BIJ