camera

2e generatie Leica Dual Camera

De HUAWEI Mate 9 komt met een tweede generatie Leica Dual Camera met 12MP RGB-sensor en 20MP zwart-witsensor. De RGB-sensor legt levendige kleuren vast, de sensoren voor zwart-wit pikt de fijnere details eruit.

Foto's met Leica-kwaliteit

Een krachtig camera-algoritme zorgt ervoor dat elke foto voldoet aan de Leica-normen. De HUAWEI Mate 9 biedt ook een breder scala aan sterke fotografeermogelijkheden, zodat je foto's van professionele kwaliteit maakt in nagenoeg alle omstandigheden.

Hybrid zoom

Dankzij de grote hybrid zoom, laat HUAWEI Mate 9 je foto's nemen van Leica-kwaliteit, zelfs bij grotere brandpuntsafstanden

Sensationele nachtopnames

De duale pixelbinning-technologie op beide lenzen van de camera verdubbelt de helderheid van het beeld in omstandigheden met weinig licht. Optische beeldstabilisatie compenseert het trillen van een hand en produceert kristalheldere opnames.

Schitterende bokeh met mogelijkheden voor nieuwe focus

Maak foto's van mensen of objecten en maak de achtergrond wazig met een artistieke bokeh. Een geringere diepte laat uw onderwerpen naar voren komen. Je kunt de foto's ook een nieuwe focus geven. Je hebt de vrijheid om eerst foto's te maken en daarna pas te focussen.

8 MP selfie-camera met autofocus

De HUAWEI Mate 9 beschikt over een 8 MP selfie camera met autofocus en een scala aan functies waarmee je snel selfies maakt.

Stel de camera in om een foto te maken terwijl je lacht, plaats je vinger op de vingerafdruksensor om de ontspanknop te activeren. Een nieuw algoritme voor gezichtsverbetering detecteert jouw gezicht automatisch en past de instellingen naar jouw schoonheidsideaal toe.

Oogverblindende 4K-video, compact in afmeting

De HUAWEI Mate 9 ondersteunt 4K-video-opname met optische beeldstabilisatie. Deze maakt ook gebruik van de H.265-videocompressiestandaard, waardoor een compressie van de videobestandsgrootte tot 50% mogelijk is.*


*Gebaseerd op HUAWEI-labtestresultaten vergeleken met HUAWEI Mate 8.