HUAWEI MateBook 13 2020

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση του Internet Explorer ή του προγράμματος περιήγησης (browser) της επιλογής σας.

Δημοφιλή αποτελέσματα

  Προτεινόμενα αποτελέσματα

   πληκτρολογήστε περισσότερα κλειδιά αναζήτησης

   HUAWEI MateBook 13 HUAWEI MateBook 13

   Η Εμεπιρία Οθόνης σε Άλλο Επίπεδο

   Με την FullView Οθόνη 13 ιντσών 2K,1 το HUAWEI MateBook 13 προσφέρει κάτι παραπάνω από μια εντυπωσιακή οθόνη, καθώς απολαμβάνετε μια πλήρως εμβληματική οπτική εμπειρία. Η αναλογία οθόνης-σώματος 88% και το 100% sRGB (τυπικό) χρωματικό εύρος, σας δίνουν τη δυνατότητα να βλέπετε τα πάντα, ακόμα πιο ζωντανά. Και η αναλογία διαστάσεων 3:2 είναι ιδανική για ανάγνωση και γραφή.

   HUAWEI MateBook 13 Seeing is Believing

   2160 x 1440
   ανάλυση

   HUAWEI MateBook 13 Seeing is Believing

   88% FullView
   Οθόνη 13"

   HUAWEI MateBook 13 Seeing is Believing

   Αναλογία
   διαστάσεων 3:2

   Huawei MateBook full view display with unique horizon Huawei MateBook full view display with unique horizon Huawei MateBook full view display with unique horizon

   Huawei MateBook 2K screen with high resolution ratio

   Απαλό Άγγιγμα

   Περιηγηθείτε διαισθητικά με την multi-touch οθόνη υψηλής ακρίβειας του HUAWEI MateBook 13.2 Η οθόνη αφής προσαρμόζεται με απόλυτη ευαισθησία και ανταποκρίνεται σε κάθε σας άγγιγμα με απόλυτη ακρίβεια. Τώρα, μπορείτε ακόμη και να κάνετε swipe προς τα κάτω με τρία δάχτυλα και να βγάλετε screen shot την οθόνη και στη συνέχεια, να απομονώσετε το κείμενο από το στιγμιότυπο για να το επεξεργαστείτε. Τόσο απλά.3

   HUAWEI MateBook 13 Fingers Gesture Screenshot

   10-point
   multi-touch

   HUAWEI MateBook 13 Fingers Gesture Screenshot

   Δυνατότητα Καταγραφής
   Στιγμιοτύπου με τα Δάχτυλα

   HUAWEI MateBook 13 Fingers Gesture Screenshot
   HUAWEI MateBook 13 Fingers Gesture Screenshot

   Σώμα & Ψυχή

   Ζυγίζοντας μόλις 1,3 kg,4 το HUAWEI MateBook 13 είναι άριστο και φορητό, αλλά στιβαρό. Το πανέμορφο μεταλλικό πλαίσιο 14,9 mm5 είναι λεπτομερώς κατασκευασμένο με φινίρισμα με διαμάντια σε κάθε γωνία, προσφέροντάς υπερσύγχρονη εμφάνιση και αίσθηση. Ένα πολύ κομψό μηχάνημα, μόνο για εσάς.

   1,3 kg Ελαφρύ14,9 mm Λεπτό

   Elegant Huawei MateBook Mystic silver
   Elegant Huawei MateBook Space gray
   • Mystic Silver
   • Space Grey

   Huawei Matebook Intel Core i8 chip Huawei Matebook Intel Core i8 chip Huawei Matebook Intel Core i8 chip Huawei Matebook Intel Core i8 chip Huawei Matebook Intel Core i8 chip Huawei Matebook Intel Core i8 chip

   Huawei Share

   Με ένα απλό tap / άγγιγμα, το smartphone και το HUAWEI MateBook σας θα μετατραπούν σε "ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ" σούπερ συσκευή ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Internet. Η οθόνη του τηλεφώνου σας θα εμφανιστεί στην οθόνη του φορητού υπολογιστή σας και θα σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία σας μεταξύ των συσκευών και να τα επεξεργαστείτε στο laptop σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα με τους συναδέλφους σας στο τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας το ίδιο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Αυτή η συνεργασία των συσκευών καθιστά ευκολότερη τη ζωή και την εργασία σας.6

   HUAWEI MateBook 13 Huawei Share

   Ισχύς και Δύναμη

   Με τον επεξεργαστή i7-10510U της 10ης γενιάς Intel® core™ και τα διακριτά γραφικά NVIDIA® GeForce® MX250,7 το HUAWEI MateBook 13 κάνει την επεξεργασία βίντεο και το gaming εύκολο, γρήγορο και αξιόπιστο. Διπλές κεραίες 2xMIMO Wi-Fi, οι οποίες παρέχουν ταχύτητα λήψης έως 1733 Mbps8 και εξασφαλίζουν καλύτερη σύνδεση χωρίς καμία ανησυχία.

   Intel® Core™ i7

   Intel® Core™ i7

   Two motorcyclists fastly rush out the Huawei matebook screen Two motorcyclists fastly rush out the Huawei matebook screen

   Μεγάλη Μνήμη 16 GB

   Με μνήμη έως 16 GB και9 με SSD PCIe αποθηκευτικό χώρο 512 GB, το HUAWEI MateBook 13 είναι κατασκευασμένο για να κάνει το multitasking πιο αποτελεσματικό. Μπορείτε να εκτελείτε εντατικές εφαρμογές ή να ανοίγετε μεγάλα αρχεία γρήγορα και ομαλά, διατηρώντας παράλληλα πολλές εφαρμογές ανοικτές.

   HUAWEI MateBook13 16GB Large Memory

   Μεγάλη
   Μνήμη 16 GB

   HUAWEI MateBook13 512GB PCIe SSDs

   512 GB PCIe
   SSDs

   HUAWEI MateBook 13 16GB storage HUAWEI MateBook 13 16GB storage HUAWEI MateBook 13 16GB storage HUAWEI MateBook 13 16GB storage HUAWEI MateBook 13 16GB storage

   Απολαύστε Περισσότεραx

   Η μεγάλη μπαταρία 41,7 Wh (ονομαστική χωρητικότητα)10 σας επιτρέπει να κερδίζετε περισσότερο χρόνο. Σας επιτρέπει να παίξετε τοπικά 1080p βίντεο για 11,6 ώρες11 με μία πλήρη φόρτιση. Και με την τεχνολογία Quick Charge, παίρνετε 2,3 ώρες χρήσης στο γραφείο με 15 λεπτά φόρτισης.12

   Ταχεία απορρόφηση θερμότητας

   Ο νέος σχεδιασμός ανεμιστήρων Shark Fin 2.0 της HUAWEI μπορεί να απορροφήσει τη θερμότητα πιο γρήγορα από ποτέ χρησιμοποιώντας διπλούς ανεμιστήρες. Η αύξηση της ταχύτητας των κανονικών ανεμιστήρων κατά 25% 13 αυξάνει τη ροή του αέρα για να χαμηλώνει την θερμοκρασία του υπολογιστή γρήγορα και χωρίς θόρυβο, προσφέροντας την βέλτιστη εργασιακή εμπειρία. Αυτή η νέα τεχνολογία κάνει τη ροή εργασίας σας πιο ομαλή, ακόμα και όταν εκτελείτε πολλαπλές εφαρμογές ή παίζετε 'βαριά' παιχνίδια.

   *Ο φορητός υπολογιστής που απεικονίζεται είναι έκδοση με ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Οι φορητοί υπολογιστές που διαθέτουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών είναι εξοπλισμένοι με διπλούς ανεμιστήρες και ένα μόνο σωλήνα διασποράς θερμότητας.

   Πατήστε ένα κουμπί και είστε έτοιμοι

   Το Power Button Fingerprint του HUAWEI MateBook 13 με βελτιστοποιημένο BIOS σας επιτρέπει να το ενεργοποιείτε και να συνδέεστε γρήγορα με ένα βήμα.14 Ασφαλές, γρήγορο και φιλικό προς το χρήστη.

   Huawei MateBook fingerprint button Huawei MateBook fingerprint button Huawei MateBook fingerprint button Huawei MateBook fingerprint button

   Ένας ευέλικτος φορτιστής τσέπης

   Το HUAWEI MateBook 13 διαθέτει φορτιστή 65 W USB-C, που είναι κάτι πολύ περισσότερο από φορτιστής. Ο φορτιστής έρχεται με αποσπώμενο καλώδιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για φόρτιση είτε για τη μεταφορά δεδομένων. Υποστηρίζει επίσης HUAWEI SuperCharge, για ορισμένα τηλέφωνα.15 Ζυγίζοντας μόλις 160 g,16 ταιριάζει στην τσέπη σας και στη ζωή σας.

   Sound effect of Huawei matebook
   Sound effect of Huawei matebook Sound effect of Huawei matebook Sound effect of Huawei matebook Sound effect of Huawei matebook

   Προστέψτε τα μάτια σας

   Η οθόνη τελευταίας τεχνολογίας του HUAWEI MateBook 13 έχει τη δυνατότητα να μειώνει το μπλε φως που κουράζει τα μάτια με την πάροδο του χρόνου.17 Απλά επιλέξτε τη λειτουργία Eye Comfort Mode για να ρυθμίσετε αυτόματα την ισορροπία λευκού και τον τόνο του χρώματος για να προστατεύσετε τον αμφιβληστροειδή σας, για όσο καιρό θέλετε.

   Huawei-Matebook-before-Eye-comfort-mode
   Huawei Matebook’s eye comfort mode before
   Huawei Matebook’s eye comfort mode after
   HUAWEI MateBook 13 HUAWEI MateBook 13
   1. Η FullView οθόνη αναφέρεται σε τυπικό στυλ οθόνης με στενό πλάτος στεφάνης και υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα. Μέθοδος υπολογισμού αναλογίας οθόνης προς το σώμα: Περιοχή AA / μπροστινή περιοχή TP.
   2. Έκδοση χωρίς οθόνη αφής είναι επίσης διαθέσιμη.
   3. Διατίθενται μόνο στο HUAWEI MateBook 13 με οθόνη αφής, έκδοση PC Manager 9.1 ή νεότερη έκδοση και όλα τα απαραίτητα προγράμματα drivers που έχουν εγκατασταθεί.
   4. Τα δεδομένα προέρχονται από τα εργαστήρια της HUAWEI. Το βάρος ενός φορητού υπολογιστή με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών είναι περίπου 1,3 κιλά. Εκείνοι που διαθέτουν διακριτή κάρτα γραφικών ζυγίζουν περίπου 1,32 κιλά. Το πραγματικό βάρος του προϊόντος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διαμόρφωση του προϊόντος, τις τεχνικές κατασκευής και τις μεθόδους υπολογισμού.
   5. Τα δεδομένα προέρχονται από τα εργαστήρια της Huawei. Το πάχος δεν περιλαμβάνει τις βάσεις στήριξης. Το πραγματικό πάχος του προϊόντος μπορεί να διαφέρει.
   6. Διατίθεται μόνο στο HUAWEI MateBook 13 με την έκδοση 10.0.2.99 ή νεότερη έκδοση του PC Manager και όλα τα απαραίτητα προγράμματα drivers εγκατεστημένα. Αυτή η λειτουργία απαιτεί επίσης ένα τηλέφωνο Huawei που εκτελεί EMUI10.0 ή νεότερη έκδοση, ή ένα τηλέφωνο Honor με EMUI10.0 / Magic UI 3.0 ή νεότερη έκδοση. Το τηλέφωνο πρέπει επίσης να διαθέτει δυνατότητες NFC.
   7. Αυτό το μοντέλο έχει επίσης ενσωματωμένη έκδοση κάρτας γραφικών.
   8. Τα δεδομένα προέρχονται από την Intel.
   9. Η έκδοση μνήμης 8 GB είναι επίσης διαθέσιμη.
   10. Τα δεδομένα προέρχονται από τα εργαστήρια της Huawei.
   11. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας βασίζεται σε δοκιμές που πραγματοποιούνται σε εργαστήρια της Huawei με επίπεδο φωτεινότητας 150 nits. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις ρυθμίσεις του φορητού σας υπολογιστή και τον τρόπο χρήσης.
   12. Τα δεδομένα φόρτισης προέρχονται από εργαστηριακές δοκιμές της Huawei που διεξάγονται σε περιβάλλον με θερμοκρασία περιβάλλοντος 25 °C και επίπεδα υγρασίας μεταξύ 45% και 80%. Η συσκευή φόρτισε όταν βρισκόταν σε αναστολή λειτουργίας ή όταν ήταν απενεργοποιημένη.
   13. Τα δεδομένα προέρχονται από δοκιμές που έγιναν στα εργαστήρια της Huawei για το HUAWEI MateBook 13.
   14. Διατίθεται μόνο στο HUAWEI MateBook 13 με όλα τα απαραίτητα προγράμματα drivers.
   15. Ο φορτιστής 65 W είναι συμβατός με τα παρακάτω τηλέφωνα HUAWEI SuperCharge: HUAWEI Mate 30 Pro, HUAWEI Mate 30, HUAWEI P30 Pro, HUAWEI Mate X, HUAWEI nova 5 και HUAWEI nova 5 Pro. Η Huawei σχεδιάζει να ανανεώσει σύντομα αυτή τη λίστα. Η πραγματική απόδοση φόρτισης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το σύστημα τηλεφώνου. Κάντε update στο τηλέφωνό σας στην πιο πρόσφατη έκδοση για να έχετε την καλύτερη εμπειρία φόρτισης. Ο φορτιστής 65 W υποστηρίζει πολλά πρότυπα εξόδου, συμπεριλαμβανομένων των 5V / 2A, 9V / 2A, 12V / 2A, 15V / 3A, 20V / 3,25A. Το πραγματικό output ποικίλλει ανάλογα με τη συσκευή.
   16. Τα δεδομένα προέρχονται από τα εργαστήρια της Huawei. Το πραγματικό βάρος φορτιστή (καλώδιο δεν περιλαμβάνεται) μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά.
   17. Διατίθεται μόνο στο HUAWEI MateBook 13 με έκδοση PC Manager 9.1 ή πιο πρόσφατη έκδοση και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα προγράμματα drivers. Οι πραγματικές επιπτώσεις μείωσης του μπλε φωτός μπορεί να διαφέρουν λόγω των διαφορών μεταξύ των πηγών φωτός λόγω μήκους κύματος.
   Ρύθμιση cookie