HUAWEI Y5 2018

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση του Internet Explorer ή του προγράμματος περιήγησης (browser) της επιλογής σας.

Δημοφιλή αποτελέσματα

  Προτεινόμενα αποτελέσματα

   πληκτρολογήστε περισσότερα κλειδιά αναζήτησης

   HUAWEI Y5 Prime 2018 2018

   HUAWEI
   FullView Display
   Μπαταρία που Διαρκεί

   DO YOUR OWN THING
   DO YOUR OWN THING
   • ΜΠΑΤΑΡΙΑ
    3020 mAh*

    *Τυπική τιμή
   • ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΕ
    ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

    *Διαθέσιμο μετά την αναβάθμιση HOTA.
   • Android™ 8.0

   • ΤΡΙΠΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗ
    ΚΑΡΤΑΣ

   ΟΘΟΝΗ

   Κρατήστε στα χέρια
   σας μια συναρπαστική θέα

   Με μια HD+ (1440 x 720) οθόνη 5,45 ιντσών και τεράστια αναλογία οθόνης-συσκευής που έχει τοποθετηθεί σε ένα κομψό και μίνιμαλ πλαίσιο, θα αισθάνεστε σαν να κρατάτε στο χέρι σας ένα παράθυρο προς ένα διαφορετικό κόσμο.

   Μπαταρία

   Μεγαλύτερη διάρκεια
   για περισσότερη διασκέδαση

   Με μια μεγάλη μπαταρία (3020 mAh*) και την τεχνολογία Power Saving 6.0, μπορείτε να απολαμβάνετε 62 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή 13 ώρες βίντεο*.

   *Τυπική τιμή. Τα δεδομένα κατανάλωσης ισχύος υπολογίζονται βάσει των τεστ του Εργαστηρίου της HUAWEI. Οι πραγματικοί χρόνοι χρήσεις ενδέχεται να διαφέρουν βάσει της χρήσης και των περιβαλλοντικών παραγόντων.

   HUAWEI Y5 Prime 2018 Battery

   ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΕ
   ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

   Ξεκλειδώνει
   με μια ματιά

   Ξεκλειδώστε το κινητό σας στη στιγμή καθώς ο πανίσχυρος αλγόριθμος Τεχνητής Νοημοσύνης εντοπίζει και "χαρτογραφεί" το ανθρώπινο πρόσωπο με τεράστια ακρίβεια.

   *Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μετά την αναβάθμιση HOTA.

   HUAWEI Y5 Prime 2018 Face Unlock

   ΚΑΜΕΡΑ

   Απόλαυση σε
   κάθε λήψη

   Το κινητό διαθέτει μια εμπρόσθια κάμερα 5 MP με selfie toning flash, κάνοντας εφικτή τη λήψη τέλειων selfie σε συνθήκες χαμηλού φωτσμού. Και η οπίσθια κάμερα των 8 MP, εφοδιασμένη με τη λειτουργία επεξεργασίας HDR, σας βοηθά να πετύχετε την τέλεια λήψη.

   *Η εικόνα υπάρχει αποκλειστικά για λόγους απεικόνισης και δεν έχει ληφθεί από το κινητό.

   HUAWEI Y5 Prime 2018 Camera

   ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΔΕΚΤΗΣ

   Πεντακάθαρες
   συνομιλίες

   Μέσω ενός πανίσχυρου δέκτη και της προσαρμογής του κουμπιού έντασης ήχου, κατά τη διάρκεια της κλήσης θα μπορείτε να ακούτε τη συνομιλία δυνατά και καθαρά ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

   *Οι ρυθμίσεις έντασης μπορούν να προσαρμοστούν μη αυτόματα με την λειτουργία του ισχυρού δέκτη.

   HUAWEI Y5 Prime 2018 Powerful Receiver

   ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

   Σας προσφέρει
   μεγαλύτερη ευελιξία

   Ο σχεδιασμός της τριπλής θύρας κάρτας μπορεί να λάβει 2 κάρτες SIM* και μια κάρτα μνήμης micro SD (μέχρι 256 GB), προσφέροντάς σας μεγαλύτερη ευελιξία.

   *Το HUAWEI Y5 2018 διαθέτει διαφορετικά μοντέλα, ένα με μονή και ένα με διπλή θύρα για SIM. Το ίδιο το προϊόν διαφέρει σε κάποιες χώρες.

   HUAWEI Y5 Prime 2018 User Experience

   ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

   Εξυπνότερο τηλέφωνο,
   πιο ομαλή εμπειρία

   Το λειτουργικό σύστημα Android™ 8.1.0 προσφέρει ευκολία στη χρήση μαζί με ανώτερη απόδοση, επιτρέποντάς σας να έχετε μια ταχύτερη και πιο ομαλή εμπειρία.

   *HUAWEI Y5 2018 διαθέτει το Android™ 8.1.0. Ωστόσο, κάποιες λειτουργίες/χαρακτηριστικά ενδέχεται να είναι διαφορετικά και προσαρμοσμένα από την HUAWEI.

   HUAWEI Y5 Prime 2018 User Experience

   ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

   Αιχμαλωτίστε τη στιγμή

   Η λειτουργία για screenshot (στιγμιότυπο) οθόνης με τρία δάχτυλα κάνει εύκολη τη λήψη screenshot απλώς κάνοντας swipe down (ολίσθηση προς τα κάτω) στην οθόνη με τρία δάχτυλα.

   HUAWEI Y5 Prime 2018 User Experience
   HUAWEI Y5 Prime 2018 User Experience HUAWEI Y5 Prime 2018 User Experience

   ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

   Φροντίζει τα
   μάτια σας

   Η λειτουργία Eye Comfort (Άνεση στα Μάτια) αυτόματα φιλτράρει και περιορίζει το περισσότερο μπλε φως ώστε τα μάτια σας να μην κουράζονται κατά τη χρήση του κινητού.

   *Το προϊόν δεν συνιστά ιατρικό εξοπλισμό. Αυτή η λειτουργία δεν συνιστά επαγγελματική ιατρική θεραπεία.

   ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ
   ΕΛΕΓΧΟΣ

   Άψογη
   ποιότητα HUAWEI

   Οι αυστηροί έλεγχοι και η διασφάλιση ποιότητας προσφέρουν μια συσκευή που καλύπτει τις μετρήσεις της βιομηχανίας για ποιότητα και αξιοπιστία.

   • ΔΟΚΙΜΕΣ
    ΚΟΥΜΠΙΟΥ
    ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ
    200.000
   • ΔΟΚΙΜΕΣ
    ΚΟΥΜΠΙΟΥ
    ΗΧΟΥ
    50.000
   • ΔΟΚΙΜΕΣ
    ΣΥΝΔΕΣΗΣ
    ME USB
    10.000
   • ΔΟΚΙΜΕΣ
    ΑΚΟΥ-
    ΣΤΙΚΩΝ
    5.000
   • ΔΟΚΙΜΕΣ
    ΘΕΡΜΟΚ-
    ΡΑΣΙΑΣ
    -40 °C
    ΜΕΧΡΙ
    70 °C
   • ΔΟΚΙΜΕΣ
    ΟΘΟΝΗΣ
    ΕΠΑΦΗΣ
    800.000
   HUAWEI Y5 Prime 2018 Quality

   * Όλα τα δεδομένα που παρατίθενται είναι ενδεικτικές τιμές που λαμβάνονται από τα εσωτερικά εργαστήρια της HUAWEI μέσω δοκιμών που διεξάγονται υπό εργαστηριακές συνθήκες. Η πραγματική απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις παραλλαγές που υπάρχουν μεταξύ συγκεκριμένων μοντέλων, εκδόσεων λογισμικού, χρήσης εφαρμογών και περιβαλλοντικών παραγόντων. Όλοι οι μετρήσεις απόδοσης εξαρτώνται από τα στοιχεία της περίπτωσης χρήσης.

   Λόγω παραλλαγών μεταξύ παρτίδων των προϊόντων, παραγόντων παραγωγής και διαθέσιμων ποσοτήτων, και προκειμένου να παρέχονται ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές του, η HUAWEI ενδέχεται να πραγματοποιεί σε πραγματικό χρόνο προσαρμογές σε περιγραφές κειμένων και εικόνες των πληροφοριών που παρέχονται ώστε αυτές να ταιριάζουν με την απόδοση, τις προδιαγραφές, τους δείκτες και τα μέρη του πραγματικού προϊόντος. Οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές και προσαρμογές χωρίς κάποια προειδοποίηση.

   Ρύθμιση cookie