HUAWEI Y6 2018

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση του Internet Explorer ή του προγράμματος περιήγησης (browser) της επιλογής σας.

Δημοφιλή αποτελέσματα

  Προτεινόμενα αποτελέσματα

   πληκτρολογήστε περισσότερα κλειδιά αναζήτησης

   HUAWEI Y6 2018 2018

   HUAWEI
   FullView Display
   Πανίσχυρο Ηχείο

   A DIFFERENT LOOK EVERYDAY? Y NOT?
   A DIFFERENT LOOK EVERYDAY? Y NOT?

   Θαυμάστε την Εμφάνιση

   Ζήστε στο Έπακρο

   • HUAWEI
    FULLVIEW
    DISPLAY

     
   • EMUI 8.0
    Android™ 8.0
     

     
   • ΜΠΑΤΑΡΙΑ
    3000 mAh*
     

    *Τυπική τιμή
   • ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ
    ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
    ΠΡΟΣΩΠΟΥ

     

   ΟΘΟΝΗ

   Διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο

   Διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο

   Η οθόνη HUAWEI FullView Display 5,7-inch HD+ (1440 x 720), με την υπέροχη ανάλυση και τη μεγάλη αναλογία οθόνης-συσκευής, φέρνει ένα μεγαλύτερο κόσμο μπροστά στα μάτια σας.

   ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

   Σύγχρονη αισθητική

   Κομψή σχεδίαση οθόνης 2.5D που εναρμονίζεται τέλεια με το απαλό ματ στο πίσω μέρος της συσκευής και την κάμερα να ξεχωρίζει με το γυαλιστερό της χρώμα. Φωτεινό, δυναμικό, υπέροχο, πρόκειται για κάτι περισσότερο από ένα τηλέφωνο: είναι κάτι που κάνει την παρουσία σας αισθητή.

   HUAWEI Y6 2018 ID

   ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

   Απόλαυση στα αυτιά σας

   Ικανή να παράγει 87 dB στη μέγιστη ένταση, αυτή η συσκευή προσφέρει 78% περισσότερο ήχο από το ηχείο της ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη λεπτομέρεια στη μουσική, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Η τεχνολογία HUAWEI Histen σάς προσφέρει βελτιστοποιημένο ήχο που μιμείται περιβάλλοντα όπως το θέατρο ή μια αίθουσα συναυλιών, μέσω των ακουστικών.

   HUAWEI Y6 2018 ENTERTAINMENT

   ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

   Διασκεδάστε παρέα με Rock & Roll

   Κάντε πάρτι με τους φίλους σας όποτε θέλετε, όπου θέλετε. Μπορείτε να συνδεθείτε με άλλα τηλέφωνα για να παίξετε ταυτόχρονα την ίδια μουσική, ενώ πολλά διαφορετικά κανάλια μπορούν να οριστούν σε διαφορετικά τηλέφωνα. Συνεργαστείτε και δημιουργήστε τη δική σας ορχήστρα.

   *Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο μετά την αναβάθμιση HOTA. Το περιβάλλον χρήστη (UI) εμφανίζεται απλώς για λόγους αναφοράς. Στην πράξη ενδέχεται να διαφέρει.

   HUAWEI Y6 2018 ENTERTAINMENT HUAWEI Y6 2018 ENTERTAINMENT

   ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

   Παρτάρετε σαν Ροκ σταρ

   Η λειτουργία καραόκε σας επιτρέπει να τραγουδάτε τις αγαπημένες σας μελωδίες ακούγοντας τον εαυτό σας με ακρίβεια.

   *Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί να δουλεύει με το WeSing, Sing Karaoke, Sing & Record, Live.ly, Tango, Live.me, Bigo και το Facebook. Σε κάποιες χώρες αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μετά την αναβάθμιση HOTA. Η πραγματική εμπειρία ενδέχεται να διαφέρει.

   HUAWEI Y6 2018 ENTERTAINMENT

   ΚΑΜΕΡΑ

   Selfie toning
   flash για τέλειες Selfie.

   Εφέ φωτισμού σαν να είσαι σε στούντιο για να βγάλετε τις καλύτερες Selfie σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χρησιμοποιώντας είτε τις δικές σας ρυθμίσεις, είτε τις έξυπνες λειτουργίες αυτόματης ρύθμισης για ένα τέλειο πορτρέτο με την εμπρόσθια κάμερα των 5 MP.

   *Η εικόνα εμφανίζεται απλώς για λόγους απεικόνισης. Δεν έχει ληφθεί από το τηλέφωνο.

   HUAWEI Y6 2018 CAMERA

   ΚΑΜΕΡΑ

   Δώστε ζωντάνια
   στα στιγμιότυπά σας
   με τον φακό AR

   Επιλέγοντας το χρόνο λήψης φωτογραφίας μπορείτε να το διασκεδάσετε αντικαθιστώντας σε πραγματικό χρόνο το φόντο με τη βοήθεια της εμπρόσθιας κάμερας. Και η εμπρόσθια αλλά και η οπίσθια κάμερα υποστηρίζουν προεγκατεστημένα φίλτρα για να τονίσετε τις φωτογραφίες σας και να πάρετε περισσότερα like.

   *Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο μετά την αναβάθμιση HOTA. Το περιβάλλον χρήστη (UI) εμφανίζεται απλώς για λόγους αναφοράς. Στην πράξη ενδέχεται να διαφέρει. Η εικόνα εμφανίζεται απλώς για λόγους απεικόνισης. Δεν έχει ληφθεί από το τηλέφωνο.

   HUAWEI Y6 2018 CAMERA

   EMUI

   Ξεκλειδώστε τον κόσμο σας
   με μια μόνο ματιά

   Χρησιμοποιήστε το πρόσωπό σας για password. Μπείτε στο τηλέφωνο και ξεκλειδώστε το με μόνο μια ματιά και απολαύστε τις ευκολίες της λειτουργίας αναγνώρισης προσώπου.

   HUAWEI Y6 2018 EMUI

   EMUI

   Εξυπνότερο τηλέφωνο,
   πιο ομαλή εμπειρία

   Βασισμένο στο Android™ 8.0*, το EMUI 8.0 επιτρέπει στο τηλέφωνό σας να μαθαίνει και να βελτιστοποιεί προληπτικά τη χρήση των διαθέσιμων πόρων εκτελώντας κάθε ενέργειά σας ταχύτερα.

   *Το HUAWEI Y6 2018 χρησιμοποιεί Android™ 8.0. Ωστόσο, κάποιες λειτουργίες / χαρακτηριστικά είναι προσαρμοσμένα και διαφέρουν.

   HUAWEI Y6 2018 EMUI

   EMUI

   Μη σταματάτε τη διασκέδαση

   Μπείτε για τα καλά στο παιχνίδι, με τη λειτουργία παιχνιδιών (game mode) να χρησιμοποιεί τους διαθέσιμους πόρους για την επίτευξη της βέλτιστης απόδοσης. Δε χάνετε ούτε στιγμή αφού ταυτόχρονα λαμβάνετε σιωπηλές ειδοποιήσεις για να απολαύσετε μια αδιάκοπη διασκέδαση.

   HUAWEI Y6 2018 EMUI

   EMUI

   Αιχμαλωτίστε με ευκολία τη στιγμή

   Screenshot οθόνης με τρία δάχτυλα, με μια κίνηση που "αιχμαλωτίζει" τις στιγμές σας.

   HUAWEI Y6 2018 EMUI
   HUAWEI Y6 2018 EMUI HUAWEI Y6 2018 EMUI

   ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ
   ΕΛΕΓΧΟΣ

   Εξαντλητικές δοκιμές για να εξασφαλίσουμε αξιόπιστη ποιότητα

   Υπερβαίνουμε το επίπεδο ποιοτικών στάνταρ και δοκιμών της βιομηχανίας* για να παρέχουμε στα κινητά σας τηλέφωνα μια πραγματικά αξιόπιστη ποιότητα.

   • ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ 200 000
   • ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΗΧΟΥ 50 000
   • ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ME USB 10 000
   • ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ 5000
   • ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ -40 °C ~ 70 °C
   • ΔΟΚΙΜΕΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 800 000
   HUAWEI Y6 2018 Quality

   *Όλα τα δεδομένα που παρατίθενται είναι ενδεικτικές τιμές που λαμβάνονται από τα εσωτερικά εργαστήρια της HUAWEI μέσω δοκιμών που διεξάγονται υπό εργαστηριακές συνθήκες. Η πραγματική απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις παραλλαγές που υπάρχουν μεταξύ συγκεκριμένων μοντέλων, εκδόσεων λογισμικού, χρήσης εφαρμογών και περιβαλλοντικών παραγόντων. Όλες οι μετρήσεις απόδοσης εξαρτώνται από τα στοιχεία της περίπτωσης χρήσης.

   Λόγω παραλλαγών μεταξύ παρτίδων των προϊόντων, παραγόντων παραγωγής και διαθέσιμων ποσοτήτων, και προκειμένου να παρέχονται ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές του, η HUAWEI ενδέχεται να πραγματοποιεί σε πραγματικό χρόνο προσαρμογές σε περιγραφές κειμένων και εικόνες των πληροφοριών που παρέχονται ώστε αυτές να ταιριάζουν με την απόδοση, τις προδιαγραφές, τους δείκτες και τα μέρη του πραγματικού προϊόντος. Οι πληροφορίες του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές και προσαρμογές χωρίς κάποια προειδοποίηση.

   Ρύθμιση cookie