Μέγεθος

Σώμα: Διαστάσεις (Μήκος x πλάτος x Ύψος x): 45 mm (άνοιγμα κύριου σώματος) x 19 mm (πλάτος) x 11 mm (μέγιστο πάχος κύριου σώματος) Λουράκι καρπού: Πλάτος 16,5 mm ( μετά την πλήρη χαλάρωση του ιμάντα) Μήκος: Ο μακρύς ιμάντας είναι περίπου 120 mm και ο κοντός είναι περίπου 92 mm

Βάρος

25 γρ. περίπου (περιλαμβάνει το λουράκι καρπού)

*Το μέγεθος, το βάρος και τα σχετικά χαρακτηριστικά του προϊόντος είναι μόνο για αναφορά. Οι πραγματικές μετρήσεις μεταξύ μεμονωμένων προϊόντων ενδέχεται να διαφέρουν. Όλα τα χαρακηριστικά υπόκεινται στο πραγματικό προϊόν.

Χρώμα
  • Obsidian Black
  • Space Blue
  • Quicksand Gold

Οθόνη

Έγχρωμη Οθόνη AMOLED Aνάλυση: 120 x 240 pixels Μέγεθος: 0,95 ίντσες (21,6 mm x 10,8 mm για την περιοχή AA)

CPU

Applo 3

GPS

Διαθέσιμη Λειτουργία - Υποστηρίζεται

Μνήμη

RAM 383 KB
ROM 1 MB
Flash 16 MB

*Λόγω περιορισμών στην επεξεργαστική ισχύ της CPU και στη μνήμη που χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και τις προεγκατεστημένες εφαρμογές, ο διαθέσιμος χώρος για τους χρήστες θα είναι λιγότερος από την ονομαστική χωρητικότητα μνήμης. Η πραγματική χωρητικότητα μνήμης θα αλλάξει λόγω των ενημερώσεων των εφαρμογών, των διεργασιών των χρηστών και άλλων σχετικών παραγόντων.

Μπαταρία

Χωρητικότητα: Τυπική αξία στα 100 mAh Είδος: Μη αποσπώμενη μπαταρία ιόντων λιθίου. Διάρκεια φόρτισης: περίπου 100 λεπτά ( κάτω από 25°C θερμοκρασία περιβάλλοντος)

*Τυπική Αξία. Η πραγματική χωρητικότητα ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς. Η συγκεκριμένη χωρητικότητα είναι η ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας. Η πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας για κάθε μεμονωμένο προϊόν μπορεί να είναι ελαφρώς πάνω ή κάτω από την ονομαστική χωρητικότητα μπαταρίας. Ο πραγματικός χρόνος εργασίας ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς λόγω των διαφορετικών συνηθειών των χρηστών και ρυθμίσεων ζώνης.

External port

Δύο θύρες φόρτισης PIN, συνδεδεμένες στη βάση φόρτισης μέσω κλιπ

Temperature

Θερμοκρασία περιβάλλοντος λειτουργίας: -10°C – +45°C

Κουμπί

Πλήκτρο Πλήρους Οθόνης + Κουμπί Αρχικής Οθόνης

Αισθητήρες

Αισθητήρας επιτάγχυνσης 6 αξόνων Ανεξάρτητο καρδιοταχύμετρο PPG Αισθητήρας χρήσης Υπερύθρων

Waterproof level

5ATM

Οι συσκευές που είναι αδιάβροχες με ονομαστική ισχύ 5ATM έχουν αντίσταση νερού έως 50 μέτρα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22810:2010. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δραστηριότητες όπως κολύμπι σε πισίνα ή θάλλασσα. Ωστόσο, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για καταδύσεις, θαλάσσιο σκι ή άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν νερό υψηλής ταχύτητας.
Για λεπτομέρειες σχετικά με τις αδιάβροχες προφυλάξεις, ανατρέξτε στη διεύθυνση: https://consumer.huawei.com/en/support/how-to/newbie-guide/en-us00738723/

Υλικό

Σώμα: Mεταλλική, υψηλής στιλπνώτητας
UV Λουράκι καρπού: Λάστιχο Σιλικόνης

Στη συσκευασία

Band x 1 Βάση φόρτισης x 1 Καλώδιο φόρτισης x 1 Γρήγορος Οδηγός Εκκίνησης, Πληροφορίες Ασφάλειας και κάρτα Εγγύησης x 1