Μέγεθος

Σώμα του Band: 40,5 mm x 14,8 mm x 11,2 mm
λουράκι: 226,15 mm x 17,4 mm

Βάρος

Σώμα του Band: 6 g
λουράκι: 11 g

*Το μέγεθος του προϊόντος, το βάρος του προϊόντος και οι σχετικές προδιαγραφές είναι μόνο θεωρητικές. Οι πραγματικές μετρήσεις μεταξύ μεμονωμένων προϊόντων μπορεί να διαφέρουν. Όλες οι προδιαγραφές υπόκεινται στο πραγματικό προϊόν.

Χρώμα
  • μαύρο
  • ροζ
  • πορτοκαλί
  • γκρι
  • κυανό

Οθόνη

PMOLED 0.5 ιντσών

Μνήμη

384 KB RAM
1 MB Flash

*Λόγω περιορισμών στην ισχύ επεξεργασίας CPU και στη μνήμη που χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και τις προεγκατεστημένες εφαρμογές, ο διαθέσιμος χώρος στους χρήστες θα είναι μικρότερος από την ονομαστική χωρητικότητα μνήμης. Ο πραγματικός χώρος μνήμης θα αλλάξει μαζί με τις ενημερώσεις εφαρμογών, τις λειτουργίες των χρηστών και άλλους συναφείς παράγοντες.

Μπαταρία

Τυπική αναφορά χρήσεως: 14 days
Λειτουργία Αναμονής: 21 days

*Τυπική Αξία. Η πραγματική χωρητικότητα ενδέχεται να διαφέρει. Η χωρητικότητα είναι η ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας. Η πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας για κάθε μεμονωμένο προϊόν μπορεί να είναι ελαφρώς πάνω ή κάτω από την ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας.
Ο πραγματικός χρόνος εργασίας μπορεί να διαφέρει ελάχιστα λόγω των διαφορετικών συνηθειών των χρηστών και των συνθέσεων ζώνης.

Ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη

5ATM

Οι συσκευές που είναι αδιάβροχες με ονομαστική ισχύ 5ATM έχουν αντίσταση νερού έως 50 μέτρα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22810:2010. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δραστηριότητες όπως κολύμπι σε πισίνα ή θάλλασσα. Ωστόσο, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για καταδύσεις, θαλάσσιο σκι ή άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν νερό υψηλής ταχύτητας.
Για λεπτομέρειες σχετικά με τις αδιάβροχες προφυλάξεις, ανατρέξτε στη διεύθυνση: https://consumer.huawei.com/en/support/how-to/newbie-guide/en-us00738723/

Bluetooth frequency

4,2

Απαιτήσεις Συστήματος

Android 4.4 και νεότερη έκδοση
IOS 9.0 και νεότερη έκδοση

Στη συσκευασία

Band / λουράκι / βάση φόρτισης / αγκράφα παπουτσιών / Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
πληροφορίες ασφαλείας
κάρτα εγγύησης