HUAWEI WATCH GT 2e

Για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση του Internet Explorer ή του προγράμματος περιήγησης (browser) της επιλογής σας.

Δημοφιλή αποτελέσματα

  Προτεινόμενα αποτελέσματα

   πληκτρολογήστε περισσότερα κλειδιά αναζήτησης

   HUAWEI WATCH GT 2e LOGO
   2 εβδομάδες διάρκεια ζωής μπαταρίας1
   HUAWEI WATCH GT 2e

   Κομψό και
   με
   Στυλ

   Το ανθεκτικό πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι του HUAWEI WATCH GT 2e ταιριάζει άψογα με τους πολύχρωμους ιμάντες γυμναστικής, για άνετο κράτημα. Η οθόνη AMOLED HD 1,39 ιντσών και το πλήθος των προσόψεων του ρολογιού, σας κρατούν συνδεδεμένους με τις δραστηριότητες σας. Με διασκεδαστικά σχέδια, δεν θα το αφήσετε ποτέ από το χέρι σας!

   HUAWEI WATCH GT 2e design

   Φορέστε στον Καρπό σας
   το καθημερινό σας Στυλ!

   Με διάφορα σχέδια και προσόψεις2, το HUAWEI WATCH GT 2e μετατρέπει τις εμφανίσεις σας σε μια εμπειρία χρώματων και κίνησης. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε τα δεδομένα και τις πληροφορίες στον καρδιακό σας ρυθμό, στον βηματισμό σας, στον καιρό η σε διάφορες επιλογές.

   HUAWEI WATCH GT 2e watch face

   Μεγάλη διάρκεια ζωής
   μπαταρίας έως 2 εβδομάδες1

   Ο Kirin A1, το πρώτο αυτοαναπτυγμένο φορητό τσιπ της HUAWEI, το οποίο εξασφαλίζει υψηλή απόδοση λειτουργίας και απίστευτα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η σχεδίαση διπλού τσιπ και οι αλγόριθμοι εξοικονόμησης ενέργειας 2.0 διασφαλίζουν ότι το HUAWEI WATCH GT 2e καταναλώνει λιγότερη ενέργεια για να επιτύχει εκπληκτική ισχύ για όλη την ημέρα και τη νύχτα. Αυτό το έξυπνο ρολόι βελτιστοποιεί αυτόματα την κατανάλωση ενέργειας για μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας.

   HUAWEI WATCH GT 2e 2 Weeks Battery Life Left
   HUAWEI WATCH GT 2e 2 Weeks Battery Life Right

   85 Προσαρμοσμένες
   λειτουργίες προπόνησης

   Με τις 85 πρόσθετες λειτουργίες προπόνησης που προστέθηκαν πρόσφατα3, μπορείτε να εξερευνήσετε τη νέα περιπέτεια αναρρίχησης, parkour, χορού στο δρόμο ή skateboard που σας παρακινεί ... όλα είναι διαθέσιμα!

   HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes1 Skateboard
   HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes2 Surfing
   HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes3 Street Dance
   HUAWEI WATCH GT 2e 85 Custom Workout Modes4 Αναρρίχηση

   15 Είδη Επαγγελματικής
   Προπόνησης

   Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, το HUAWEI WATCH GT 2e παρέχει ακριβή δεδομένα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο για 15 επαγγελματικά αθλήματα, όπως ορειβασία, τρέξιμο, κολύμπι και ποδηλασία. Υποστηρίζει συστήματα εντοπισμού GPS και GLONASS, για σχολαστική παρακολούθηση διαδρομών κατά τη διάρκεια υπαίθριων προπονήσεων.

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Climbing

   Ορειβασία

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Outdoor Walking

   Περπάτημα σε εξωτερικούς χώρους

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Outdoor Running

   Υπαίθριο τρέξιμο

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Cycling

   Ποδηλασία

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Triathlons

   Τριάθλον

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Cycling 2

   Ποδηλασία

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Indoor Running

   Τρέξιμο σε εσωτερικό χώρο

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes hiking

   Πεζοπορία

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Elliptical

   Ελλειπτικό

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Swimming

   Κολύμπι στην πισίνα

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Rowing

   Μηχανή Κωπηλασίας

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Open Water

   Κολύμβηση

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Indoor Walking

   Περπάτημα σε εσωτερικό χώρο

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Trail

   Τρέξιμο

   HUAWEI WATCH GT 2e 15 Professional Workout Modes Free

   Δωρεάν Προπόνηση

   Οι πληροφορίες φυσικής κατάστασης
   που πρέπει να γνωρίζετε

   VO2Max4

   Το VO2Max αναφέρεται στο μέγιστο ποσοστό κατανάλωσης οξυγόνου που μετράται ανά μονάδα χρόνου κατά τη διάρκεια μιας μακράς προπόνησης. Υψηλότερες τιμές VO2Max υποδηλώνουν υψηλότερη καρδιαγγειακή αντοχή.

   HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data vo2max

   Αερόβια / Αναερόβια
   προπόνηση

   Το αερόβιο / αναερόβιο αποτέλεσμα προπόνησης μετρά τις επιδράσεις της προπόνησής σας στην υγεία και την ευεξία σας. Οι μεγαλύτερες αερόβιες προπονήσεις μπορούν να βελτιώσουν το συνολικό σας επίπεδο φυσικής κατάστασης, ενώ οι μέτριες αναερόβιες ασκήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των αναερόβιων ικανοτήτων σας.

   HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data Aerobic Anaerobic

   Ώρα ανάκτησης

   Ο χρόνος αποκατάστασης αναφέρεται στο χρονικό διάστημα που απαιτείται για να ανακάμψει πλήρως από μια προπόνηση, βοηθώντας σας να ωθήσετε το σώμα σας στο όριο χωρίς να το υποβάλετε σε περιττή πίεση.

   HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data Recovery

   Ένταση εκπαίδευσης

   Το ρολόι συλλέγει δεδομένα σχετικά με τον εβδομαδιαίο όγκο της προπόνησής σας και υπολογίζει τα προτεινόμενα φορτία εκπαίδευσης βάσει αυτών των πληροφοριών.

   HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data Training

   Κατάσταση προπόνησης

   Το ρολόι παρέχει μια εύχρηστη επισκόπηση του τρέχοντος προγράμματος εκπαίδευσης, καθώς και συμβουλές επαγγελματικού επιπέδου για μελλοντικές προπονήσεις.

   HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data status

   Προσωπικός γυμναστής

   Το ρολόι είναι προεγκατεστημένο με περισσότερα από δέκα μαθήματα φωνής που ανταποκρίνονται σε καρδιακούς παλμούς σε πραγματικό χρόνο, καθώς και προσαρμοσμένα σε διαφορετικά επίπεδα και στόχους φυσικής κατάστασης, όπως ρύθμιση ταχύτητας, απώλεια βάρους και αντοχή.

   HUAWEI WATCH GT 2e professional workout data personal fitness

   Ξεκινήστε καθώς
   μετακινείτε

   Εσείς απλώς ακολουθήστε στην κανονική σας προπόνηση και το ρολόι θα εντοπίσει την δραστηριότητα αυτόματα και εν συνεχεία ξεκινήστε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά σας με ένα πάτημα. Διατίθεται για έξι κοινές λειτουργίες προπόνησης5 εσωτερικού / εξωτερικού χώρου, ελλειπτικού μηχανήματος και κωπηλασίας.

   HUAWEI WATCH GT 2e Detects workouts automatically
   HUAWEI WATCH GT 2e play more play HUAWEI WATCH GT 2e play more more
   HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSleep HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruRelax
   HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSeen HUAWEI WATCH GT 2e play more

   Παρακολούθηση
   SpO2

   Ο κορεσμός οξυγόνου στο αίμα6 (SpO2) είναι ένα από τα σημαντικά ζωτικά σημεία που μπορούν να αντανακλούν την παροχή οξυγόνου του σώματος. Στην πραγματικότητα, τα πολύ χαμηλά επίπεδα SpO2 μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρά συμπτώματα όπως έλλειψη ενέργειας, κόπωση και ζάλη. Το HUAWEI WATCH GT 2e υποστηρίζει μεμονωμένη μέτρηση επιπέδων SpO2, βοηθώντας μας να ανιχνεύσουμε το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα όποτε και όπου χρειαζόμαστε.

   HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSeen

   Απελευθερώστε
   το άγχος σας

   Ολοήμερη παρακολούθηση στρες7 και φροντίδα όλη την ημέρα για την υγεία σας από το HUAWEI TruRelax™.
   Η εκπαίδευση αναπνοής (τέλος APP) απελευθερώνει το άγχος και προσαρμόζει την κατάσταση την κατάλληλη στιγμή.

   HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruRelax

   Καλύτερη παρακολούθηση
   ύπνου

   Με το HUAWEI TruSleep™ 2.0, το HUAWEI WATCH GT 2e σας μπορεί να παρακολουθεί και να διαγνώσει επιστημονικά 6 συνήθεις τύπους ύπνου, ενώ παρέχει προτάσεις για καλύτερη ξεκούραση. Ενώ κοιμάστε, το ρολόι παρακολουθεί τον καρδιακό σας ρυθμό, αναλύει την αναπνοή σας και απονέμει βαθμολογία στη συνολική ποιότητα του ύπνου σας8.

   HUAWEI WATCH GT 2e HUAWEI TruSleep

   Παίξτε Μουσική
   εν κινήσει

   Παίξτε μουσική απευθείας με το HUAWEI WATCH GT 2e, αφού το συνδυάσετε με ακουστικά Bluetooth. Έως 500 τραγούδια9, μπορεί να αποθηκεύσει την αγαπημένη σας μουσική για να εμπλουτίσει την προπόνησή σας, χωρίς να υπάρχει συνημμένη.

   HUAWEI WATCH GT 2e Offline music playback HUAWEI WATCH GT 2e Offline music playback left HUAWEI WATCH GT 2e Offline music playback right

   Να είστε πάντα έτοιμοι
   να βοηθήσετε

   Το ρολόι σας λαμβάνει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα SMS, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμβάντα ημερολογίου και άλλα. Συσκευάζει επίσης ένα θησαυρό διαισθητικών χαρακτηριστικών που κάνουν την καθημερινή ζωή ένα αεράκι, από την πρόγνωση καιρού, συναγερμούς, χρονοδιακόπτη και φακό. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για να βρείτε το τηλέφωνό σας.

   HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant black HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant white HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant red HUAWEI WATCH GT 2e Life assistant green
   HUAWEI WATCH GT 2e remote camera shutter

   Σηκώστε το χέρι σας για μια γρήγορη λήψη

   Μετατρέποντας σε ένα απομακρυσμένο κλείστρο του τηλεφώνου σας, το HUAWEI WATCH GT 2e σάς βοηθά να αποτυπώνετε εύκολα αξέχαστες στιγμές εν κινήσει ή από ειδικές γωνίες με το προκαθορισμένο χρονόμετρο 5 δευτερολέπτων10.

   1. Η μπαταρία μπορεί να διαρκέσει 2 εβδομάδες όταν:
    Φοριέται 24 ώρες την ημέρα, με ενεργοποιημένη την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, το HUAWEI TruSleep™ ενεργοποιημένο για ύπνο, 90 λεπτά άσκησης κάθε εβδομάδα (ενεργοποιημένο GPS), ενεργοποιημένες ειδοποιήσεις μηνυμάτων (50 μηνύματα SMS, 3 συναγερμοί την ημέρα), η οθόνη είναι ενεργοποιημένη 200 φορές την ημέρα, 30 λεπτά μουσική κάθε εβδομάδα. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πραγματική χρήση.
   2. Η διαθεσιμότητα αγοράς Wacth face μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις περιοχές. Διατίθεται μόνο με EMUI10 ή μεταγενέστερη έκδοση. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν υποστηρίζεται σε iOS.
   3. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μέσω ενημερώσεων OTA.
   4. Το VO2Max μπορεί να μετρηθεί μόνο κατά την εκτέλεση συνεδριών προπόνησης.
   5. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μέσω ενημερώσεων OTA.
   6. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μέσω ενημερώσεων OTA. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν υποστηρίζεται σε iOS. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις περιοχές. Αυτή η λειτουργία δεν έχει σχεδιαστεί για να είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση, θεραπεία, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Όλα τα δεδομένα και οι μετρήσεις πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για προσωπική αναφορά.
   7. Αυτή η δυνατότητα δεν υποστηρίζεται σε iOS. Αυτή η λειτουργία δεν έχει σχεδιαστεί για να είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση, θεραπεία, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Όλα τα δεδομένα και οι μετρήσεις πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για προσωπική αναφορά.
   8. Αυτή η δυνατότητα δεν έχει σχεδιαστεί για να είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για διάγνωση, θεραπεία, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Όλα τα δεδομένα και οι μετρήσεις πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για προσωπική αναφορά.
   9. Υποστηρίζονται μόνο μορφές MP3 και LC-AAC για τοπική αναπαραγωγή στο ρολόι σας. Η αναπαραγωγή μουσικής απαιτεί σύνδεση με τηλέφωνο Android και χώρο αποθήκευσης τουλάχιστον 2 GB. Απαιτούνται ακουστικά Bluetooth για να ακούτε μουσική.
   10. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μέσω ενημερώσεων OTA. Το τηλέφωνο πρέπει επίσης να εκτελεί EMUI 10.1 ή μεταγενέστερη έκδοση.
   Ρύθμιση cookie