VIP Service

For disse modeller: P10, P10 Plus, P9, P9 Plus, Mate 9 og Mate 9 Pro
3 ÅRS GARANTI

Få yderligere 1 års fabriksgaranti efter udløbet af de to års standard garanti.

3 MÅNEDERS SKÆRMGARANTI

Få 1 gratis skærmskifte, gælder enhver utilsigtet skærmbeskadigelse på din enhed i løbet af de første tre måneder efter købet.

PRODUKTUDSKIFTNING

Få en gratis produktudskiftning i stedet for en reparation, hvis din enhed udvikler en hardware fejl i de første tre måneder efter købet.

Guld medlem VIP Servicen er underlagt gældende kriterier, vilkår og betingelser - for yderligere oplysninger se HiCare app'en på din smartphone
  • Tilmeld dig Guld medlem VIP service via den forud installerede HiCare app på din smartphone indenfor en måned fra købsdato
  • Behold gyldigt bevis for køb af din smartphone med angivet købsdato, så du kan fremvise det, når du bruger Guld medlem VIP service.

KONTAKT OS

• Online Chat
  • SERVICE CENTER
  • RING TIL OS Sprog: Nummer: Tid: