HUAWEI-tabletin tuki

Rikasta matkaasi HUAWEI-tabletilla

Hallitse puhelintasi tabletilla

Moninäytön yhteiskäytön avulla voit hallita useita tehtäviä samanaikaisesti. Puhelimen sisältö voidaan nyt näyttää myös tabletissa.

Lue lisää
Tuplaa tehokkuus jakamalla näyttö

Moni-ikkunan avulla voit avata sovelluksia kelluvassa ikkunassa tai jaetuissa näytöissä moniajoa varten. Enemmän ikkunoita tarkoittaa suurempaa tuottavuutta.

Lue lisää
Tee enemmän tabletillasi

Haluatko käsitellä eri tehtäviä helpommin ja älykkäämmin tabletilla? Tässä on muutamia vihjeitä, joilla voit tulla asiantuntijaksi moniajoissa.

Lue lisää
Löydä etsimäsi vastaukset

Silmäystävällinen tila vähentää tehokkaasti silmien väsymistä sinisen valon suodatuksella. Kokeile sitä ja ryhdy huolehtimaan silmistäsi.

Kun sinulla on M-Pencil kädessäsi, voit kirjoittaa ideoitasi tai piirtää unelmiasi milloin ja missä tahansa. Tabletti ja M-Pencil on tehty toimimaan yhdessä.

Lisää kysymyksiä
Hyödyllisiä latauksia sinulle
HiSuite

HiSuite

Haluatko hallita HUAWEI-puhelinta työpöydältäsi? Katso, miten se tehdään HiSuiten avulla.

Haluatko hallita HUAWEI-puhelinta työpöydältäsi? Katso, miten se tehdään HiSuiten avulla.

Aplicación Soporte

Tuki-sovellus

Tämä hyödyllinen sovellus tarjoaa apua erilaisissa tilanteissa ja antaa sinun ratkaista yleisiä ongelmia yhdellä napsautuksella.

Tämä hyödyllinen sovellus tarjoaa apua erilaisissa tilanteissa ja antaa sinun ratkaista yleisiä ongelmia yhdellä napsautuksella.