Οδηγίες βήμα-βήμα για τη χρήση του application Clone App

Για να επιλύσετε προβλήματα που προκύπτουν όταν έχετε να μεταφέρετε δεδομένα κατά την αλλαγή σε ένα νέο τηλέφωνο, η Huawei δημιούργησε το app Phone Clone. Με αυτό το app, η μεταφορά μπορεί να γίνει χωρίς τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες την καλύτερη εμπειρία χρήσης όταν αλλάζουν και παίρνουν ένα καινούριο smartphone. Πώς άραγε λειτουργεί το Phone Clone app; Παρακάτω ακολουθεί ένας οδηγός βήμα-προς-βήμα για το πώς να χρησιμοποιήσετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Phone Clone της Huawei.

Phone Clone

Phone Clone is V3.2.0.302


Η εφαρμογή Phone Clone είναι ένα λογισμικό μεταφοράς στοιχείων που παρέχεται από την Huawei. Μπορεί να μεταφέρει απλά, γρήγορα και ολοκληρωμένα τα δεδομένα του τηλεφώνου σας σε ένα νέο τηλέφωνο.


Κατεβάστε το από:

Η απλή διαδικασία χρειάζεται μόνο τέσσερα βήματα.

01Εγκαταστήστε το Phone Clone τόσο στο παλιό όσο και στο νέο κινητό σας.

02Στο τηλέφωνο που θα λάβει τα δεδομένα, επιλέξτε Νέο τηλέφωνο. Το νέο τηλέφωνο θα ρυθμίσει αυτόματα ένα νέο ασύρματο hotspot και θα δώσει τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου Wi-Fi.

03Στο τηλέφωνο που θα στείλει τα δεδομένα, επιλέξτε Παλαιό τηλέφωνο και ψάξτε για το Νέο τηλέφωνο. Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης δικτύου Wi-Fi και συνδεθείτε με το νέο τηλέφωνο.

04Επιλέξτε τους τύπους περιεχομένου που θέλετε να μεταφέρετε και περιμένετε για την ολοκλήρωση της μεταφοράς.