Picture the world

O NOUĂ RAMURĂ A FOTOGRAFIEI,
CA TU SĂ-ȚI EXPRIMI CREATIVITATEA

Huawei Academy for smartphone photography reprezintă o serie de patru workshopuri care te vor ajuta să înțelegi cum să obții mai ușor fotografii de excepție cu smartphone-ul tău.

Caută workshopul care se potrivește cel mai bine stilului tău și află cum te poți alătura revoluției imaginilor captate cu smartphone-ul.

Performance photography

Adi Bulboacă

Fotografia de spectacol aduce în față poate cel mai important aspect – emoția. Piesele de teatru, concertele, reprezentațiile de street art și dansul poartă cele mai intense emoții care pot fi surprinse cu telefonul.

Cursul de Performance photography este susținut de Adi Bulboacă. Pe Adi îl putem găsi, în marea parte a timpului, la teatru sau călătorind cu trenul prin România. În cei 12 ani, a adunat povești și fotografii de la peste 500 de spectacole și din mii de kilometri parcurși pe drum.

Tips and Tricks

  • Caută momentele din spatele scenei pentru cadre naturale cu actorii
  • Încalcă regulile clasice de compoziție pentru efecte dramatice.
    Personajele pot fi tăiate, centrate sau pot avea luft pentru dramatizarea cadrului
  • Folosește filtre care întregesc efectul dramatic (ex: aplicația VSCO)

Urban photography

Vlad Eftenie

Orașul și oamenii care îl cutreieră sunt o sursă constantă de inspirație. O plimbare prin oraș devine, cu doar puțină viziune și curiozitate, un traseu foto urban. Pentru că momentul nu așteaptă, cel mai bun aparat este cel pe care îl purtăm cu noi în buzunar.

Cursul de Urban photography este susținut de Vlad Eftenie. Arhitect, profesor și storyteller, cutreieră Bucureștiul în căutarea celor mai tari fotografii urbane. Pentru el, fiecare colț al orașului ascunde o poveste, așa că ține telefonul la îndemână!

Tips and Tricks

Pregătim în curând un nou workshop.

Revino pe site pentru noi tips & tricks.

Portrait photography

Cristian Șuțu

Fiecare chip spune o poveste. Iar povestea este strâns legată de emoția unui moment unic. Pentru că cele mai bune portrete reușesc să imortalizeze această clipă unică, surprinde-le cu aparatul foto cel mai la îndemână - telefonul.

Cursul de Portrait photography este susținut de Cristi Șuțu. El ne dezvăluie, an de an, optimismul a mii de bucureșteni care trec prin lentilele Foto Union. Proiectul său înveselește Bucureștiul la șase ani de la lansare.

Tips and Tricks

Pregătim în curând un nou workshop.

Revino pe site pentru noi tips & tricks.

Fashion photography

Alex Gâlmeanu

Fotografia de fashion se poate găsi la granița dintre estetică, actualitate și aspirațional și are nevoie de creativitate pentru a inova. De aceea, o fotografie bună este adesea rezultatul viziunii.

Cursul de fashion photography este susținut de Alex Gâlmeanu. La 25 de ani de la primele sale fotografii, Alex ne-a convins că un fotograf bun e de fapt un filozof bun, cu orizonturi largi.

Tips and Tricks

Pregătim în curând un nou workshop.

Revino pe site pentru noi tips & tricks.

Urmărește-ne pe pagina de Facebook Huawei Mobile și află cum poți câștiga un loc la unul dintre cursurile din #AcademiaHuawei