Вести & Настани

loading
  • HUAWEI го претстави HUAWEI Mate 10 и HUAWEI Mate 10 Pro

    HUAWEI го претстави HUAWEI Mate 10 и HUAWEI Mate 10 Pro 16 October, 2017

    Минхен, Германија, 16 октомври, 2017 Дисруптивните иновации често започнуваат со храбри соништа. За време на IFA Berlin, Huawei Consumer Business Group го претстави својот прв ВИ мобилен чипсет, Кирин 970. Денес во Минхен, Huawei ја најави HUAWEI Mate 10 серијата, која ќе ги отвори вратите за новите ВИ мобилни апликации.

  • HUAWEI ја претстави иднината на мобилната AI на IFA 2017 во Берлин

    HUAWEI ја претстави иднината на мобилната AI на IFA 2017 во Берлин 02 September, 2017

    Денес на технолошкиот саем IFA 2017 во Берлин, HUAWEI Consumer Business Group го постави почетокот на една нова ера во smartphone иновациите. Извршниот директор на корисничката единица Ричард Ју ја претстави визијата на HUAWEI за иднината на вештачката интелигенција со пуштањето на новиот процесор Kirin 970.