HUAWEI Bærbar PC-støtte

Start reisen din med HUAWEI Bærbar PC

Sett opp den bærbare PC-en din

Følg enkle trinn for å logge på, koble til nettverk og aktivere Øyekomfortmodus.

Finn ut mer
Oppdage styreputebevegelser

Klikk, dra eller bla – bruk styreputebevegelser for å enkelt navigere i Matebook.

Finn ut mer
Koble til via Bluetooth

Koble den bærbare PC-en din trådløst til en mus, høyttaler eller øretelefoner.

Finn ut mer
Få tipsene du leter etter

Lad den bærbare PC-en din på en optimal måte. Optimaliser innstillingene og forleng levetiden til batteriet ditt.

Få et par tips for å finne ut hvordan du administrerer operativsystemet.

Sikkerhetskopier data fra telefonen til den bærbare PC-en, og hold viktige filer og øyeblikk fra livet ditt trygge og sikre.

Flere spørsmål
Nyttige nedlastinger for deg
Manager PC

PC Manager

PC Manager er klar for å diagnostisere og feilsøke din Matebook når som helst.

PC Manager er klar for å diagnostisere og feilsøke din Matebook når som helst.

Drivere

Drivere

Den bærbare PC-en din trenger drivere for å kommunisere med operativsystemet og komponentene.

Den bærbare PC-en din trenger drivere for å kommunisere med operativsystemet og komponentene.

Ta kontakt for løsninger

Forespør om produkte...
Finn prisen på de me...