HUAWEI Smarttelefonstøtte

Start reisen din med HUAWEI Telefon

Overfør dataene dine til en ny enhet

Lurer du på hvordan du bytter til en ny enhet? HUAWEI Phone Clone gjør superraske overføringer enkelt og trygt.

Finn ut mer
Administrer din HUAWEI-ID

Bruk din HUAWEI-ID som en inngangsport til flere HUAWEI-mobiltjenester. Få flere tips om hvordan du administrerer den.

Finn ut mer
Få tipsene du leter etter

På kvelden eller i omgivelser med lite lys vil Nattmodus hjelpe deg ta fargerike bilder, og gjøre bildene lysere og tydeligere.

Bruk Huawei Share til å overføre filene dine mellom flere enheter på sekunder uten å bruke mobildata.

Vil du dele det som skjer på skjermen din? Ta raske skjermbilder med enkle bevegelser eller snarveistaster.

Flere spørsmål
Nyttige nedlastinger for deg
HiSuite

HiSuite

Vil du administrere HUAWEI-telefonen din fra skrivebordet ditt? Se hvordan det gjøres med HiSuite.

Vil du administrere HUAWEI-telefonen din fra skrivebordet ditt? Se hvordan det gjøres med HiSuite.

Support-app

Support-app

Denne nyttige appen gir deg scenariobaserte løsninger og hjelper deg å utføre enkeltsjekker av kjente telefonproblemer.

Denne nyttige appen gir deg scenariobaserte løsninger og hjelper deg å utføre enkeltsjekker av kjente telefonproblemer.

Ta kontakt for løsninger

Forespør om produkte...
Finn prisen på de me...