Support för HUAWEI-smarttelefoner

Starta din resa med din HUAWEI-telefon

Överför dina data till en ny enhet

Undrar du hur man växlar till en ny enhet? HUAWEI Telefonkloning gör supersnabba överföringar verkliga på ett enkelt och säkert sätt.

Läs mer
Hantera ditt HUAWEI-ID

Använd ditt HUAWEI-ID som en port till många mobila tjänster från HUAWEI. Få några tips om hur du hanterar det.

Läs mer
Få tipsen du sökte efter

På natten eller i omgivningar med svagt ljus kan Nattläge hjälpa dig att ta färgrika bilder samt göra bilder ljusare och tydligare.

Använd Huawei Share för att överföra dina filer mellan olika enheter på några sekunder utan att använda några mobildata.

Vill du dela det som händer på skärmen? Ta snabba skärmdumpar med enkla gester eller genvägstangenter.

Fler frågor
Användbara nedladdningar för dig
 HiSuite

HiSuite

Vill du hantera din HUAWEI-telefon från din stationära dator? Se hur du kan göra det med HiSuite.

Vill du hantera din HUAWEI-telefon från din stationära dator? Se hur du kan göra det med HiSuite.

Support-appen

Support-appen

Den här användbara appen erbjuder lösningar baserade på scenarion och hjälper dig göra kontroller på ett ställe för vanliga problem med telefoner.

Den här användbara appen erbjuder lösningar baserade på scenarion och hjälper dig göra kontroller på ett ställe för vanliga problem med telefoner.

Be om hjälp för lösningar