Support för HUAWEI-surfplattor

Berika din resa med din HUAWEI-surfplatta

Hantera din telefon på surfplattan

Med Samarbete över flera skärmar kan du lära dig hantera flera åtgärder samtidigt. Innehållet på din telefon kan nu även visas på din surfplatta.

Läs mer
Dela skärmen för dubbel effektivitet

Med Flera fönster kan du öppna appar i ett flytande fönster eller delat skärmläge för multitasking. Fler fönster betyder högre produktivitet.

Läs mer
Gör mer med din surfplatta

Vill du hantera olika uppgifter på din surfplatta enklare och smartare? Här kommer några tips om hur du blir en expert på multitasking.

Läs mer
Få tipsen du sökte efter

Ögonvänligt läge lindrar ögonutmattning genom att filtrera bort blåljus. Prova det för att börja skydda dina ögon.

Med en M-Pencil i handen kan du skriva ned dina idéer och rita dina drömmar när och var som helst. Din surfplatta och M-Pencil är skapade för att fungera tillsammans.

Fler frågor
Användbara nedladdningar för dig
 HiSuite

HiSuite

Vill du hantera din HUAWEI-telefon från din stationära dator? Se hur du kan göra det med HiSuite.

Vill du hantera din HUAWEI-telefon från din stationära dator? Se hur du kan göra det med HiSuite.

Aplicación Soporte

Support-appen

Den här användbara appen erbjuder lösningar baserade på scenarion och hjälper dig göra kontroller på ett ställe för vanliga problem med telefoner.

Den här användbara appen erbjuder lösningar baserade på scenarion och hjälper dig göra kontroller på ett ställe för vanliga problem med telefoner.

Be om hjälp för lösningar