2014/11/27
HUAWEI wordt ‘Official Smartphone Partner’ van RSCA

Brussel, 27 november 2014 – HUAWEI en RSCA, laten weten dat HUAWEI voortaan de ‘Official Smartphone Partner’ wordt van RSCA voor het voetbalseizoen 2014 - 2015. Om dit partnership in te luiden ontvingen Anderlecht-spelers Silvio Proto en Dennis Praet als eerste een HUAWEI Ascend Mate 7. Deze grote smartphone die in september werd gelanceerd, is sinds kort ook bij de Belgische telecom speciaalzaak te koop.


De Ascend Mate 7 is een uiterst krachtig toestel: hij heeft een groot full HD-scherm van 6 inch, hij is 7,9 mm dun en weegt amper 185 gr. De vingerafdruk technologie zorgt ervoor dat het toestel in één handomdraai ontgrendeld wordt. De uitstekende camera (13 MP) achteraan het toestel maakt uitstekend belichte foto ook bij weinig licht. Het scherm met ultra-dunne rand zorgt voor een ideale entertainment beleving. De Ascend Mate 7 is zeer performant: hij beschikt over een batterij van maar liefst 4 100 mAh en een hoge downloadsnelheid, ideaal voor de entertainment-fanaat die graag urenlang multimediatoepassingen gebruikt. Bij normaal gebruik gaat de batterij zelfs tot 2 dagen mee.


“Wij zijn enthousiast over ons partnership met HUAWEI. Vandaag de dag kunnen we niet meer zonder smartphone, zo ook in de sportwereld waar mobiele technologie de spelers ondersteunt in hun trainingschema, het contact onderling tussen spelers, met de staff en het thuisfront,” zegt Herman Van Holsbeeck, algemeen directeur van, RSC Anderlecht.


“In Europa sloot HUAWEI al partnerships af met topploegen, zoals AC Milan, Arsenal, PSG, Ajax en andere. Wij zijn vereerd dat we nu ook in België de officiële smartphone partner worden van een eerste klasse speler. HUAWEI is in België nog maar twee jaar actief op de smartphone markt. We verwierven al een stevige marktpositie maar willen verder investeren in onze naamsbekendheid. In 2012 had HUAWEI nog een merkbekendheid van 25% in Europa, dit steeg tot 68% in 2014. Wij zullen niet alleen supporteren van aan de zijlijn, maar Anderlecht ook bijstaan in hoe mobiele technologie kan helpen in hun dagelijkse activiteiten,” zegt Dirk Pauwels, Country Director bij HUAWEI Belux.


Maak kans op je eigen Ascend Mate 7


De front-camera is ideaal voor het nemen van selfies en groufies (selfie in groep). Wil je als Anderlecht supporter ook kans maken op een Ascend Mate 7, stuur ons dan je leukste ‘mauves’ groufie via HUAWEI@rsca.be. Je groufie wordt op de Facebook pagina van RSCA opgeladen: de groufie met de meeste ‘likes’ ontvangt een HUAWEI Ascend Mate 7.