2014/09/04
Val op met de HUAWEI Ascend G7

De nieuwe 5,5 inch 4G LTE smartphone van HUAWEI zet uw persoonlijkheid in de verf

hot press

Berlijn, Duitsland, 4 september 2014: HUAWEI onthulde vandaag zijn nieuwe Ascend G7 smartphone op de Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) 2014. De Ascend G7 is gebouwd met uitstekend vakmanschap en beschikt over een HD-scherm van 5,5 inch, een verbeterde 4G LTE Cat4 connectiviteit en een geoptimaliseerde camera van 13 megapixels aan de achterkant. Niet alleen ziet de smartphone er verbluffend uit, u kunt er slim mee werken en intensief mee spelen. De Ascend G7 is het nieuwste toestel Ascend G-reeks van HUAWEI die uitmuntende technologie binnen ieders handbereik brengen.


hot press

"In een markt die gesatureerd is met smartphones met een plastiek vormgeving, valt de Ascend G7 op met zijn mooi vervaardigd metalen design", zei Richard Yu, CEO van de HUAWEI Consumer Business Group. "De Ascend G7 met 4G LTE werd gemaakt voor consumenten van over de hele wereld om onder het mom het 'Make it Possible' hun individualiteit kracht bij te zetten en hun leven de uitsraling te geven die ze zelf willen."


Stijlvol design


hot press

De Ascend G7 is een stijlvolle smartphone. De Ascend is 7,6 mm dun en weegt 165 g. Hij werd gemaakt met 's werelds toonaangevende Nano Molding Technology (NMT) om een uitstekend metalen design uit één stuk en de slanke frame te maken die het apparaat een rijkere textuur geven en soepeler doen aanvoelen. Het HD-scherm van 5,5 inch met een resolutie van 1 280 x 720 ligt gemakkelijk in de hand. Een dunne lijn van 0,8 mm op de behuizing vormt de grens tussen de voor- en achterkant van het apparaat en weerspiegelt evenwicht en elegantie. De Ascend G7 is verkrijgbaar in klassieke metaalkleuren waaronder maanlichtzilver, ruimtegrijs en horizongoud.


Slim werken


hot press

In de Ascend G7 zit een krachtige Qualcomm quad-core processor van 1,2 GHz en een robuuste Li-polymeerbatterij van 3 000 mAh. Het apparaat beschikt over de energiebesparende technologie van HUAWEI die drie energiebesparingsstanden biedt: normaal, slim en uiterst energiebesparend. Zo kunt u de Ascend G7 1,2 dagen intensief gebruiken en nog eens 24 uur gebruiken met slechts 10% batterijvermogen. De Ascend G7 van HUAWEI beschikt over 4G LTE zodat u sneller en betrouwbaarder dan ooit toegang hebt tot het internet. Dankzij de maximale snelheid van 150 Mbps haalt u in nauwelijks enkele minuten films binnen en vraagt het niet meer dan enkele seconden om werkbestanden te uploaden.


hot press

Met zijn kracht en snelheid is de Ascend G7 de ideale partner voor consumenten met een druk leven. De intelligente antenneschakeltechnologie zorgt voor een consistent netwerksignaal en een verbeterde gebruikservaring met draadloze connectiviteit om het aantal verbroken oproepen te verminderen. De Ascend G7 is compatibel met netwerken uit de hele wereld. Het is een echte wereldwijde telefoon die de connectiviteit en efficiëntie van een smartphone maximaliseert.


Intensief spelen


hot press

Geniet van de hoogwaardige foto's die u met de Ascend G7 van HUAWEI neemt. Met een camera van 13 megapixels met een BSI-groothoeklens aan de achterkant en een camera van 5 megapixels met een 88 graden breedhoeklens aan de voorkant, kunnen panoramische vergezichten zowel verticaal als horizontaal worden verruimd. Met een dubbelklik op de volumeknop neemt u in slechts één seconde een foto. De Ascend G7 biedt verbeterde fotobewerkingsfuncties, waaronder manuele scherpstelling om onscherpe foto's aan te passen en onafhankelijke lichtmetingsfuncties voor foto's die bij weinig licht werden genomen. De indrukwekkende camera biedt ook functies om gezichten te verscherpen terwijl u in videostand films maakt.


hot press

De Ascend G7 werkt met EMUI 3.0, de nieuwe versie van de intuïtieve gebruikersinterface van HUAWEI voor een gemakkelijkere bediening met één hand en met een volledig nieuwe look van de complete software-interface. In de volledige EMUI 3.0 wordt het nieuwe timeline-ontwerp uitgebreid gebruikt voor een verbeterde samenhang over diverse apps heen. Daarnaast voldoet EMUI 3.0 intuïtief en actief aan dagelijkse behoeften via praktische en visueel aantrekkelijke details in het ontwerp, zoals het samenvallen van de belangrijke smartphonefuncties ‘bellen’, ‘contacten’ en ‘messaging’. Eenmaal horizontaal vegen volstaat om tussen deze functies te schakelen.


Beschikbaarheid


hot press

De aanbevolen winkelprijs van de HUAWEI Ascend G7 bedraagt 299 euro. Vanaf september 2014 is hij verkrijgbaar in Duitsland, Italië, Spanje, Denemarken, Hongarije, Nederland, Turkije, Polen, Noorwegen, Zuid-Afrika en Mexico, en vanaf november 2014 ook in België.