2015/04/15
Creativiteit ten top met de wereldwijde lancering van de HUAWEI P8max smartphone

Londen, 15 april 2015 – Twee jaar geleden lanceerde HUAWEI in Londen de legendarische P6, de eerste uit een reeks slimme, prachtige toestellen. Vandaag keert het bedrijf terug naar Londen om de nieuwste twee modellen uit de P-serie voor te stellen: de gebruiksvriendelijke HUAWEI P8 en de HUAWEI P8 max. De HUAWEI P8 max bouwt voort op het mooie ontwerp van de P8 en beschikt over een groter scherm van 6,8 inch, een batterij met langere levensduur en een unieke camera met een lichttraceringsfunctie voor elke omgeving. Hij erfde ook het elegante ID-ontwerp en de buitengewone lightpaintingfunctie van de P-serie. Dankzij al deze functies beleeft de consument nog meer plezier aan de nieuwe smartphones met groot scherm van HUAWEI.

Deze 16:9-smartphone staat garant voor meer gebruiksgemak. Daarnaast is de grote 4 360 mAh batterij uitgerust met de energiebesparende technologie en het stroombeheer van HUAWEI, met een uitstekende levensduur als resultaat. Met een volle batterij kan de consument meer dan 15 uur lang naar gedownloade filmpjes kijken. De camera’s voor- en achteraan maken gebruik van een 5 + 13-megapixelcombinatie en de camera achteraan is uitgerust met een professionele Image Signal Processor (vergelijkbaar met de technologie van DSLR-camera’s) en tweekleurige flits. Zo krijgen ook nachtopnames een natuurlijke kleur. Bovendien kan de gebruiker dankzij de Lightpainting- en Directormodus creatiever zijn.

Groter scherm, grotere batterij, realiseer grotere dromen

De HUAWEI P8 max maakt gebruik van een HD JDI-scherm van 6,8 inch. Dat is het grootste in-cell FHD-scherm ter wereld. Dankzij het 16:9-scherm wordt het toestel slanker, ligt het beter in de hand en is het gemakkelijker mee te nemen. De smartphone is in liggende stand te gebruiken, zodat de gebruiker beelden en teksten kan bekijken en lezen. De optimale kleurtechnologie zorgt dan weer voor een betere visuele ervaring.

De HUAWEI P8 max is uitgerust met een groot scherm van 6,8 inch en een batterij van 4 360 mAh, en dat allemaal in een superslanke behuizing van 6,8 mm. Hij is speciaal ontworpen voor langere ontspanning. Dankzij de energiebesparende technologie van HUAWEI kun je bijvoorbeeld meer dan 10 uur video streamen.

Unieke camerafuncties voor meer creativiteit

De HUAWEI P8 max maakt gebruik van een 5 + 13-megapixelcombinatie voor de camera’s voor- en achteraan. De Image Signal Processor van de camera achteraan beschikt over optische beeldstabilisatie van 13 megapixels en staat zo garant voor betere nachtopnames. Dankzij die stabilisatietechnologie in de HUAWEI P8 max kun je de belichtingstijd 2-3 stops inkorten, waardoor de foto’s helderder en scherper worden. Daarnaast zorgt de tweekleurige flitser voor natuurlijke kleuren en levendige beelden in donkere en schemerige omstandigheden.

De HUAWEI P8 max is het beste instrument voor de kunstzinnige gebruiker met de lightpainting- en filmfuncties. Zo kost het achteraf minder tijd om filmpjes te monteren of foto’s te bewerken. Het toestel beschikt in de fotostad ook over face-enhancing, selfies, Pano en Lapse standen. Dankzij het grote scherm van de HUAWEI P8 max kan de gebruiker zijn creativiteit en kunstzinnigheid de vrije loop laten.

In tegenstelling tot de lightpaintingfunctie op gewone smartphones is de HUAWEI P8 max voorzien van een realtime previewscherm en een met de hand bedienbaar diafragma. De camera achteraan beschikt over optische beeldstabilisatie, waardoor je zelfs zonder statief prachtige foto’s kunt maken. Daarnaast kun je met de unieke Directormodus de beelden delen die je net hebt gefilmd. De smartphone kan ook in groep worden gebruikt met drie andere smartphones. Door vanuit verschillende standpunten te filmen, kan de gebruiker een blockbuster maken die niet meer moet worden gemonteerd.

Een nieuwe definitie van estetiek

Het opvallendste kenmerk van de HUAWEI P8 max is de achterkant uit één stuk dat voor 94% uit metaal bestaat. De hele behuizing is uit aluminium van ruimtevaartkwaliteit gesneden.

De HUAWEI P8 max voldoet aan de hoogste industriestandaard voor warmteafvoer en voorkomt zo oververhitting op een optimale manier. De smartphone gebruikt dezelfde DX19-legering voor hoge thermische geleidbaarheid als die in sommige luxewagens. De warmtegeleidingscoëfficiënt is 9 keer groter dan die van roestvrij staal en 3,8 keer groter dan die van de aluminium-magnesiumlegeringen van de meeste smartphones.

Uitstekende commerciële apps, zoals draadloze projectie en afdrukken via bluetooth

De HUAWEI P8 max is uitgerust met functies zoals afdrukken via bluetooth, draadloze projectie en gps. Stuk voor stuk dragen ze bij tot een maximale productiviteit. Met de HUAWEI P8 max kan de gebruiker gemakkelijker e-mails afhandelen, documenten bewerken en andere administratieve taken uitvoeren. De P8max kan optioneel worden geleverd in een innovatieve geperforeerde lederen hoes. Zo kan de gebruiker inkomende oproepen en meldingen bekijken zonder de hoes te openen. Vingerafdrukken en vlekken zoals op de traditionele transparante hoezen zijn op die manier verleden tijd. De lederen hoes is ook compatibel met de stand-bymodus en past dus perfect bij de HUAWEI P8 max.

De HUAWEI P8 max bestaat in twee versies: het standaardtoestel voor €549 en de premium versie voor €649. Het toestel komt in meer dan 30 landen op de markt.