2015/11/13
HUAWEI opent Experience Center in hartje Brussel

Het eerste Huawei Experience Center in Europa

Brussel, 13 november 2015 - Huawei Consumer Business Group (BG) kondigt de opening van haar Experience Center in het centrum van Brussel aan. Het Experience Center is gelegen in de Vlaanderenstraat, in de trendy Dansaert-wijk in Brussel. Het Experience Center in Brussel is het eerste center dat Huawei opent in Europa.

« Wij zijn trots dat Huawei Brussel koos voor de opening van het eerste Experience Center in Europa. Brussel is de meest kosmopolitische stad in Europa, we zijn er dan ook van overtuigd dat we niet alleen de Belgische maar ook de Europese consument zullen aanspreken in Brussel, » zegt Hudson Liu, Country Manager bij Huawei in België.

« De opening in Brussel toont aan dat Huawei gelooft in de groei van het merk in België. We zijn ondertussen uitgegroeid tot de derde marktspeler in België. Het is belangrijk dat we in de ervaring van het merk investeren om onze verdere ambities waar te maken. Met de opening van het Experience Center willen we vooral onze relatie met de consument versterken, vandaar dat er ook een service center is ondergebracht. » zegt Dirk Pauwels, Director Huawei Consumer Business Group in België.

Huawei legt heel erg sterk de nadruk op het ervaren van het merk. In het Experience Center kan de consument het volledige gamma smartphones, tablets en wearbles aanraken, testen en ervaren. Het Huawei Experience Center zal ook een ruim gamma accessoires te koop aanbieden en opereert ook als Service Center. De service die er aangeboden wordt is dezelfde als de VIP service die ook in de andere verkoopspunten wordt aangeboden. VIP staat voor 3 jaar garantie op alle toestellen, 3 dagen repair & return en gratis pick-up en return.

Beeldmateriaal: http://we.tl/FjCauayBIj