2015/11/05
HUAWEI Mate S en Watch verkrijgbaar in België

[Brussel, 5 november 2015] HUAWEI Consumer Business Group laat weten dat de HUAWEI Mate S en de HUAWEI WATCH beschikbaar zijn in België. Het nieuwe vlaggenschip van de Mate-serie van HUAWEI werd officieel gelanceerd tijdens IFA 2015 in Berlijn.

HUAWEI Mate S

De HUAWEI Mate S biedt een ultieme Android ervaring en combineert ergonomie en innovatieve technologie met een luxieus design. Het toestel is uitgerust met een 2,5D zwevend scherm dat 5,5 inch lang en 7,2 millimeter dik is, en zijranden heeft van slechts 2,65 millimeter. Dankzij de ergonomische gebogen achterkant past hij perfect in de palm van een hand en laat men het toestel minder makkelijk vallen.

Dankzij vingerafdruksensor 2.0 en Knuckle Control 2.0 kunnen gebruikers eenvoudiger wisselen tussen apps en screenshots nemen. Deze functie biedt hen een nieuwe manier om te interageren met hun telefoon. Door een ‘C’ te tekenen met je knokkels wordt de camera geactiveerd. Of tik gewoon twee keer met je knokkels op het scherm om een filmpje op te nemen.

De HUAWEI Mate S is uitgerust met een professionele camera modus die zowel tegemoet komt aan de noden van de professionele fotograaf als van de amateurfotograaf. ISO, belichtingscompensatie, sluitertijd, witbalans en scherpstelling kunnen handmatig worden aangepast.

De 13 megapixel camera achteraan heeft een RGBW sensor, optische beeldstabilisator, een LED-flitser met dubbele kleurtemperatuur en een onafhankelijke beeldsignaal processor voor het sneller maken van foto’s met hogere kwaliteit. De HUAWEI Mate S heeft ook een 8 megapixel camera met zacht licht vooraan, om selfies te verbeteren.

HUAWEI WATCH

Ook de HUAWEI WATCH is voortaan beschikbaar in België. De HUAWEI WATCH is het voorbeeld bij uitstek hoe technologie en een modieuze uitstraling hand in hand gaan. De HUAWEI WATCH ziet er uit als een traditioneel polshorloge maar zorgt ervoor dat de gebruiker steeds verbonden blijft.

De HUAWEI WATCH maakt gebruik van Android Wear™: de gebruiker kan alerts voor telefoongesprekken, sms, instant messaging en e-mails ontvangen. Dankzij de Bluetooth-connectiviteit voor het draadloos gebruik van de hoofdtelefoon, in combinatie met de offline ondersteuning voor het downloaden van muziek, is actief blijven nog gemakkelijker dan ooit te voren. De muziek kan gestart worden via stemactivatie, gebruikers kunnen ook van deze stemactivatie gebruik maken voor het opzoeken van bestemmingen en voor navigatie.

Met de “find my phone” functie van het horloge kan een verloren telefoon snel gelokaliseerd worden

“Zowel met de HUAWEI Mate S en de Watch toont HUAWEI zijn kracht in het ontwikkelen van innovatieve premium technologie. Beide producten hebben een luxieuze uitstraling die tegemoet komt aan de wensen van de consument: ergonomie, innovatie technologie met een prachtig design. We hopen met beide het marktsegment van de premium toestellen in België verder te kunnen aanspreken.”, aldus Dirk Pauwels, Country Director HUAWEI Consumer Business Group Belux.

Prijs en beschikbaarheid

De HUAWEI Mate S is vanaf vandaag verkrijgbaar in België tegen de adviesprijs van €649. De Mate S zal in eerste instantie verkrijgbaar zijn in Mystic Champagne en Titanium Grey. In de doos zitten ook een luxueuze case, stereo-oordoppen, een lader, een USB-kabel en een korte handleiding.

De HUAWEI WATCH is te koop tegen een adviesprijs vanaf 399 EUR. Het horloge is beschikbaar in een roze goud, roestvrij staal en een zwarte uitvoering er is ook een ruime keuze aan roestvrij stalen en lederen polsbandjes.