2015/09/02
Mario Testino en mode-iconen Karlie Kloss en Sean O'Pry vieren de lancering van de HUAWEI WATCH

[Berlijn, 2 september 2015] – De HUAWEI Consumer Business Group (BG) kondigt vandaag de samenwerking aan met de wereldberoemde modefotograaf Mario Testino, en dit in het kader van de lancering van de HUAWEI WATCH. In de reclamecampagne zien we het Amerikaanse supermodel Karlie Kloss en een van 's werelds beste mannelijke modellen, Sean O'Pry. Dit is de eerste keer dat HUAWEI samenwerkt met de iconische modefotograaf en twee supermodellen om haar visie op mode en technologie uit te dragen.

Het horloge is vanaf oktober in België te koop tegen de adviesprijs van 399 EUR. Het horloge maakt het mogelijk om steeds geconnecteerd te blijven en om meldingen van gesprekken, sms, chatberichten en e-mails te ontvangen.

Het horloge is vervaardigd uit hoogstaande materialen en heeft een rond 1,4-inch touch AMOLED scherm met krasbestendig saffierglas (de favoriete keuze van de Zwitserse horlogefabrikanten) en heeft een koud gesmeed roestvrij stalen frame. Het ontwerp van dit unieke horloge toont waar mode en technologie elkaar ontmoeten.

Een klassiek esthetisch design met slimme technologie

De HUAWEI WATCH heeft een diameter van 42 mm, de gangbare diameter voor een polshorloge, en is vervaardigd uit kwaliteitsvol materiaal, zoals krasbestendig saffierglas. Er is een ruim gamma aan gouden, zilveren en zwarte frames en een keuze uit verschillende wijzerplaten voor een klassieke, luxieuze, zakelijke, vrouwelijke, moderne of eenvoudige uitstraling. Ook voor de polsband van 22 mm kan gekozen worden uit een roestvrij stalen maas, roestvrije stalen schakels, roze goud en zwarte roestvrije stalen schakels, bruin of zwart leer.

Uw gezondheid in de gaten houden

De HUAWEI WATCH is de ideale metgezel om te joggen: je kan downloaded muziek offline afspelen, en de Bluetooth-connectiviteit zorgt ervoor dat je je hoofdtelefoon draadloos kan aansluiten. De hartslagsensor meet nauwkeurig de hartslag, en de 6-assige bewegingssensor kan activiteiten zoals wandelen, hardlopen, fietsen en bergbeklimmen onderscheiden.

Mode en technologie ontmoeten elkaar

De Testino reclamecampagne zal wereldwijd te zien zijn in de komende weken in modebladen, op billboards, digitaal, en in een later stadium ook op tv.

Mario Testino zei: "De wereld evolueert zo snel met nieuwe technologie die zich in een hels tempo ontwikkelt. We willen niet langer een product om slechts één ​​ding te doen, we willen producten die ons helpen om te gaan met alle impulsen die ons vandaag worden aangeboden door middel van technologie en de nieuwe digitale wereld.

"De snelheid waarmee technologie zich ontwikkelt gaat vaak niet samen met esthetiek. Ik denk dat HUAWEI er in is geslaagd om beide slim te integreren.”

"Ik fotografeerde Karlie Kloss en Sean O'Pry in deze campagne, omdat ik het gevoel heb dat ze het jeugdige imago vertegenwoordigen en perfect passen in de wereld van de HUAWEI WATCH. Ik heb ervan genoten om met hen te werken, de communicatie verliep moeiteloos. "

Karlie Kloss, voegde toe: "Ik ben enthousiast dat ik ​​deel uit maak van deze campagne en over de samenwerking met Mario en Sean. Mode en technologie spelen beide een belangrijke rol in mijn leven: het is opwindend om te zien hoe beide werelden samenkomen in de HUAWEI WATCH. Het ontwerp van het horloge combineert een klassiek, goed ogend design met de nieuwste technologie, opdat ik alles heb wat ik nodig heb binnen het bereik van mijn vingertoppen. "

Sean O'Pry, zei: "De horloge shoot was geweldig - er gebeuren speciale dingen als Mario aan het werk is, ook de betrokkenheid van Karlie maakte het spannend. Ik draag een horloge als een klassiek statement, dat zegt dat tijd waarde heeft. Het HUAWEI horloge is de eerste smartwatch met een klassiek design dat aansluit bij de wereld waarin we leven die mode en technologie verbindt. Ik heb echt genoten van het werken aan deze campagne. "

Beschikbaarheid en accessoires

Het HUAWEI horloge zal beschikbaar zijn in meer dan 20 landen en regio's, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Argentinië, Australië, Brazilië, Canada, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Italië, Japan, Noorwegen, de Filippijnen, Rusland, Singapore , Zuid-Korea, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigde Arabische Emiraten.