2016/01/05
HUAWEI vestigt op CES 2016 de aandacht op belangrijke industriële partnerships inzake premium consumententoestellen

Smartphones, tablets en ‘wearables’ tonen het beste op het vlak van technologie en mode

Las Vegas, Nevada – 5 januari 2016: In het kader van zijn aankondigingen op CES 2016 heeft de Huawei Consumer Business Group meer details vrijgegeven over een reeks partnerships die een nieuw ecosysteem voor consumenten in het leven zullen roepen op de mobiele markt. Via dat ecosysteem brengt Huawei de beste oplossingen op het vlak van technologie, betalingen, geluid en mode samen in de consumentenelektronica die het merk net heeft gelanceerd. Tijdens de persconferentie van vandaag toonde Huawei aan dat het via partnerships met de toonaangevende ondernemingen in diverse industriesectoren hoogstaande toestellen en ervaringen voor consumenten kan creëren die verder reiken dan pure technologie. De partnerships vormen het bewijs dat Huawei er alles aan doet om samen met anderen toonaangevende toestellen te ontwikkelen die inspelen op de behoeften en de wensen van consumenten die steeds beter geïnformeerd zijn en steeds selectiever worden.

Samen ... creëren we een hoogstaande audio-ervaring met Harman / Kardon: Gebruikers van de HUAWEI M2 Tablet kunnen voortaan genieten van de rijke geluidservaring van Harman / Kardon. In het kader van deze samenwerking integreert Huawei de toonaangevende audiotechnologie van Harman / Kardon in zijn tablet van 10”. Muziekliefhebbers Dr. Sidney Harman en Bernard Kardon richtten het bedrijf in 1953 op. Harman / Kardon is de wereldwijde nummer één op het vlak van audio- en video-oplossingen en staat bekend om het innovatieve design van haar producten en om haar ondernemingsgeest. Harman / Kardon rust de M2 Tablet uit met zijn geavanceerde Clari-Fi audiohersteltechnologie. Die werd ontwikkeld om de details te herstellen die bij het comprimeren van digitale muziek verloren gaan met een optimale stereo surround ervaring als gevolg.

Samen ... creëren we een nieuw gevoel voor stijl met Swarovski: Na de succesvolle lancering van de HUAWEI WATCH vorig jaar kondigde de onderneming de introductie aan van de HUAWEI WATCH for Lady, een luxueuze versie van de goed onthaalde smartwatch in samenwerking met Swarovski. Sinds 1895 deelt Swarovski zijn meesterschap in licht en sprankels met de wereld en gebruikt nu ook zijn kristallen in de HUAWEI WATCH. Dit verbazingwekkende product biedt consumenten een elegante en sierlijke manier om hun persoonlijkheid uit te drukken via een combinatie van technologie en mode.

Samen ... creëren we luxe op maat met Google: De Nexus 6P was een van de belangrijkste smartphones die in 2015 op de markt kwam. Huawei is heel blij dat zijn samenwerking met Google een vervolg krijgt met de lancering van een nieuwe gouden versie van de Nexus 6P. Huawei en Google ontwikkelden samen deze speciale editie van de Nexus 6P in mat goud – een stijlvolle optie voor mensen die op zoek zijn naar een meer luxueus toestel uit het topsegment.

“Door de verschillende types toestellen die Huawei ontwikkelt, bouwen we aan een nieuw mobiel ecosysteem van partners die het beste inzake technologie en lifestyle samenbrengen”, aldus Richard Yu, CEO van de Consumer Business Group. “De producten die uit deze samenwerkingsverbanden voortvloeien, tonen echt aan wat ‘premium’ betekent doordat ze het beste van technologie, mode en geluid met elkaar combineren en onze klanten de ultieme gebruikerservaring bieden. We zijn er trots op dat we samen met onze partners toestellen op de markt kunnen brengen die de kritische consumenten van vandaag vragen.”

De toestellen die Huawei op CES 2016 aangekondigd werden, zijn het resultaat van die toonaangevende samenwerkingen en innovatie. Samen. Zo creëren wij.