business

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Bekende zoekopdrachten

    Populair

     Benut al je zakelijke potentie

     Huawei Zakelijk

     Veilig, efficiënt en innovatief

     Huawei is meer dan enkel smartphones, tablets en mobile broadband-devices. We kunnen ook verschillende features specifiek aan uw wensen aanpassen, of je nu opzoek bent naar een state-of-the-art enterprise oplossing, of een device voor een grootschalige uitrol. We hebben een uitgebreid productportfolio dat compatibel is met de nieuwste en meest gebruikte MDD-oplossingen.

      

     Huawei helpt bedrijven op die manier om moeiteloos en op efficiente wijze verschillende toepassingen te beheren, vanuit waar dan ook, met elk slim apparaat.

     Onze enterprise-producten zijn

     Android Enterprise Recommended*

     Zero-touch uitrol

     Maandelijkse software-updates

     Huawei Zakelijk

     Veilig

     Veiligheid in een zakelijke omgeving is van het grootste belang. We bieden dan ook data-encryptie op bestandsniveau en kunnen met het rechtmanagement voorkomen dat apps toegang hebben tot elkaars data.

      

     Onze Huawei Emotion UI (EMUI) bevat een aantal extra beveiligingsfuncties, zoals een bestandskluis, een 'prive-omgeving' en de mogelijkheid om GPS uit te schakelen.

     Huawei Zakelijk

     Efficiënt

     Bij Huawei hebben we efficiëntie en prestaties hoog in het vaandel staan, ongeacht de opdracht. Het batterijmanagement wordt gedaan door de ingebouwde kunstmatige intelligentie, zodat twee dagen accuduur haalbaar is. Met Huawei SuperCharge laadt je het device snel (58% in 30 min) en veilig op.

      

     Easy Projection maakt het mogelijk om vanaf het device te presenteren op grotere schermen. Snel en eenvoudig, met slechts één kabel.

     Huawei Zakelijk

     Innovatief

     Vooruitstrevende bedrijven moeten blijven innoveren. Dankzij de naadloze integratie van kunstmatige intelligentie kan de chip tot wel 50x zo efficiënt presteren, met prestaties die tot 25x beter zijn.

      

     Huawei loopt voor op het gebied van 5G-netwerken en al onze devices geven je nu, maar ook in de toekomst, de snelste, beste en meest veilige manier om te communiceren.

     Huawei Zakelijk

     Onze partners

     Huawei biedt uitstekende MDM-mogelijkheden, door samen te werken met de beste EMM-partijen.

      

     Op deze manier kunnen we verschillende beveiligingslagen aanbieden, zonder aan flexibiliteit in te leveren, terwijl ook maatwerk mogelijk en devicemanagement tot op de kleinste details mogelijk is, van groot zakelijk tot klein zakelijke oplossingen.

     Huawei Zakelijk

     Neem contact op

     Voor meer informatie over onze zakelijke oplossingen, helpen we u graag en kunt u contact opnemenm     *Alleen op specifieke apparaten

     ** Gebaseerd op Huawei testresultaten. Vergeleken met 4x Cortex A73-kernen in dezelfde app.


     Cookies instellen