HUAWEI Fashion Flair

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Bekende zoekopdrachten

    Populair

     HUAWEI PRESENTEERT FASHION FLAIR

     AANGEDREVEN DOOR HUAWEI AI

     Onze missie bij Huawei is om zinvolle producten en technologieën te creëren die mensen helpen in hun dagelijks leven. Wij geloven dat door het combineren van kunstmatige intelligentie met menselijke expertise, we creativiteit naar een nog hoger niveau kunnen tillen en het kunnen gebruiken om de wereld om ons heen positief te beïnvloeden.

     Vorig jaar leerden we onze AI om een auto te besturen, we gebruikten AI om het leven van dove kinderen positief te veranderen door middel van StorySign, en in februari 2019 voltooide onze AI met succes Schubert’s 200 jaar oude, onvoltooide achtste symfonie.

     Ons laatste project is ons meest ambitieuze tot nu toe. We hebben de kracht van AI gebruikt om de mode-industrie positief te veranderen door ’s werelds eerste AI-gedreven modecollectie te ontwikkelen. We hebben onze AI gebruikt om een creatief uitgangspunt te bieden voor ontwerpers om een nieuw tijdperk van modeontwerp in te luiden.

     WAT IS FASHION FLAIR?

     Fashion Flair is het volgende hoofdstuk van Huawei’s verhaal over wat menselijkerwijs mogelijk is. We wilden onze AI gebruiken om modeontwerpers te ondersteunen bij hun eerste ontwerpen, gebaseerd op levensechte ervaringen, die ze kunnen gebruiken als inspiratiebron en bouwstenen voor hun volgende modecreatie. 

     We hebben een HUAWEI P30 Pro getraind met tienduizenden beelden van de meest iconische modeshows van de afgelopen 100 jaar om een Huawei Fashion Flair-app te maken. Door basisparameters zoals kleur, vorm, lengte en patroon in de app in te stellen, kunnen ontwerpers met de HUAWEI P30 Pro een oneindig aantal jurkontwerpen genereren die als inspiratiebron kunnen dienen om een kledingstuk compleet te maken.

     Om het menselijke element toe te voegen aan onze technologische innovatie, zijn we een samenwerking aangegaan met het creatieve brein Anna Yang, de creatief directeur en oprichter van ANNAKIKI, om een collectie van 20 kledingstukken te ontwikkelen, die we hebben onthuld tijdens een live modeshow in Milaan.

      

     FASHION FLAIR OP DE CATWALK INTRODUCEREN

     Huawei onthulde de allereerste AI-gedreven modecollectie met een live modeshow, die op donderdag 9 mei 2019 in de iconische SuperStudio+ in Milaan werd gehouden, voor 500 gasten uit de hele wereld.

     De Fashion Flair-app werd gebruikt als inspiratiebron voor alle 20 kledingstukken, waarbij Anna Yang ook het kleurengamma van de HUAWEI P30-serie als verdere inspiratiebron gebruikte.

     De modecollectie is nu beschikbaar op LUISAVIAROMA.COM

     Met Fashion Flair hebben we opnieuw laten zien hoe AI en menselijke creativiteit kunnen samenkomen tot verbluffende, nieuwe kunstwerken. 

     Achter de schermen

     Neem een kijkje om te zien hoe we de kracht van AI hebben gebruikt om de grenzen van wat menselijkerwijs mogelijk is te verleggen

     Cookies instellen