Huawei Answers

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

MEER WETEN OVER DE MATE 30 Pro

Bij HUAWEI staat de consument centraal, ongeacht de uitdagingen waar we voor staan.

De HUAWEI Mate30-reeks blijft beveiligingspatches en Android-updates ontvangen. Onze Mate30-reeks blijft gedekt door onze fabrieksgarantie en kan overeenkomstig rekenen op een volledige serviceondersteuning.

De Huawei Mate 30 Pro wordt standaard geleverd met de Huawei Mobile Services : Deze smartphone heeft geen vooraf geïnstalleerde Google services. Apps zoals Gmail, YouTube, ... zijn niet op voorhand geïnstalleerd op de Huawei Mate 30 Pro.

De Mate 30 Pro is enkel beschikbaar in beperke voorraad, in het Huawei Experience Center in Brussel vanaf 24 januari - Sint-Katelijnestraat 12, 1000 Brussel , +32 800 23 711

 

Wellicht heb je aanvullende vragen. Wij stellen dat ten zeerste op prijs. Hieronder vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen.

Als je meer hulp nodig hebt of als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met je lokale serviceafdeling op +32 800 23 711.

 

#1 - Met welk besturingssysteem is de HUAWEI Mate 30-serie uitgerust?

De nieuwe HUAWEI Mate 30-serie wordt geleverd met het besturingssysteem Android 10 AOSP (Android Open Source Project) met EMUI10, de zelfontwikkelde gebruikersinterface van Huawei.

#2 - Is Google Mobile Services (GMS) voorgeïnstalleerd op de HUAWEI Mate 30-serie? / Is Google Mobile Services voorzien op de HUAWEI Mate 30-serie?

De HUAWEI Mate 30-serie is niet voorzien van  GMS vanwege de geldende beperkingen vanuit de VS. Maar gebruikers hebben toegang tot de apps via de HUAWEI AppGallery waarmee de Huawei smartphones uitgerust zijn of via het internet.

#3 - Heeft de afwezigheid van GMS invloed op het gebruik van Facebook, Twitter en andere apps?

De ontwikkelaars hebben niet alle apps voor Android AOSP geoptimaliseerd. De gebruikerservaring varieert van persoon tot persoon, afhankelijk van de mate van GMS-integratie in een app. 

#4 - Ontvangt de Mate30-serie beveiligingsupdates?

We blijven beveiligingsupdates leveren om alle HUAWEI-apparaten veilig te houden.

 

De HUAWEI Mate 30-serie zal het volledige scala aan HUAWEI Mobile Services omvatten, zoals de HUAWEI AppGallery, de HUAWEI Browser en de nieuwe HUAWEI Assistant. AppGallery is voorzien van een viervoudig detectiemechanisme om ervoor te zorgen dat apps die op het platform aangeboden worden veilig gedownload en gebruikt kunnen worden. Consumenten kunnen apps van elders op het web downloaden en vertrouwen erop dat alle downloads van apps gescand worden door onze ingebouwde virusscan. 

#5 - What doet HUAWEI om bij te dragen aan het ecosysteem voor de overzeese lancering?

In april 2018 werd de HUAWEI AppGallery wereldwijd uitgebracht en HUAWEI werkt verder aan de ontwikkeling van haar eigen ecosysteem - HUAWEI Mobile Services (HMS) heeft altijd al ontwikkelaars verwelkomd van over de hele wereld om samen een betere ervaring voor de wereldwijde consument te kunnen creëren.

#6 - What is HUAWEI Mobile Services (HMS)?

Gebaseerd op de strategische scenarioplanning van HUAWEI op het gebied van apparaten , brengt HUAWEI Mobile Service (HMS) via haar eigen apps en diensten ontwikkelaars samen van over de hele wereld om een ecosysteem voor apps te bouwen. Deze apps en diensten omvatten mobiele diensten zoals de HUAWEI AppGallery, HUAWEI Assistant en HUAWEI Browser; basisdiensten zoals HUAWEI Cloud, HUAWEI Wallet en contentdiensten zoals HUAWEI Video, HUAWEI Music en HUAWEI Reader, maar ook diensten voor het dagelijks leven, onderwijs en IoT, die wereldwijde gebruikers een slimme en hoogwaardige levensstijl bieden voor alle scenario's.

 

HMS bevat HUAWEI's chip, apparaat- en cloudfuncties, inclusief een volledig portfolio van HMS Core-diensten en gerelateerde IDE-tools en platforms voor ontwikkeling en testen, evenals belangrijke applicaties voor HUAWEI-apparaten zoals HUAWEI AppGallery, HUAWEI Browser, HUAWEI Video en nog veel meer.

 

Samen met applicaties en diensten door derden op de HUAWEI-apparaten, bouwt HMS aan het HMS-ecosysteem: een intelligent, mobiel en onderling verbonden ecosysteem voor HUAWEI-gebruikers. HMS biedt ontwikkelaars ook een platform dat hen in staat stelt om eenvoudig wereldwijd apps te publiceren voor alle apparaten in alle scenario's, zodat ze zich kunnen richten op innovatie en ontwikkeling.

#7 - Hoeveel toepassingen zijn momenteel verbonden met het HMS-ecosysteem?

Onze HUAWEI AppGallery heeft meer dan 390 miljoen actieve gebruikers in meer dan 170 landen, dus we geloven dat het mensen een geweldige kans zal bieden om de gewenste apps te installeren. De HUAWEI AppGallery heeft ook meer dan een miljoen applicaties wereldwijd en heeft het afgelopen jaar meer dan 180 miljard downloads van applicaties geteld. Op dit moment zijn er wereldwijd meer dan 45.000 applicaties die toegang hebben tot HMS Core - een jaar-op-jaar stijging van meer dan 65%.

#8 - Is de HUAWEI AppGallery beschikbaar in de markten waar de HUAWEI Mate 30-serie verkocht wordt?

Ja, de HUAWEI AppGallery is sinds de wereldwijde lancering in april 2018 al in meer dan 170 landen beschikbaar. Ontwikkelaars van over de hele wereld nemen actief deel aan het HMS-ecosysteem, waarbij steeds meer applicaties hun toepassing vinden in de AppGallery.

#9 - Welke alternatieven biedt HUAWEI de consument om Google apps en diensten te vervangen, bijvoorbeeld GPS-navigatie?

HUAWEI Mobile Services is beschikbaar voor elke HUAWEI-klant ter wereld en de consument heeft een ruime keuze als het gaat om de apps die zij dagelijks gebruiken. Zo is er onder andere een verscheidenheid aan diensten voor kaarten, e-mail en video-inhoud.  Klanten kunnen ook andere apps downloaden die ze online willen gebruiken.

#10 - Biedt de Mate30-serie dezelfde garantie als de andere HUAWEI-smartphones?

Er is niets veranderd. De dienstverlening na verkoop van HUAWEI blijft dezelfde, in overeenstemming met het bestaande garantiebeleid.

Cookies instellen