Terms and Conditions

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Algemene deelnamevoorwaarden voor de “Spark a Renaissance” wedstrijd

   1.             
   Toepassingsbereik

   1.1
   Door deel te nemen aan deze Actie, stemmen deelnemers ermee in gebonden te zijn aan deze Algemene Voorwaarden samen met de informatie die de vereisten voor deelname uitleggen.

   1.2
   Raadpleeg onze website voor meer informatie over de algemene voorwaarden voor deelname aan de actie op www.consumer.huawei.com/be-nl/campaign/sparkarenaissance.

    

   2.
   Promotor

   2.1
   De promotor van de promotie is Huawei Technologies Duesseldorf GmbH van Hansaallee 205, 40549 Düsseldorf, Duitsland (hierna: “Promotor”).

   Deze promotie wordt gepromoot via Instagram en Facebook Deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven of beheerd door, of geassocieerd met Instagram of Facebook. Deelnemers moeten zich houden aan de servicevoorwaarden, communautaire richtlijnen of andere toepasselijke beleidsregels voor het indienen en/of uploaden van inzendingen van gebruikers op: https://help.instagram.com/581066165581870?helpref=page_content; en https://www.facebook.com/legal/terms. Inzendingen die de toepasselijke servicevoorwaarden of richtlijnen schenden, worden gediskwalificeerd. Deelnemers aan de Promotie stellen Instagram en Facebook volledig vrij van mogelijke claims. Alle informatie met betrekking tot de Promotie wordt uitsluitend verstrekt door de Promotor. Als u vragen, suggesties of klachten heeft, neem dan contact met ons op via de URL:  https://consumer.huawei.com/be-nl/contact-us/

    

   3.
   Toelatingsvoorwaarden

   3.1
   Deze actie staat alleen open voor legale inwoners van België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje, Zwitserland, Nederland, de Republiek Ierland en het Verenigd Koninkrijk, die 16 jaar en ouder zijn.

   3.2
   De werknemers van de Promotor, zijn agenten, hun directe familie (gedefinieerd als ouders, kinderen, broers en zussen, partner en levenspartners), of enige officiële influencers die professioneel geassocieerd zijn met deze Promotie zijn uitgesloten van deelname.

   3.3
   Meerdere inzendingen zijn toegestaan ​​gedurende Promotieperiode 1, maar er kan per persoon slechts één P20 Pro en Masterclass in Firenze worden gewonnen. Maximaal één inzending (5 foto’s) per persoon tijdens Promotieperiode 2.

   3.4
   Een geldige Facebook-account en internettoegang is vereist.

    

   4.
   Deelname

   4.1
   Deelname aan de Promotie is gratis en vereist geen aankoop van goederen en/of diensten.

   4.2
   Promotieperiode 1: Deelname tussen 00.01 BST op 12 juli 2018 en 04.00 BST op 6 september 2018. Tijdens de promotieperiode zijn er 5 wekelijkse perioden, elk met een specifiek fotografiethema als volgt (zie voor volledige informatie over elk fotografiethema clausule 7):

   Wekelijkse periode:

   Openingsdatum en -tijd

   Sluitingsdatum en -tijd

   Fotografiethema

   1

   00.01 BST 12 juli 2018

   04.00 BST

   20 juli 2018

   Een nieuwe renaissance

   2

   00.01 BST 24 juli 2018

   04.00 BST 1 augustus 2018

   Na het donker

   3

   00.01 BST 5 augustus 2018

   04.00 BST 13 augustus 2018

   Diep in detail

   4

   00.01 BST 17 augustus 2018

   04.00 BST 25 augustus 2018

   Moment in tijd

   5

   00.01 BST 29 augustus 2018

   04.00 BST 6 september 2018

   Brede kijk op de wereld

   4.3
   Promotieperiode 2: Winnaars van de Masterclass in Firenze mogen deelnemen aan de wedstrijd om de Grand Tour-prijs te winnen tussen 00.01 BST op 21 september 2018 en 23.59 BST op 23 september 2018.

   4.4
   Om deel te nemen aan de P20 Pro en Masterclass in Firenze-wedstrijd: Tijdens Promotieperiode 1 log je in op Facebook (of maak je gratis een account aan), log je in op de Facebook-messenger-app en stuur je via de chatbot een bericht naar de Huawei ‘Spark a Renaissance’ Facebook-account met een foto die aansluit bij het thema van de wekelijkse periode, met je e-mailadres en land van verblijf om deel te nemen aan de wedstrijd voor de wekelijkse P20 Pro wedstrijd en de Masterclass in Firenze-wedstrijd. Deelnemers die deelnemen via een link van een officiële influencer, worden ook opgenomen in de Wekelijkse Influencer-wedstrijd.

   4.5
   Om deel te nemen aan de Grand Tour wedstrijd: Tijdens Promotieperiode 2 krijgen de winnaars van de Masterclass in Firenze-wedstrijd de mogelijkheid om 5 foto's in te dienen die met een P20 Pro-smartphone zijn gemaakt tijdens hun reis om deel te nemen aan de Grand Tour-wedstrijd.

   4.6
   Meer details voor deelname:

   4.7.5
   Deelnemers mogen alleen foto’s van eigen werk indienen.

   4.7.6
   Deelnemers mogen geen foto’s uploaden die een prijs hebben gewonnen via een promotie die wordt uitgevoerd door de Promotor of een andere entiteit; en

   4.7.7
   Deelnemers mogen alleen foto’s uploaden die geen inbreuk maken op de rechten van derden, inclusief maar niet beperkt tot eigendom, auteursrechten, handelsmerken, patenten, logo's, licentierechten, publiciteitsrechten of privacy of andere intellectuele eigendomsrechten.

   4.7.8
   Deelnemers die een Wekelijkse wedstrijd winnen, komen niet in aanmerking voor het winnen van een Wekelijkse Influencer-wedstrijd.

   4.8
   Details fotografiethema:

   4.8.1
   Een nieuwe Renaissance – Foto’s moeten Renaissance-kunst herinterpreteren of recreëren en kunnen gebaseerd zijn op renaissancethema's, waaronder portretten, realisme, landschap, licht en klassieke mythologie.

   4.8.2
   Na het donker – Foto’s moeten fotografie met weinig licht weergeven of bijna volledige duisternis met een focus op details en contrast.

   4.8.3
   Diep in detail – Foto’s moeten close-upfotografie tonen, met als doel het onderwerp van de fotografie dichterbij te brengen zonder afbreuk te doen aan de beeldkwaliteit.

   4.8.4
   Moment in tijd – Foto’s moeten erop gericht zijn beweging en actie vast te leggen terwijl het beeld scherp en gedetailleerd blijft.

   4.8.5
   Brede kijk op de wereld – Foto’s moeten gecentreerd zijn rond landschappen en stadsgezichten.

   4.9   
   Gematigdheid:
   De promotor wijst inzendingen af ​​die naar het redelijk oordeel van de       promotor:

   4.9.1
   seksueel provocerend zijn - zoals foto’s die gedeeltelijke of volledige naaktheid bevatten;

   4.9.2
   geen foto zijn - zoals afbeeldingen die een grafisch, door een computer gegenereerd beeld, tekening of tekenfilm zijn;

   4.9.3
   tekst in de foto hebben - zoals foto’s met een onderschrift ingevoegd nadat de foto is gemaakt en foto’s met een tekstueel element als hoofdfocus van de foto, bijvoorbeeld een close-up van een krantenpagina of een reclamebord;

   4.9.4
   copyright zijn – zoals foto’s met een auteursrechtsymbool, handelsmerk, watermerkmarkering, een URL of foto’s waarbij de focus van het shot een merklogo is;

   4.9.5
   pornografisch zijn – zoals foto’s die seksueel expliciet gedrag afbeelden;

   4.9.6
   bloederig zijn – zoals foto’s waarop echt bloed te zien is;

   4.9.7
   aanstootgevend zijn - zoals foto’s van antisociale activiteiten, bijvoorbeeld mensen/dieren die urineren of braken, dronkenschap vertonen of aanstootgevende gebaren vertonen;

   4.9.8
   illegaal zijn – zoals foto’s van drugs, roken of de consumptie van alcohol, de afbeelding van illegale activiteiten zoals diefstal, mishandeling, auto-criminaliteit of vandalisme;

   4.9.9
   terroristisch propaganda zijn – zoals foto's van elke propaganda of het gedrag van een terroristische groep, of activiteiten gerelateerd aan terrorisme;

   4.9.10
   bende- en wapenpromotie zijn - zoals foto's van hedendaagse bendegeweldpromotie, of beelden met een wapen als hoofdonderwerp (foto's van historische veldslagen worden wel aanvaard).

   4.9.11
   extremistische haat zijn - zoals foto's die neo-nazi/extreem-rechtse, racistische, homofobe, antireligieuze opvattingen verheerlijken;

   4.9.12
   spam zijn – zoals foto’s waarbij de focus ligt op een bedrijfsnaam of advertentie.

   4.9.13
   een politieke agenda bevorderen - zoals foto’s met afbeeldingen of inhoud die politieke opvattingen of meningen weergeven.

   4.10
   Alle inzendingen moeten rechtstreeks worden gemaakt door de persoon die aan de promotie deelneemt. Deelnamen in bulk van handel, consumentengroepen of derden worden niet geaccepteerd. Onvolledige of onleesbare inschrijvingen en inzendingen die niet volledig aan de vereisten van deze Algemene Voorwaarden voldoen, worden gediskwalificeerd en worden niet meegerekend.

    

   5
   Prijs, selectie en kennisgeving van de winnaars

   5.1
   P20 Pro wedstrijd: Na elke wekelijkse periode wint 1 winnaar per land een Huawei P20 Pro-smartphone (in totaal 10 winnaars per wekelijkse periode).

   5.2
   Wekelijkse Influencer wedstrijd: Na elke wekelijkse periode winnen 5 winnaars per land die via een link van een officiële influencer hebben deelgenomen een Huawei P20 Pro-smartphone (in totaal 50 winnaars per wekelijkse periode).

   5.3
   Masterclass in Firenze-wedstrijd: Na het afsluiten van Promotieperiode 1, wint 1 winnaar per land die door een Leica-jurylid als de beste wordt uitgekozen, een reis van 2 nachten naar Firenze voor 2 personen tussen 21 en 23 september 2018.

   5.4
   Grand Tour-wedstrijd: Na het sluiten van Promotieperiode 2, wint 1 winnaar een rondreis door Venetië, Brugge, Toledo en Valladolid voor 2 personen. Deze rondreis moet worden opgenomen voor 27 december 2018.

   5.5
   Meer prijsinformatie en voorwaarden:

   5.5.1
   De Masterclass in Firenze-prijs omvat retourvluchten (economy-class) naar Firenze; 2 overnachtingen in Hotel Anglo Americano met dagelijks ontbijt; vervoer van en naar het hotel in Firenze; een riviercruise op een Barchino met een professionele tweetalige gids; lunch op het Arno River Garden Terrace; Diner Golden View; een fotografie workshop; een busreis naar de Chianti-regio; lunch in het landhuis van San Donato; Cantina Antinori Tour met wijnproeven; diner in Bocca Negra; een privéwandeling door Firenze met toegang tot de Duomo, Baptisery, Opera del Duomo met een professionele tweetalige gids; en lunch bij Cipolla Rossa.

   5.5.2
   De Grand Tour-prijs omvat vluchten (economy-class) voor 2 personen naar Venetië in Italië voor 2 personen; heen-en-terug watertaxi-transfers van het vliegveld naar het hotel, verblijf van 3 nachten in een 4-sterrenhotel in Venetië met dagelijks ontbijt; een renaissance-gondeltocht voor 2 personen; kaartjes voor de Galleria dell'Accademia in Venetië; vluchten (economy-class) voor 2 personen van Venetië naar Brussel; heen-en-terug-transfers van de luchthaven naar het hotel in Brugge; 2 nachten accommodatie in een viersterrenhotel in Brugge met dagelijks ontbijt; kaartjes voor 2 personen voor de renaissancekunstcollectie in het Groeningemuseum; 3-daagse fietsverhuur voor 2 personen; vluchten (economy-class) voor 2 personen van Brussel naar Madrid, Spanje; volledig inclusieve autoverhuur voor 6 dagen; 3 nachten accommodatie in een 4-sterrenhotel in Toledo met dagelijks ontbijt; een begeleide monumentenwandeling in Toledo; 2 overnachtingen in een 4-sterren hotel in Valladolid met dagelijks ontbijt; 3-gangen diner voor 2 personen met uitzicht op een renaissancebinnenplaats in Restaurante Santi; Vluchten (economy-class) voor 2 personen vanuit Madrid naar het land van herkomst van de winnaar; en reisverzekering. Deze Prijs moet opgenomen worden vóór 27 december 2018.

   5.5.3
   Luchthaven die wordt gebruikt voor vluchten van en naar het land van herkomst van de winnaar is afhankelijk van de directe beschikbaarheid van de dichtstbijzijnde beschikbare internationale luchthaven van de winnaar, die niet noodzakelijkerwijs het dichtst is. Alle andere gebruikte vertrekluchthavens zijn afhankelijk van de best beschikbare internationale luchthaven. Houders van niet-EU/EER-paspoorten/identiteitsbewijzen hebben mogelijk een visum nodig voor deze bestemming, die zij op eigen kosten moeten regelen met de ambassade/het consulaat. Omvat alle belastingen en toeslagen.

   5.5.4
   Reizen is afhankelijk van de beschikbaarheid naar goeddunken van de organisator en is exclusief Kerstmis, Nieuwjaar, Valentijnsdag, Pasen, schoolvakanties en feestdagen (zowel het land van vertrek als Italië, België en Spanje).

   5.5.5
   De winnaar of hun gast moet minstens 18 jaar oud zijn. Gasten jonger dan 16 jaar moeten schriftelijke toestemming van hun ouders overleggen om te reizen, tenzij ze vergezeld worden door een ouder of voogd.

   5.5.6
   Voor autohuur moet de bestuurder ouder zijn dan 25 jaar en een volledig  onberispelijk rijbewijs hebben gehad voor minimaal 2 jaar. Volledig inclusief verwijst naar ongelimiteerde kilometers, collision damage waiver, diefstalbeveiliging, lokale belastingen en luchthaventarieven. Bestuurder moet ook beschikken over een geldige creditcard (niet-bankpas) met een minimum tussen €500 - €1.000 (afhankelijk van autoverhuurbedrijf) beschikbaar voor borg, die wordt gerestitueerd bij een veilige terugkeer van het voertuig.

   5.5.7
   Reserveringen voor restaurants zijn afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van reserveren. Het diner is gebaseerd op 2 volwassenen die een 3-gangenmaaltijd nemen van het à-la-cartemenu met een fles huiswijn en mineraalwater. Winnaar en gast moeten ouder dan 18 zijn om alcohol te drinken, frisdrankalternatieven zijn beschikbaar voor iedereen onder de 18 jaar.

   5.5.8
   Alle transfers zijn privé en worden niet gedeeld met andere passagiers.

   5.5.9
   Alle hotels zijn geclassificeerd als een minimum van 4 sterren en zijn gebaseerd op 2 volwassenen die een tweepersoonskamer delen met een eigen badkamer op basis van logies en ontbijt. Kamers met 2 aparte bedden kunnen worden aangevraagd, maar kunnen niet worden gegarandeerd. Omvat ook toeristenbelasting (indien van toepassing) voor de duur van het verblijf van de winnaar, ter plaatse te betalen aan het hotel bij het uitchecken.

   5.5.10
   De winnaar en hun gast moeten te allen tijde samen reizen.

   5.5.11
   Alle elementen van de prijzen moeten worden genomen als onderdeel van dezelfde reis.

   5.5.12
   De routering kan variëren afhankelijk van de locatie van de winnaar.

   5.5.13
   Fietsverhuur is inclusief 2 standaard racefietsen met helmen voor 3 dagen.

   5.5.14
   Tickets zijn niet-restitueerbaar en niet-overdraagbaar.

   5.5.15
   De winnaar en hun gast zijn onderworpen aan de gepubliceerde Vervoersvoorwaarden van de vliegmaatschappij.

   5.5.16
   Zodra tickets zijn uitgegeven, zijn ze geldig voor vluchten, datums en tijden. Wijzigingen in de stoelreservaties op de vlucht nadat ze zijn bevestigd, zijn niet toegestaan.

   5.5.17
   Als een boeking wordt geannuleerd door de winnaar, worden er geen alternatieve tickets uitgegeven en om twijfel te voorkomen, wordt er geen compensatie en/of terugbetaling verstrekt.

   5.5.18
   De winnaar en zijn/haar gast hebben een paspoort nodig dat minstens 6 maanden geldig is op de reisdatum. Alle noodzakelijke visa of reisverzekeringen zijn de verantwoordelijkheid van de winnaar en zijn/haar gast.

   5.5.19
   Om twijfel te voorkomen, is de prijs exclusief reizen/vervoer, accommodatie, eten, dranken, souvenirs, fooien, parkeerkosten, etra bagage, extra excursies en attracties of andere persoonlijke kosten (inclusief zakgeld) die niet expliciet vermeld zijn in deze algemene voorwaarden en noch de organisator, noch enige aanbieder van enig deel van de prijs is verantwoordelijk voor dergelijke kosten.

   5.5.20
   Een reisverzekering is onderhevig aan de normale acceptatiebepalingen. Reeds bestaande medische aandoeningen zijn mogelijk niet gedekt. Er zijn geen leeftijdsbeperkingen van toepassing.

   5.5.21
   Opgegeven accommodaties, restaurants en rondleidingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeking. Alternatieven kunnen worden aangeboden afhankelijk van beschikbaarheid.

   5.5.22
   Bepaalde delen van de prijs vereisen mogelijk bepaalde niveaus van gezondheid of fitheid. Deelnemers moeten ervoor zorgen dat ze in staat zijn om aan de vereiste normen te voldoen.

   5.5.23
   De winnaar is als enige verantwoordelijk voor eventuele extra kosten die tijdens zijn verblijf aan het hotel worden gemaakt, inclusief maar niet beperkt tot de kosten van maaltijden, drankjes, extra nachten en diensten samen met bijbehorende belastingen.

   5.5.24
   Een geldige creditcard of bankpas is vereist om in te checken in uw kamer en zal worden gebruikt om eventuele incidentele zaken zoals telefoontjes of diensten op de kamer te garanderen.

   5.6
   Selectie van winnaar:

   5.6.1
   P20 Pro wedstrijd: Alle geldige inzendingen die tijdens elke wekelijkse periode worden ontvangen, worden onmiddellijk beoordeeld door een Artificial Intelligence-programma om een ​​score van 100 te geven op basis van de volgende criteria (de "AI-criteria"):

    

   5.6.1.1  De algehele balans van elementen binnen de compositie.
   5.6.1.2  De kleurharmonie binnen het beeld.
   5.6.1.3  Of de foto goed verlicht is.
   5.6.1.4  Of de regel van drie is gevolgd.
   5.6.1.5  De levendigheid van de kleuren.
   5.6.1.6  Of het onderwerp van de foto in focus is.
   5.6.1.7  Of de foto niet is bewogen of onstabiel is.

    

   5.6.2
   De 10 beste inzendingen voor elk land, in elke wekelijkse periode, worden vervolgens onafhankelijk beoordeeld door een neutrale vertegenwoordiger van Leica op basis van de volgende criteria (de 'Leica-criteria'): artistieke expressie, balans, betekenis, boodschap, gevolggevend/geschiktheid van het thema, uitvoering, timing, fotografische technieken, originaliteit, helderheid van uitdrukking, innovatieve middelen voor het uitdrukken van de boodschap, visueel ontwerp, helderheid en kwaliteit van inzending, kleur, belichting, belichting en focus, toon en wedstrijd om de beste inzending van elk land te selecteren (een totaal van 10 winnaars per wekelijkse periode).

   5.6.3
   Wekelijkse Influencer wedstrijd: De 50 beste inzendingen, die beoordeeld zijn door het Artificial Intelligence-programma voor elke influencer die ontvangen wordt tijdens elke Wekelijkse Periode, zullen beoordeeld worden door die Official Influencer op basis van de Leica Criteria, om een ​​winnaar per Wekelijkse Periode te selecteren. In totaal worden 50 winnaars geselecteerd (5 winnaars per land, per wekelijkse periode).

   5.6.4
   Masterclass in Firenze-wedstrijd: Alle 50 winnaars tijdens de P20 Pro-wedstrijd worden onafhankelijk beoordeeld door een vertegenwoordiger van Leica op basis van de Leica-criteria, om de beste nieuwkomer uit elk land te selecteren (in totaal 10 winnaars). Die 10 beste inzenders winnen de Masterclass in Firenze-prijs.

   5.6.5
   Grand Tour-wedstrijd: Alle winnaars van de Masterclass in Firenze-prijs krijgen de kans om tot 5 foto’s in te zenden die elk werden gemaakt tijdens hun reis naar Firenze. Alle foto's die door de winnaars van de Masterclass in Firenze-prijs worden ingezonden, worden beoordeeld aan de hand van een Artificial Intelligence-programma op basis van de AI-criteria en een onafhankelijke vertegenwoordiger van Leica op basis van de Leica-criteria om de beste foto te selecteren. De score van het Artificial Intelligence-programma en de vertegenwoordiger van Leica hebben elk een wegingsfactor van 50% om een ​​totale score van 100% te produceren. De deelnemer die de beste foto heeft ingezonden, wint de Grand Tour-prijs

   5.7
   Kennisgeving van winnaar: De winnaars worden binnen 3 werkdagen na de beoordeling gecontacteerd via het e-mailadres dat bij binnenkomst wordt opgegeven en moeten binnen 7 dagen na het eerste contact antwoorden om te bevestigen dat ze in aanmerking komen plus acceptatie van de prijs. Als een winnaar niet reageert op communicatie binnen de 7 dagen na het eerste contact, behoudt de organisator zich het recht voor om die winnaar te diskwalificeren en die prijs toe te wijzen aan een alternatieve winnaar die op dezelfde manier is geselecteerd. Als een winnaar wordt gediskwalificeerd, behoudt de organisator zich het recht voor om de prijs toe te kennen aan een reservewinnaar die op dezelfde manier is geselecteerd.

   5.8
   Voor prijsafhaling zullen winnaars binnen 14 dagen na prijsacceptatie worden gecontacteerd om de Prijs te organiseren.

   5.9
   De prijzen zijn niet overdraagbaar of omwisselbaar en kunnen niet worden ingewisseld voor geldwaarde of voor enige andere vorm van compensatie. Als om welke reden dan ook een prijs niet beschikbaar is, behoudt de promotor zich het recht voor om naar eigen goeddunken een prijs te vervangen door een andere prijs van dezelfde of hogere waarde.

    

   6
   Gebruiksrechten

   6.1
   Door deel te nemen aan de Promotie tijdens Promotieperiode 1, stemmen deelnemers ermee in dat de Promotor deze vermeldingen publiceert op hun website en verder gebruik op Facebook, Twitter, Instagram of andere sociale mediaplatforms.

   6.2
   Door deel te nemen aan de Promotie tijdens Promotieperiode 2, stemmen deelnemers ermee in dat de Promotor deze vermeldingen op hun website publiceert en mogelijk verder gebruik op hun website, Facebook, Twitter, Instagram of andere sociale mediaplatforms. Ze stemmen ook in met ander mogelijk promotioneel gebruik in media van de keuze van de Promotor zonder verdere betaling, bovenop de toekenning van de prijs, voor maximaal een jaar, maar met gepaste kredietwaardigheid voor de oorspronkelijke deelnemer.

   6.3
   Deelnemers garanderen dat de ingediende inhoud (hierin: "Bijdrage") vrij is van rechten van derden, met name vrij van auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten (bijv. octrooien, handelsmerken, ontwerprechten, knowhow, enz.), en dat deelnemers het recht hebben om een licentie te verlenen aan de Promotor conform paragraaf 6.4.

   6.4
   Deelnemers verlenen de promotor hierbij een niet-exclusief, vrij toewijsbaar recht dat onbeperkt is wat betreft geografische locatie, inhoud en tijd, hoe dan ook tot intrekking van de Deelnemer vanaf het moment van deelname en waarvoor sublicenties kunnen worden verleend, om de Bijdrage te gebruiken middels alle bekende en momenteel onbekende soorten gebruik. De gebruiksrechten omvatten - op nationaal en internationaal niveau - met name het recht van de promotor om de bijdrage te kopiëren, wijzigen, verwerken, publiceren en op de markt te brengen. Deze toekenning van rechten is gratis en royaltyvrij.

   6.5
   De winnaars gaan ermee akkoord dat de Promotor hun naam mag gebruiken, en graafschappen/landen van verblijf om de winnaars van de Promotie aan te kondigen. De Promotor behoudt zich het recht voor om de namen en provincies/landen van verblijf van de winnaars te publiceren.

   6.6
   De volledige namen en provincies/landen van verblijf van de winnaars zijn beschikbaar op https://consumer.huawei.com/be-nl/campaign/sparkarenaissance/terms-and-conditions

    

   7
   Varia

   7.1
   De Promotor aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor onvolledige, onjuist ingevulde, verloren of vertraagde deelname aan de prijzentrekking of voor eventuele storingen of fouten in de software die is ontworpen om de gegevens van de deelnemer te bewaren.

   7.2
   Als om welke reden dan ook geen enkel aspect van deze Promotie kan worden uitgevoerd zoals gepland, onder meer vanwege infectie door computervirus, netwerkfouten, bugs, knoeien, ongeoorloofde tussenkomst, fraude, technische storingen of enige oorzaak buiten de macht van de Promotor die de administratie, veiligheid, eerlijkheid, integriteit of correct verloop van deze Promotie bederft of beïnvloedt, kan de Promotor naar eigen goeddunken de Promotie annuleren, beëindigen, wijzigen of opschorten, of de betreffende inzendingen ongeldig maken.

   7.3
   De Promotor en zijn aanverwante instellingen en bedrijven zijn niet aansprakelijk voor enige schade (inclusief, zonder beperking, indirecte, speciale of gevolgschade of gederfde winst), kosten of geleden schade die is geleden of opgelopen (al dan niet voortvloeiend uit de nalatigheid van een persoon) in verband met deze Promotie of het accepteren of gebruik van de prijs, behalve voor enige aansprakelijkheid die wettelijk niet kan worden uitgesloten (inclusief persoonlijk letsel, overlijden en fraude), in welk geval die aansprakelijkheid beperkt is tot het wettelijk toegestane minimum.

   7.4
   Indien een handeling, nalatigheid, gebeurtenis of omstandigheid buiten de redelijke controle van de Promotor plaatsvindt en die de Promotor verhindert om aan deze Algemene Voorwaarden te voldoen, is de Promotor niet aansprakelijk voor het niet of niet tijdig uitvoeren van zijn verplichting.

   7.5
   Als enige bepaling van deze Algemene Voorwaarden ongeldig, onwettig of niet-afdwingbaar wordt geacht, zal dit niet van invloed zijn op of gevolgen hebben voor de volledige voortzetting en het effect van de rest van de bepalingen.

   7.6
   Door deel te nemen aan deze Promotie, stemmen deelnemers ermee in gebonden te zijn aan deze Algemene Voorwaarden.

   7.7
   Deze Algemene Voorwaarden worden beheerst door het Duitse recht en zijn onderworpen aan de exclusieve jurisdictie van de bevoegde rechtbanken van Düsseldorf, Duitsland, zolang dit wettelijk is toegestaan.

    

   WEKELIJKSE WINNAARS VOOR INVLOED OP DEFLUENCER

   Aurianne Lambert
   Marthe Reumers
   Dorien Smolders
   Philippe Vervliet
   Sarah Vandenbulcke
   Jolien Deweerdt 
   Melissa Orlans
   Thomas Wouters
   Denver De Cleer
   Siebe de celle
   Diane Zheng
   Charlotte Ruzsas Kayoka
   Luc Urbain
   Melina Matton
   Elisa Matton
   Arthur Coulicoulonval 
   Mehdi Hajra
   Charlotte Boel
   Joeri Tielemans
   Loic Gerard
   Tijl Stroobants
   Maï Shafei
   Caroline Andries
   Jean-françois Corten
   Jean Pierre Barbier

   P20 PRO WINNAARS

   Olivier Micek
   Sébastien Wautié
   Jelle Derieuw
   Etienne Courtoy 
   Jean de Nis-Paschal

   WINNAARS VAN FLORENCE

   Etienne Courtoy

   WINNAAR VAN DE GROTE TOUR

   Susanna Bianchi