Ontketen een Revolutie: Fotowedstrijd Prijzen

Perfecte prijzen

De winnaars zijn bekend gemaakt

De AI van de P20 Pro kreeg en beoordeelde duizenden foto's en de getalenteerde winnaars zijn bekend gemaakt. 50 finalisten hebben hun eigen P20 Pro gewonnen en 10 gelukkigen zijn naar Firenze vertrokken voor de fotografiereis van hun leven.

BEKIJK ALLE WINNAARS

50 Winnaars

HUAWEI P20 Pro's

5 Foto challenges. 50 inspirerende winnaars, elk geselecteerd in Europa door de AI van de P20 Pro en een professionele Leica-fotograaf. 50 winnaars wonnen 's werelds eerste AI-gedreven telefoon met drievoudige camera, de P20 Pro. 

Winnars

10 Winnaars

Leica Masterclass in Firenze

Een professionele Leica-fotograaf selecteerde 10 van de 50 winnaars om hun nieuwe P20 Pro uit te testen en hun fotografievaardigheden in Firenze te verbeteren. Samen met een top influencer op het gebied van fotografie in hun land, bezochten ze Renaissance bezienswaardigheden en ontdekten ze de stad terwijl ze een Leica masterclass volgden - de ultieme prijs voor iedere beginnende fotograaf.

Eén Winnaar

De grote prijs

Talloze winnaars vlogen naar Florence waar zij hun fotografie-skills konden laten zien. De mooiste foto die daar werd gemaakt, levert één winnaar op, welke de fotografiereis van zijn of haar leven tegemoet gaat. Tijdens de 10daagste tour door Europa zal onder andere Venetië en Toledo bezocht worden, waar hij of zij nogmaals alle fotografiekunsten aan de kast kan trekken.

: