RURALSTAR

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Bekende zoekopdrachten

    Populair

     RURALSTAR

     KINDEREN IN NIGERIA TOEGANG GEVEN TOT BETER ONDERWIJS

     Bij Huawei vinden we dat technologie voor iedereen toegankelijk en beschikbaar moet zijn. Ongeacht wie je bent, of waar je vandaan komt. Om het leven van iedereen te verbeteren.

     In 2015 hebben de Verenigde Naties 17 doelstellingen voor duurzame ontwikkeling bepaald voor het jaar 2030. Deze ambitieuze doelstellingen vormen een blauwdruk voor een gelukkigere, gezondere en duurzamere toekomst voor iedereen op onze planeet. Bij Huawei ondersteunen we deze doelen en gebruiken we de kracht van onze technologie om ze sneller te bereiken.

     Wij geloven dat de weg naar een duurzamere toekomst begint bij onderwijs. Wereldwijd gaan ongeveer 57 miljoen kinderen niet naar de basisschool. In Nigeria alleen al lopen maar liefst 10,5 miljoen kinderen van 5 tot 14 jaar geen school. Voor de kinderen die wel naar school gaan, zijn de middelen en infrastructuur vaak enorm beperkt. Draadloos internet biedt een effectieve en goedkope oplossing voor deze kinderen en hun leraren, waardoor ze toegang krijgen tot mogelijk levensveranderende informatie en educatieve hulpmiddelen. 

     HOE WERKT HET

     RuralStar is onze netwerkoplossing voor mobiele connectiviteit in landelijke gebieden, dankzij energiezuinige zendmasten en een vereenvoudigde zender-ontvanger, niet groter dan een rugzak.

     Die wordt bevestigd aan een paal en voorzien van stroom door zonnepanelen.

     Zo krijgen afgelegen scholen en gemeenschappen in een handomdraai toegang tot betaalbare mobiele diensten.

     “Deze verbinding heeft ons werk als onderwijsprofessionals enorm veranderd. Voorheen moesten we dertig kilometer afleggen om gegevens te leveren aan onze leerkrachten en leerlingen. Maar nu kunnen we de gegevens met onze telefoon naar het kantoor sturen, waar men er meteen alle nodige informatie uit kan halen.”

     De heer Pagbemi Mohammed, Hoofdonderwijzer, basisschool Tobolo

     “Tegenwoordig voelt de westerse wereld zich superverbonden, maar bijna de helft van de wereldbevolking heeft nog steeds geen toegang tot het internet. Voor hen gaat het niet alleen om handigheid of gemak. Het gaat om fundamentele economische inclusie. Door digitale verbindingen universeel, betaalbaar, open en veilig te maken, kunnen we meer mensen samenbrengen en echte wereldwijde vooruitgang bereiken.”

     Joy Tan, President of Global Media & Communications, Huawei Technologies  

     ONTDEK MEER HUAWEI TRUE STORIES

     StorySign

     Het Regenwoud Beschermen

     Track AI

     Facing Emotions

     HUAWEI TRUE STORIES

     Delen

     Deel het verhaal

     Cookies instellen