TRACK AI

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Bekende zoekopdrachten

    Populair

     TRACK AI

     VROEGE TEKENEN VAN EEN VISUELE BEPERKINGBIJ KINDEREN DIAGNOSTICEREN

     Bij Huawei vinden we dat technologie voor iedereen toegankelijk en beschikbaar moet zijn. Ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt. Om het leven van iedereen te verbeteren.

     Daarom gebruiken we AI-technologie met als doel het verbeteren van de levens van de 19 miljoen kinderen wereldwijd die volgens schattingen van de Wereldgezondheidsorganisatie lijden aan een visuele beperking. Bij de meeste van deze kinderen duurt het lange tijd voordat de diagnose wordt gesteld. Dit kan ernstigere gevolgen hebben voor hun zicht, algemene ontwikkeling, educatieve en sociale mogelijkheden.

     Maar met tijdige interventie is 70 - 80% van de problemen te voorkomen of te genezen. Vroegtijdige opsporing is echter complex. Er is een hoogopgeleide kinderoogarts voor nodig en zelfs dan is het lastig om baby's en kinderen te onderzoeken die niet duidelijk kunnen communiceren.

     Track AI is ontwikkeld in samenwerking met DIVE Medical en wil een gebruiksvriendelijke, draagbare en betaalbare oplossing worden. Een apparaat dat niet-getrainde professionals helpt bij het identificeren van visuele beperkingen, bij kinderen zo jong als baby's. Onze hoop voor Track AI is om een wereld te creëren zonder kinderen met een visuele beperking.

     HOE WERKT TRACK AI

     De innovatieve software van DIVE bewaakt en volgt de blik van elk oog terwijl de patiënt kijkt naar prikkels die zijn ontworpen om verschillende aspecten van het gezichtsvermogen te testen.

     De gegevens die uit het kijkpatroon van de patiënt worden verzameld, worden vervolgens op de HUAWEI P30-smartphone verwerkt met behulp van het HUAWEI HiAI-algoritme om mogelijke indicatoren voor visuele beperkingen te identificeren.

     Een technicus kan het HUAWEI P30-apparaat als interface gebruiken om live gegevens te analyseren en te beoordelen of een kind een visuele beperking heeft en welke maatregelen kunnen worden genomen om het gezichtsvermogen van het kind te corrigeren.

     Voor de ontwikkeling van een systeem gebaseerd op AI voor machinaal leren, moeten gegevens van duizenden kinderen worden verzameld. Tijdens deze unieke samenwerking werken we samen met 18 oogartsen uit 5 verschillende landen en 3 continenten om gegevens te verzamelen. Naarmate deze database groeit, zullen onze AI-systemen slimmer en effectiever worden. Meer kinderen helpen om meer aangepaste zorg te krijgen.

     BOUWEN AAN EEN GEZONDERE TOEKOMST

     Track AI is een eenvoudig te gebruiken, draagbaar en betaalbaar apparaat. Het vervangt geen professionele medische diagnose, maar is eerder een nuttig instrument voor een snellere beoordeling. Het kan kinderen met een beschadigd gezichtsvermogen identificeren en zo de gezondheid en levenskwaliteit van kinderen over de hele wereld verbeteren.

     "De afgelopen jaren hebben we ons ingezet om een instrument te ontwikkelen dat de visuele functie bij jonge kinderen beoordeelt en om mensen met een visuele beperking te identificeren. Met Huawei die DIVE door AI ondersteunt en bedient, zijn we nu in staat om naar dit doel toe te werken. Ons doel is om deze technologie wereldwijd te implementeren en met onze multi-etnische aanpak kunnen we inspelen op elk type visuele beperking."

     Victoria Pueyo, kinderoogarts, DIVE Medical

     ONTDEK MEER HUAWEI TRUE STORIES

     StorySign

     RuralStar

     Het Regenwoud Beschermen

     Facing Emotions

     HUAWEI TRUE STORIES

     DELEN

     Deel het verhaal

     Cookies instellen