camera

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Camera

   LEICA DUBBELE CAMERA

   Altijd de perfecte foto

   Het camerasysteem van de HUAWEI P20 heeft twee lenzen - ontwikkeld samen met Leica - en werkt samen met de kunstmatige intelligentie (AI), om ervoor te zorgen dat je altijd het allerbeste resultaat krijgt. 

   AI SCÈNEKEUZE

   Perfect mikken en klikken

   De HUAWEI P20 gebruikt de kracht van AI. Het toestel begrijpt in real time wat het onderwerp van je foto is en past de camera-instellingen automatisch aan. Zo maak jij steeds de perfecte foto.

   HANDMATIGE SUPER NIGHT MODUS

   Maak ook 's avonds perfecte foto's

   Nu kun je 's avonds perfecte foto's maken zonder dat je een statief nodig hebt. De HUAWEI P20 gebruikt AI om het beeld te stabiliseren voor uitzonderlijk heldere foto's met veel detail.

   AI FOTOGRAFIEASSISTENT

   Jouw fotografieassistent

   Je hoeft geen expert te zijn om toch professionele resultaten te behalen. De ingebouwde AI-assistent begrijpt je en ondersteunt je creativiteit om de perfecte foto te maken. 

   VERBETERDE BOKEH-MODUS

   Adembenemende portretten

   Dankzij verbeterde gezichtsherkenning en gezichtsmodellering, helpt het AI-systeem van de HUAWEI E je om pixel-perfecte scherptediepte en professionele studio-effecten te creëren. 

   X2 HYBRIDE ZOOM

   Haal veraf dichtbij

   De 2X Hybride Zoom van de HUAWEI P20 maakt dat je nu vanaf een grotere afstand kunt fotograferen. Haal je onderwerp dichterbij zonder verlies van scherpte.

   ACTIEFOTO

   Actie haarscherp vastgelegd

   Laat het leven niet in een waas aan je voorbijgaan. Zonder enige sluitervertraging en een ongelooflijke actieherkenning kun je nu zelfs de snelste actiemomenten in haarscherp detail vastleggen. 

   ULTRASNEL FOTO'S MAKEN

   Mis geen moment

   Benut elke fotokans. Vanuit de slaapstand maak je een foto binnen 0,3 seconden en maak je altijd de foto die je in gedachten had. 

   INTELLIGENTE ZONEFOCUS

   Flexibele focus. Altijd.

   De HUAWEI P20 voorspelt waar hij moet scherpstellen. De voorspellende focus volgt je onderwerp over 5 zones, zodat de camera scherpgesteld is op het moment dat je je foto wilt maken. 

   VIDEO'S OPNEMEN IN SLOW-MOTION

   Neem de tijd voor je creaties

   Toon acties zoals je ze anders nooit ziet, 32x trager en net zo scherp en helder. Met 960 fps video-opname op de HUAWEI E ben je getuige van elke fractie van een seconde in al zijn glorie. 

   SUPER VIDEOSTABILISATIE

   Klaar voor stabiele opnames

   De AI fotografieassistent stabiliseert je opnames door bewegingen van de camera en van jou te compenseren. Geniet van vloeiende, schokvrije video's.

   SMART GALLERY

   Taggen en delen

   Met Smart Gallery wordt sorteren, selecteren en delen van je beste foto's heel eenvoudig. Met behulp van intelligente AI springen je beste foto’s eruit. Zo kan je ze makkelijk delen met vrienden en familie.

   COMPLEET NIEUWE CAMERA AAN DE VOORKANT

   Van selfie naar zelfportret

   De HUAWEI P20 maakt serieus werk van selfies. Je behaalt professionele resultaten die zo scherp en mooi belicht zijn, dat je selfies een ware transformatie ondergaan. 

   P20 highlight

   Kirin 970 met NPU

   Ervaar de kracht van AI

    

   Leica Dual Camera

   Nieuw camerasysteem met AI-ondersteuning

   5,8 inch FHD+ display

   Schitterende kleuren en een hoog contrast

   3400 mAh batterij

   Gaat langer mee, laadt sneller op