HUAWEI Mate 10 lite

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   huawei-mate-10-lite-bg

   huawei-mate-10-lite huawei-mate-10-lite

   FullView Display en vier camera's

   huawei-mate-10-lite-video

   BEKIJK DE PRODUCTVIDEO

   huawei-mate-10-lite-design-screen

   EEN LEVEN WAARIN ALLES KAN

   De HUAWEI Mate 10 lite beschikt over een oogverblindend 5,9 inch scherm voor een fantastische visuele ervaring, en een elegant en modern design. Een uitgekiend en randloos design. Het adembenemende scherm met FHD+ resolutie geeft je een andere kijk op social media, video's, boeken, games en surfen.

   huawei-mate-10-lite-design-screen
   huawei-mate-10-lite-design-screen huawei-mate-10-lite-design-screen

   GROTE WERELD, COMPACT DESIGN

   Met een verhouding van 83% tussen het scherm en de behuizing biedt het 5,9 inch FullView scherm een "gouden" 2:1 beeldverhouding. Social media, surfen en gamen ervaar je op hun best, en twee apps naast elkaar laten draaien is perfect mogelijk. Dankzij het slanke, elegante design neem de HUAWEI Mate 10 lite makkelijk en graag met je mee, waarheen het leven je ook brengt.

   huawei-mate-10-lite-design-size
   huawei-mate-10-lite-design-size huawei-mate-10-lite-design-size huawei-mate-10-lite-design-size huawei-mate-10-lite-design-size huawei-mate-10-lite-design-size huawei-mate-10-lite-design-size

   DE NATUUR ALS INSPIRATIEBRON

   Zachte lijnen, mooie rondingen en een stevige metalen behuizing uit één stuk maken van de HUAWEI Mate 10 lite een esthetisch verantwoord toestel - een lust voor het oog. Alles aspecten van het harmonieuze design staan garant voor een eenvoudige, klassevolle en verfijnde look.

   huawei-mate-10-lite-design-appearance
   huawei-mate-10-lite-design-appearance
   huawei-mate-10-lite-camera-4-cameras

   4 CAMERA'S: MEER ZIEN, MEER WORDEN

   Maak een levendige, revolutionaire connectie met de wereld dankzij de 4 verbluffende ingebouwde camera's van de HUAWEI Mate 10 lite: 2 vooraan en 2 achteraan. Foto's nemen, filmen en delen met vrienden en familie - in de rijkste kleuren en met spectaculaire helderheid.

   huawei-mate-10-lite-camera-4-cameras
   huawei-mate-10-lite-camera-4-cameras

   DE SELFIE HELEMAAL ANDERS

   De twee selfie-camera's vooraan van de HUAWEI Mate 10 lite beschikken over een 13 MP lens en een 2 MP lens. De f/2.0 13 MP lens focust op beeldweergave, terwijl de 1,75 um 2 MP kleurenlens een duizelingwekkende scherptediepte creëert. Heldere, mooie selfies met adembenemend bokeh-effect.

   huawei-mate-10-lite-camera-2-front-cameras
   huawei-mate-10-lite-camera-2-front-cameras huawei-mate-10-lite-camera-2-front-cameras

   PRACHTIGE SMARTPHONEFOTOGRAFIE

   De twee cameras achteraan maken gebruik van een 16 MP lens in combinatie met 2 MP voor een indrukwekkende beeldweergave met uitzonderlijke scherptediepte en een professioneel bokeh-effect.

   huawei-mate-10-lite-camera-2-rear-cameras
   huawei-mate-10-lite-camera-2-rear-cameras huawei-mate-10-lite-camera-2-rear-cameras

   MOOI BOKEH-EFFECT, VERBLUFFENDE PORTRETTEN

   De dubbele camera vooraan van de HUAWEI Mate 10 lite gebruikt de kracht van verbazingwekkende lenzen en de meest recente cameratechnologie voor een adembenemend bokeh-effect, betere belichting en stralende portretten. Natuurlijk mooi, jijzelf natuurlijk. Gewoon even tikken, om het even waar op het scherm, om te focussen en de achtergrond wazig te maken.

   huawei-mate-10-lite-front-camera-bokeh
   huawei-mate-10-lite-front-camera-bokeh

   ELKE BELICHTING IS VOORTAAN PERFECT

   Slechte belichting is verleden tijd met de HUAWEI Mate 10 lite. Een flits voor nog betere selfies met 2 helderheidsniveaus past de helderheid automatisch aan de omstandigheden aan. Het licht met hoge kleurweergave-index lijkt wel zonlicht en toont de natuurlijke schoonheid van elke huidtint. De belichtingshoek van 120 graden kan een breed spectrum aan belichting aan. En de "butterfly lighting" portrettechnologie versterkt gelaatstrekken zoals bij een professioneel portret.

   huawei-mate-10-lite-front-camera-smart-flash
   huawei-mate-10-lite-front-camera-smart-flash huawei-mate-10-lite-front-camera-smart-flash huawei-mate-10-lite-front-camera-smart-flash huawei-mate-10-lite-front-camera-smart-flash huawei-mate-10-lite-front-camera-smart-flash huawei-mate-10-lite-front-camera-smart-flash

   NATUURLIJKE SCHOONHEID, GEPERFECTIONEERD

   Het Beauty 4.0 algoritme van HUAWEI brengt haarfijne verbeteringen aan om alles op millimeterniveau nog mooier te maken, je huid een gezonde teint te geven en je natuurlijke innerlijke gloed te tonen. Toon de schoonheid die enkel jij naar boven kunt halen.

   huawei-mate-10-lite-front-camera-algorithm
   huawei-mate-10-lite-front-camera-algorithm huawei-mate-10-lite-front-camera-algorithm huawei-mate-10-lite-front-camera-algorithm huawei-mate-10-lite-front-camera-algorithm huawei-mate-10-lite-front-camera-algorithm huawei-mate-10-lite-front-camera-algorithm

   PLEZIER OP JOUW MANIER

   De HUAWEI Mate 10 lite beschikt over een grappige verkleedfunctie, met 18 sets vooraf geïnstalleerde templates en leuke make-upinstellingen. Laat je fantasie de vrije loop. Zoom in en laat anderen mee genieten.

   huawei-mate-10-lite-front-camera-fun-settings
   huawei-mate-10-lite-front-camera-fun-settings huawei-mate-10-lite-design-appearancehuawei-mate-10-lite-front-camera-fun-settings

   EERST FOTO'S NEMEN, DAN FOCUSSEN

   Met de verbluffende, ultravernieuwende cameratechnologie van HUAWEI kan je de focus aanpassen nadat je de foto genomen hebt, en tegelijk verschillende bokeh-effecten kiezen. Meer opties, een betere compositie en betere thema's. Ga op avontuur, deel en leg vast!

   huawei-mate-10-lite-rear-camera-focus-later
   huawei-mate-10-lite-rear-camera-focus-later huawei-mate-10-lite-design-appearance-rear-camera-focus-later huawei-mate-10-lite-rear-camera-focus-later huawei-mate-10-lite-rear-camera-focus-later huawei-mate-10-lite-rear-camera-focus-later huawei-mate-10-lite-rear-camera-focus-later

   DE WERELD RAKEN MET ONTROERENDE FOTO'S

   De moving picture modus van de HUAWEI Mate 10 lite legt niet alleen statische beelden vast, maar ook mini-video's van 2 seconden. Een momentopname van je leven om eeuwig te koesteren.

   huawei-mate-10-lite-rear-camera-moving-picture-mode
   huawei-mate-10-lite-rear-camera-moving-picture-mode huawei-mate-10-lite-rear-camera-moving-picture-mode

   STEEDS EEN STAPJE VOOR

   De 16 nm 8-core Kirin 659 chipset haalt tot 2,36 GHz, en met het geheugen van 4 GB RAM en 64 GB ROM kan je moeiteloos verschillende taken tegelijk uitvoeren. De HUAWEI Mate 10 lite heeft het EMUI 8.0-besturingssysteem, gebaseerd op Android™ 8.0, en dankzij het HUAWEI Ultra Memory behoud jij de controle over je leven.

   huawei-mate-10-lite-performance
   huawei-mate-10-lite-performance huawei-mate-10-lite-performance
   GROTERE, BETERE BATTERIJ

   GROTERE, BETERE BATTERIJ

   De HUAWEI Kirin chipset en het EMUI-besturingssysteem staan garant voor uitstekende prestaties, met minder batterij. De 3340 mAh -batterij houdt het maar liefst 2 dagen uit bij normaal gebruik. * Gemiddelde waarde. Gebaseerd op resultaten van HUAWEI laboratoriumtesten. De batterijduur hangt af van de werkelijke gebruikssituatie. Testomgeving laboratorium: temperatuur 25°C, relatieve vochtigheid 45% tot 80%.

   GROTERE, BETERE BATTERIJ

   EENVOUDIG OPSLAAN EN DELEN

   Teken een S voor een "lang screenshot" om volledige artikels en langgerekte foto's vast te leggen. Tik twee keer met één vinger voor een screenshot. Tik twee keer met twee vingers voor schermopname.

   huawei-mate-10-lite-easy-saving
   huawei-mate-10-lite-easy-saving