HUAWEI Mate 10 Pro

HUAWEI-Mate-10-Pro
 

ONDERNEMERS VAN MORGEN

Ik ben Timothée Boitouzet, oprichter van Woodoo.

MEER INFORMATIE

Ultiem design

Dankzij het baanbrekende design kunt u genieten van een rijkere, immersieve kijkervaring

 • HUAWEI FullView
  Display

 • Iconisch
  design

 • Geavanceerd
  materiaal

 • Waterbestendig

HUAWEI-Mate-10-Pro-design
HUAWEI-Mate-10-Pro-design
De HUAWEI FullView Display is een geweldig nieuw 6" scherm met een beeldverhouding van 18:9, een nauwelijks zichtbare rand en HDR10-technologie voor intens levendige en heldere kleuren.

ICONISCH VAKMANSCHAP

De kenmerkende streep laat de camera's met dubbele lens opvallen en belichaamt de perfecte symmetrie van een superieur smartphoneontwerp. Het ergonomisch gebogen glas past comfortabel in de palm van uw hand en voelt net zo goed aan als het eruit ziet.
HUAWEI-Mate-10-Pro-design

GEAVANCEERD MATERIAAL

De HUAWEI Mate 10 Pro heeft zowel vooraan als achteraan een sterke en robuuste glazen behuizing waardoor een uniek en elegant ontwerp ontstaat.. Voor de ultieme stijl wordt gebruik gemaakt van een innovatieve techniek waarbij het geharde glas tot 700 ℃ wordt verwarmd voordat het wordt gevormd.
HUAWEI-Mate-10-Pro-design

VERVAARDIGD VOOR UW DAGELIJKS LEVEN

Dankzij de water- en stofbestendigheid (niveau IP67) kan de HUAWEI Mate 10 Pro alles aan wat het leven voor u in petto heeft.*
HUAWEI-Mate-10-Pro-design
*De HUAWEI Mate 10 Pro is spat-, water- en stofbestendig. Het toestel werd getest onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden en behaalde beschermingsgraad IP67 volgens de IEC-norm 60529. Spat-, water- en stofbestendigheid zijn geen permanente eigenschappen. De bestendigheid kan afnemen door normale slijtage. Probeer nooit een natte HUAWEI Mate 10 Pro op te laden. Schade door vloeistof valt niet onder de garantie.

Ultieme prestaties

De eerste Kirin AI-processor ter wereld biedt u een snellere, sterkere en naadloze smartphone-ervaring.

 • Born Fast

 • NPU

 • Blijft snel

HUAWEI-Mate-10-Pro-performance
De Kirin 970-processor verhoogt de snelheid, het reactievermogen en de efficiëntie via het AI-rekenplatform met een speciale NPU (verwerkingseenheid van neurale netwerken).

PRESTATIES OP EEN COMPLEET NIEUW NIVEAU PRESTATIENIVEAU

De HUAWEI Mate 10 Pro is slim, snel en aanpasbaar en heeft alledaagse situaties direct door. Met zijn baanbrekende 10 nm-technologie, een CPU met 8 kernen en een GPU met 12 kernen, biedt de HUAWEI Mate 10 Pro uitstekende en razendsnelle prestaties terwijl bovendien veel minder energie wordt verbruikt.
De NPU is een technologische sprong voorwaarts en biedt AI-rekenmogelijkheden die de efficiëntie tot 50 keer verbeteren en de prestaties tot 25 keer.* De NPU in de HUAWEI Mate 10 Pro werkt onafhankelijk van standaard verwerkingsprocessen in de cloud. Daardoor is uw privacy gegarandeerd.
HUAWEI-Mate-10-Pro-performance
HUAWEI-Mate-10-Pro-performance
HUAWEI-Mate-10-Pro-performance
*Gebaseerd op testresultaten van het HUAWEI-laboratorium. Vergeleken met 4 x Cortex A73 CPU in hetzelfde AI-berekeningsscenario.

JE TELEFOON ALTIJD IN PRIMA CONDITIE

De Kirin 970 werd ontworpen om te begrijpen hoe u uw HUAWEI Mate 10 Pro gebruikt, zodat de meest efficiënte modi kunnen worden voorspeld en de prestaties kunnen worden geoptimaliseerd om de smartphone in goede staat te houden.
HUAWEI-Mate-10-Pro-performance

Langdurige voeding

Intensieve gebruikers kunnen de smartphone de hele dag gebruiken dankzij intelligent batterijbeheer.*

 • 4000 mAh*

 • Slim
  energiebeheer

 • HUAWEI
  SuperCharge

 • TÜV-gecertificeerde
  veiligheid

HUAWEI-Mate-10-Pro-performance
HUAWEI-Mate-10-Pro-performance
*Gewone waarde. Gebaseerd op tests in het laboratorium van HUAWEI. De levensduur van de batterij is afhankelijk van de reële gebruikssituatie.
*Gebaseerd op tests in het laboratorium van HUAWEI. Labtestomgeving: temperatuur van 25 °C, relatieve vochtigheid: 45% tot 80%. De telefoon werd met de HUAWEI SuperCharge-lader opgeladen van 1% vermogen in de 4G-stand-bystatus.

BATTERIJ ONTWORPEN VOOR EEN LANGE LEVENSDUUR

De batterij heeft een toonaangevend vermogen van 4000 mAh, gecombineerd met intelligent batterijbeheer dat leert van het gedrag van gebruikers om op een slimme manier bronnen toe te wijzen. Zo Dit zorgt voor een minimale energieverspilling en een maximale levensduur van de batterij.
HUAWEI-Mate-10-Pro-battery HUAWEI-Mate-10-Pro-battery

IN VEILIGE HANDEN

De SuperCharge-technologie van HUAWEI zorgt niet alleen voor een hele dag gebruiksplezier na slechts 20 minuten opladen*, maar het veiligheidssysteem met 15 lagen is ook nog eens gecertificeerd door TÜV Rheinland.

HUAWEI-Mate-10-Pro-battery

HUAWEI-Mate-10-Pro-battery
*Gewone waarde. Gebaseerd op tests in het laboratorium van HUAWEI. De levensduur van de batterij is afhankelijk van de reële gebruikssituatie.
Gebaseerd op resultaten van tests in het laboratorium van HUAWEI. Testomgeving laboratorium: temperatuur van 25 ℃, relatieve luchtvochtigheid: 45% tot 80%. De telefoon werd met de HUAWEI SuperCharge-lader opgeladen vanaf een vermogen van 1% in de stand-bystatus van het 4G-netwerk.
*Alle gegevens op de voorgaande pagina’s zijn theoretische waarden die zijn verkregen door de interne laboratoria van HUAWEI via tests uitgevoerd onder specifieke voorwaarden. Raadpleeg de bovenstaande productdetails voor meer informatie. De werkelijke gegevens kunnen variëren door verschillen in individuele producten, softwareversies, toepassingsvoorwaarden en omgevingsfactoren. Alle gegevens hangen af van het werkelijke gebruik.

Slimme fotografie

Doelgerichte perfectie om elk moment vast te leggen.

 • Nieuwe dubbele
  Leica-camera met
  diafragma van f/1.6

 • Realtime
  herkenning

 • Bokeh-effect op basis
  van kunstmatige intelligentie

HUAWEI-Mate-10-Pro-camera
HUAWEI-Mate-10-Pro-camera HUAWEI-Mate-10-Pro-camera
De AI-gestuurde functies van HUAWEI en de nieuwe Leica Dual Camera bieden uitzonderlijke beeldkwaliteit met een minimum aan inspanning.

NIEUW DUAL CAMERA
MET f/1.6 DIAFRAGMA

Met de nieuwe dubbele Leica-lens met een diafragma van f/1.6 kunt u gemakkelijk foto's maken met een beperkte scherptediepte, kristalheldere foto's bij weinig licht en haarscherpe foto's van bewegende voorwerpen. De monochrome sensor van 20 MP en RGB-sensor van 12 MP met optische beeldstabilisatie vangen meer licht op om op hoog niveau foto's te maken.
HUAWEI-Mate-10-Pro-camera HUAWEI-Mate-10-Pro-camera

AI-GESTUURDE REALTIME SITUATIE-
EN OBJECTHERKENNING

De HUAWEI Mate 10 Pro beschikt over intelligente fotografiealgoritmen en herkent in realtime verschillende soorten scènes en objecten*. Dit model past automatisch de kleur, het contrast, de helderheid, de belichting en andere functies aan om levendige, scherpe en perfect ingekaderde foto's te maken.
*bloem, blauwe lucht, fabriek, nachtlandschap, voeding, zonsopgang/-ondergang, tekst, strand, sneeuw, portret en meer.
HUAWEI-Mate-10-Pro-camera HUAWEI-Mate-10-Pro-camera
 • HUAWEI-Mate-10-Pro-cameraHUAWEI-Mate-10-Pro-camera
 • HUAWEI-Mate-10-Pro-cameraHUAWEI-Mate-10-Pro-camera
 • HUAWEI-Mate-10-Pro-cameraHUAWEI-Mate-10-Pro-camera
 • HUAWEI-Mate-10-Pro-cameraHUAWEI-Mate-10-Pro-camera
 • HUAWEI-Mate-10-Pro-cameraHUAWEI-Mate-10-Pro-camera
HUAWEI-Mate-10-Pro-camera

SCHITTEREND BOKEH-EFFECT, VOLMAAKTE PORTRETTEN

De HUAWEI Mate 10 Pro is AI-gestuurd om te 'leren' uit onze gegevenscache en kan naadloos een professioneel bokeh-effect oproepen door het focuspunt op het onderwerp van de foto te verschuiven, voor perfecte portretten en selfies.
HUAWEI-Mate-10-Pro-camera

Slimme mobiele ervaring

Blijf verbonden, waarheen het leven u ook leidt

 • Ultieme connectiviteit

 • Heldere
  oproepen

 • Door AI versnelde
  vertaler

HUAWEI-Mate-10-Pro-experience
Geniet van supersnelle downloadsnelheden en een uitstekend telefoonsignaal.

SNELLERE ULTRASTABIELE CONNECTIVITEIT

De slimme technologie voor het zoeken en overdragen van zendmasten zorgt ervoor dat uw HUAWEI Mate 10 Pro verbonden blijft, zelfs als u aan hoge snelheid reist.
HUAWEI-Mate-10-Pro-experience HUAWEI-Mate-10-Pro-experience

LAAT U HOREN MET PERFECTE HELDERHEID

Deze geïntegreerde functie betekent dat zelfs het stilste gefluister* in de HUAWEI Mate 10 Pro duidelijk hoorbaar is aan de andere kant. De AI-technologie van de HUAWEI Mate 10 Pro zal oproepen met laag volume verbeteren en versterken, terwijl luide oproepen** worden omgevormd tot conversaties van hoge kwaliteit met AI-geavanceerde omgevingsruisonderdrukking.
*Bij omstandigheden binnenshuis met een gemiddeld geluids- en weergalmniveau, zoals in een stille vergaderzaal, kantoor en woonkamer/slaapkamer.
**Het verkeer, treinstations en luchthavens zijn de belangrijkste lawaaierige omgevingen waarop de AI focust.

REALTIME VERTALER

Vertaal onmiddellijk tekst, spraak, conversaties en afbeeldingen in meer dan 50 talen met AI-gestuurde versnelling. Met de vooraf geïnstalleerde vertaler kunt u individuele of groepsconversaties snel vertalen op verschillende apparaten.Doordat deze app draait binnen het AI-ecosysteem van HUAWEI Mate 10 Pro worden tekst en afbeeldingen sneller dan ooit vertaald.

Slimme gebruikersinterface

De intuïtieve en eenvoudige gloednieuwe EMUI 8.0 brengt bruikbaarheid naar een nieuw niveau.

 • Eenvoudig projecteren

 • Slim scherm

HUAWEI-Mate-10-Pro-emui
De gebruikersinterface van de HUAWEI Mate 10 Pro zit boordevol innovatieve en gebruiksvriendelijke functies en werkt snel, responsief en intuïtief. De geïntegreerde NPU biedt toegang tot een nieuw tijdperk van intelligente apps door de creatie van een ecosysteem voor ontwikkelaars waarin kunstmatige intelligentie centraal staat.

MAAK UW SCHERM NOG GROTER

Wilt u geen muis of toetsenbord meezeulen? Maak dan een mobiele touchpad van uw telefoon!
De HUAWEI Mate 10 Pro kan een volledige bureaubladervaring ondersteunen door tegelijk een draadloze muis en een draadloos toetsenbord te verbinden.
Koppel uw HUAWEI Mate 10 Pro aan een groter scherm en spiegel het of breid het scherm van uw smartphone uit. Persoonlijke meldingen, oproepen en berichten blijven privé en worden alleen op uw telefoon weergegeven.
Maak van uw mobiele amusement een écht meeslepend avontuur op het grote scherm.
Geniet van meer games op Google Play.
HUAWEI-Mate-10-Pro-emui HUAWEI-Mate-10-Pro-emui HUAWEI-Mate-10-Pro-emui HUAWEI-Mate-10-Pro-emui HUAWEI-Mate-10-Pro-emui
Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.

SLIM SCHERM

Dankzij de modus voor gebruik met één hand, is de bediening van de HUAWEI Mate 10 Pro kinderspel. Plaats uw startknop en dock met snelkoppelingen waar u maar wilt op het scherm en klaar is kees.
Met één tik laat u twee apps naast elkaar werken op het verbazingwekkende scherm van de smartphone.*

*Niet alle apps ondersteunen deze functie.

De HUAWEI Mate 10 Pro is klaar voor het bekijken van meerdere kolommen, waardoor u net zo gemakkelijk mobiel werkt als achter uw bureau.

HUAWEI Mate 10 Pro PARTNER

HUAWEI Mate 10 Pro BESCHIKBAAR BIJ

: