camera

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   2e generatie Leica Dual Camera

   De HUAWEI Mate 9 komt met een tweede generatie Leica Dual Camera met 12 MP RGB-sensor en 20 MP zwart-witsensor. De RGB-sensor legt levendige kleuren vast, de sensoren voor zwart-wit pikt de fijnere details eruit.

   • 2e generatie Leica Dual Camera Optische beeldstabilisatie
   • Optische beeldstabilisa Geavanceerde 4 Hybrid Auto-Focus
   • Geavanceerde 4 Hybrid Auto-Focus Diepte ISP-prestaties tot %
   • Diepte ISP-prestaties tot % Leica SUMMARIT-lenzen
   Leica SUMMARIT-lenzen

   Foto's met Leica-kwaliteit

   Een krachtig camera-algoritme zorgt ervoor dat elke foto voldoet aan de Leica-normen. De HUAWEI Mate 9 biedt ook een breder scala aan sterke fotografeermogelijkheden, zodat je foto's van professionele kwaliteit maakt in nagenoeg alle omstandigheden.

   Foto's met Leica-kwaliteit

   Hybrid zoom

   Dankzij de grote hybrid zoom, laat HUAWEI Mate 9 je foto's nemen van Leica-kwaliteit, zelfs bij grotere brandpuntsafstanden

   Hybrid zoom

   Sensationele nachtopnames

   De duale pixelbinning-technologie op beide lenzen van de camera verdubbelt de helderheid van het beeld in omstandigheden met weinig licht. Optische beeldstabilisatie compenseert het trillen van een hand en produceert kristalheldere opnames.

   Schitterende bokeh met mogelijkheden voor nieuwe focus

   Maak foto's van mensen of objecten en maak de achtergrond wazig met een artistieke bokeh. Een geringere diepte laat uw onderwerpen naar voren komen. Je kunt de foto's ook een nieuwe focus geven. Je hebt de vrijheid om eerst foto's te maken en daarna pas te focussen.

   Schitterende bokeh met mogelijkheden voor nieuwe focus

   8 MP selfie-camera met autofocus

   De HUAWEI Mate 9 beschikt over een 8 MP selfie camera met autofocus en een scala aan functies waarmee je snel selfies maakt.

   Stel de camera in om een foto te maken terwijl je lacht, plaats je vinger op de vingerafdruksensor om de ontspanknop te activeren. Een nieuw algoritme voor gezichtsverbetering detecteert jouw gezicht automatisch en past de instellingen naar jouw schoonheidsideaal toe.

   8 MP selfie-camera met autofocus

   Oogverblindende 4K-video, compact in afmeting

   De HUAWEI Mate 9 ondersteunt 4K-video-opname met optische beeldstabilisatie. Deze maakt ook gebruik van de H.265-videocompressiestandaard, waardoor een compressie van de videobestandsgrootte tot 50% mogelijk is.*


   *Gebaseerd op HUAWEI-labtestresultaten vergeleken met HUAWEI Mate 8.

   Oogverblindende 4K-video, compact in afmeting