mobile

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   De HUAWEI Mate 9 biedt een echt revolutionaire levensduur van de batterij. Dankzij de grote 4 000 mAh batterij en slimme energiebesparende technologie, kun je van twee dagen gebruik zonder opladen genieten. Geavanceerde HUAWEI SuperCharge-technologie laadt het apparaat binnen 20 minuten veilig op voor een volledige dag ingeschakeld zijn.*


   *Typische waarde. Gebaseerd op resultaten van HUAWEI-labtests. De accuduur is afhankelijk van de feitelijke gebruikssituatie.

    Gebaseerd op resultaten van HUAWEI-labtests. Labtestomgeving: temperatuur bij 25 ℃, relatieve luchtvochtigheid: 45 - 80%. Door gebruik te maken van de HUAWEI SuperCharger werd de telefoon opgeladen vanaf 1% vermogen bij maar een 4G-netwerkstand-bystatus.

   camera

   De HUAWEI Mate 9 wordt geleverd met een 4 -level vingerafdrukherkenning waaronder 3D-herkenning van vingerafdrukken en een gecodeerde bestandskluis waartoe je met de vingerafdruksensor toegang hebt. Deze is ook snel, 20% sneller in vergelijking met de HUAWEI Mate 8.*

   *Gebaseerd op HUAWEI-labtestresultaten.

   De HUAWEI Mate 9 wordt geleverd met een breed scala aan spannende nieuwe functies die uitermate intuïtief te gebruiken zijn.

   * Op basis van de resultaten van de HUAWEI-laboratoriumtests. Levensduur van de batterij is afhankelijk van de werkelijke gebruikssituatie.
   ** Op basis van de resultaten van de HUAWEI-laboratoriumtests. Omgeving laboratoriumtest: temperatuur 25 ℃, relatieve vochtigheid: 45% tot 80%. Door gebruik van de HUAWEI SuperCharge-lader werd de telefoon van 1% vermogen opgeladen op slechts 4G-netwerk stand-bystatus.