performance

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   Begin snel

   Een apparaat waarmee je jouw voorsprong behoudt. Uitgerust met de Kirin 960-processor is de HUAWEI Mate 9 de Android-telefoon met superieure prestaties om naadloos apps, video's en HD-games af te spelen.

   • Revolutionaire ARM Cortex A73 CPU met een four-core A73 2,4 GHz en four-core A53 1,8 GHz CPU die 18% snellere prestaties levert.*

   • Baanbrekende Mali-G71 octa-core GPU laat prestaties met 180%* toenemen*

   • Nieuwe LPDDR4 RAM vergroot frequentie met 40%*

   • Nieuw UFS 2,1 flash-geheugen met een dataoverdrachtsnelheid die 100% sneller is dan eMMC 5,1.**

   • De Vulkan-grafische bibliotheek produceert dubbele beeldsnelheid*** voor meer details en naadloze gaming.

   1. *Snelheidswaarden zijn verkregen door tests uitgevoerd onder HUAWEI-laboratoriumomstandigheden. Werkelijke snelheden kunnen variëren afhankelijk van bedrijfstemperatuur, systeemconfiguratie, gebruik en andere factoren.
   2. **Gebaseerd op het resultaat ten opzichte van HUAWEI Mate 8 tijdens laboratoriumtests van HUAWEI
   3. ***compared to OpenGL
   Blijf snel

   Achterblijvende prestaties zijn verleden tijd. HUAWEI’s geavanceerde “Machine Learning”-algoritme levert consistente prestaties door automatische prioriteitsstelling van CPU, RAM en ROM op basis van de gewoonten van de gebruiker.

   Slim anticiperend

   De HUAWEI Mate 9 leert automatisch de gewoonten van de gebruiker kennen en bouwt zo een app-prioriteit op. Het systeem anticipeert op de volgende bewegingen van de gebruiker en bereidt de resources op voorhand voor.

   Slimme toewijzing van resources

   De HUAWEI Mate 9 beheert automatisch de resources door prioriteit te geven aan CPU, RAM en ROM en zorgt zo voor optimale prestaties en sluit geheugenintensieve apps die op de achtergrond draaien. De fine-grained scheduling binnen de CPU verhoogt de computing-efficiëntie. Voor de RAM worden de geheugenresources automatisch gerecycled. Dit creëert meer geheugen voor apps met een hoge prioriteit en zorgt voor prestaties zonder horten en stoten. Voor de ROM wordt een exclusief I/O-opslagkanaal geopend waardoor de apps die je het meest gebruikt nog sneller werken.

   Optimalisatie van Android-core componenten

   Het nieuwe F2FS-bestandssysteem verbetert de I/O-opslagprestaties. Dit versnelt de database-engine waardoor foto's soepeler geladen kunnen worden. De geoptimaliseerde prestaties van de rendering-engine bieden een betere controle en een snellere reactie op jouw aanraking.