Camera

Grotere pixels van 1,25 μm

De camera op de achterzijde heeft een resolutie van 12 megapixel en legt moeiteloos de mooiste en scherpste foto's vast. Dankzij de grotere pixels van 1,25 μm, de F-waarde van F2,2 (diafragma) en unieke cameracoating zijn de vastgelegde beelden superhelder en rijk aan details.

Grotere pixels van 1,25 μm

Met zijn lens met groot diafragma en groot sensoroppervlak gecombineerd met de grotere pixels van 1,25 μm produceert de HUAWEI nova heldere en contrastrijke beelden bij weinig licht. De speciale lenscoating zorgt voor een verdere verbetering van het reflectievermogen, wat resulteert in minder ghosting en glare.

WEINIG LICHT

Het tweevoudige autofocussysteem van de HUAWEI nova zorgt ervoor dat u die spontane momenten perfect vastlegt. Twee scherpsteltechnieken werken hierbij samen: PDAF voor fasedetectie en CAF voor contrastdetectie. PDAF wordt gebruikt om snel scherp te stellen. CAF vergelijkt de helderheid van twee verschillende beelden om zo voor meer detail te zorgen. Door beide technieken te combineren produceert de HUAWEI nova razendsnel beelden van extreem hoge kwaliteit.

SNELLE SCHERPSTELLING SNELLE SCHERPSTELLING SNELLE SCHERPSTELLING SNELLE SCHERPSTELLING SNELLE SCHERPSTELLING
4K video

De HUAWEI nova maakt video-opnamen in Ultra High Definition, voor een nog scherper en nog detailrijker beeld. Dit betekent dat uw video's er ook op een groot scherm perfect uitzien.

4K video 4K video 4K video 4K video

Met de 8 MP-camera aan de voorzijde, samen met Beauty Skin 3.0 en Beauty Make-up 2.0, plus de vingerafdruklezer achter op het apparaat, is het echt heel simpel om de mooiste selfies te maken. Het nieuwe algoritme van de Beauty-modus is het indrukwekkende resultaat van onze samenwerking met internationale visagisten. Blush en lipgloss worden afgestemd op de vorm van het gezicht en de kleur van de huid. Er zijn acht sjablonen beschikbaar, met realtime-preview. En we hebben een primeur: speciale beauty-effecten voor de wenkbrauwen. Verder optimaliseert de verbeterde software van de HUAWEI nova de huid van gezichten op foto's én in video's. Daarbij worden subtiele aanpassingen doorgevoerd in huidtinten en de grootte van de ogen.

De mooiste selfies
De mooiste selfies
De mooiste selfies
De mooiste selfies
De mooiste selfies

: