HUAWEI nova 2

HUAWEI nova 2

huawei-nova-2-Plus-title

huawei-nova-2-Plus

20 MP Selfie Superstar

huawei-nova-2-video

Bekijk De product video

MEER STIJL. MEER ZELFVERTROUWEN.

MORE STYLE. MORE ATTITUDE._V5_Mobile

Wie zei dat een mens niet alles kan hebben? De HUAWEI nova 2 is een smartphone voor al wie snel wil leven. Een smartphone met een laag gewicht en een sterke en slanke metalen behuizing (6,9 mm), een groot scherm in verhouding tot de behuizing en een hoogwaardige CNC-afwerking. Het 2,5D gebogen glazen scherm is voorzien van een supersmalle afgeschuinde kant. Een krachtig design dat uw leven een duw in de rug geeft.

huawei-nova-2-design

Achter het design van de
HUAWEI nova 2

SLANK, STERK EN SEXY.

De vorm van de unibody van aluminium en magnesium van de HUAWEI nova 2 is geïnspireerd op een zachte boog, maar is sterk genoeg voor de spannendste momenten in het leven en licht en dun genoeg (6,9 mm) om overal te worden meegenomen.

huawei-nova-2-design huawei-nova-2-design huawei-nova-2-design

SNELLE LEVENSSTIJL. KNAP ONTWERP.

De dunne vingerafdruksensor (0,1 mm) van de HUAWEI nova 2 is naadloos ingewerkt in de achterkant van de smartphone, zodat hij niet vuil kan worden. Bovendien ziet de cd-achtige textuur er in het licht betoverend uit.
De aan / uit-knop met golftextuur weerspiegelt het licht vanuit elke hoek en creëert hetzelfde effect als licht dat op het watervlak van de oceaan schittert.

huawei-nova-2-design-smart design huawei-nova-2-design-smart design huawei-nova-2-design-smart design

KLEUREN. KLEUREN. KLEUREN.

De HUAWEI nova 2 is verkrijgbaar in Graphite Black, Prestige Gold en Aurora Blue. De lichtzwarte schuine kant en de matzwarte behuizing van de Graphite Black-uitvoering laat verschillende effecten zien op zijn verbazingwekkende behuizing.

huawei-nova-2-design-color huawei-nova-2-design-color huawei-nova-2-design-color huawei-nova-2-design-color

HALLO, SUPERSTAR!

De 20 MP frontcamera van de HUAWEI nova 2 maakt scherpere, meer artistieke en mooiere foto's in een hogere definitie dan ooit.
En hij presteert ook uitstekend bij minder gunstige lichtomstandigheden.
Leg het moment vast en deel uw avontuur.

huawei-nova-2-front-camera

Ontdek de frontcamera van de HUAWEI nova 2

SCHERP EN OPVALLEND

De 20 MP frontcamera van de HUAWEI nova 2 beschikt over een 3D gezichtsherkenningsfunctie en staat garant voor levendige, scherpe en heldere foto's. Uw leven, uw focus.

huawei-nova-2-front-camera-sharp huawei-nova-2-front-camera-sharp

ARTISTIEK BOKEH-EFFECT

De HUAWEI nova 2 laat u foto's maken met een artistiek bokeh-effect met een scherpe voorgrond en een onscherpe achtergrond. Hiermee kunt u foto's maken waarmee u uw vrienden kunt wijsmaken dat u in een professionele fotostudio aan de slag bent geweest. De schoonheidsmodus van de nieuwe generatie (met 10 instelmogelijkheden) bezorgt uw onderwerpen een natuurlijk gezonde en energieke look. Tijd voor uw close-up.

huawei-nova-2-front-camera-bokeh-effect

DE NACHT IS HET JUISTE MOMENT

Het is bijzonder moeilijk om selfies te maken als er weinig licht is. De frontcamera van de HUAWEI nova 2 gooit echter een diafragmaopening van F2.0 in de strijd, samen met een intelligente lcd-verlichting, een afzonderlijke lcd-driver en 11 kleurtemperaturen waardoor u meer licht in de duisternis brengt en uw onderwerpen telkens weer stralend op de foto kunt zetten. Breng licht in de duisternis.

huawei-nova-2-front-camera-highlight huawei-nova-2-front-camera-highlight

TWEE CAMERA'S, EEN PRACHTIGE FOTO

De twee camera's op de achterkant van de HUAWEI nova 2 werken samen om prachtige foto's te maken - de groothoeklens is geschikt voor landschappen, terwijl de telelens verder gelegen onderwerpen perfect in beeld brengt. Bij het zoomen maakt de hoofdlens de foto's terwijl de andere lens kleuren, helderheid en scherpte detecteert.

huawei-nova-2-rear-camera

Ontdek de twee camera's aan de achterkant van de HUAWEI nova 2

FOTOFREAK

Twee krachtige lenzen (12 MP + 8 MP) met één duidelijk doel: de meest verbluffende foto's van uw leven maken. De groothoek van de 12 MP camera heeft een diafragmaopening van F1.8 en werkt met hogere ISO-waarden om brede landschappen te fotograferen. De telelens van de 8 MP camera heeft een diafragmaopening van F2.4, waarmee u onderwerpen op een afstand kunt fotograferen.

huawei-nova-2-geek huawei-nova-2-geek

STEL DE WERELD SCHERP

Met de 12 MP + 8 MP RGB-lenzen van de HUAWEI nova 2 kunt u heel scherpe foto's vanop een grote afstand maken. U beschikt hiervoor over een optische zoom die ervoor zorgt dat u geen vrede moet nemen met een lagere fotokwaliteit. Zet een stap achteruit en geniet van het uitzicht.

huawei-nova-2-focus huawei-nova-2-focus
huawei-nova-2-focus
huawei-nova-2-focus huawei-nova-2-focus

LEG HET MOMENT VAST

Tik op het scherm om met de 12 MP + 8 MP camera's op de achtergrond of op de voorgrond scherp te stellen. Stel het bokeh-effect in zodat u een nog artistieker resultaat krijgt. Toon hoe u de wereld ziet.

huawei-nova-2-seize huawei-nova-2-seize huawei-nova-2-seize
huawei-nova-2-seize huawei-nova-2-seize huawei-nova-2-seize

MAAK VAN DE WERELD UW SPEELTUIN

Wat u wilt, wanneer u het wilt.
De verbeterde prestaties van de HUAWEI nova 2 op het vlak van RAM-geheugen, opslagruimte, CPU en gebruikersinterface vormen een dynamische combinatie waardoor u uw leven nog slimmer en sneller kunt leiden. Efficiënter vermogen betekent een langere autonomie van de batterij.

huawei-nova-2-performance

Binnen de CPU

LEEF OP TOPSNELHEID

De HUAWEI nova 2 is uitgerust met een HUAWEI Kirin 659 chipset en haalt de hoogste CPU kloksnelheid met 2,36 GHz. Het geavanceerde geheugen (4 G RAM en 64 G ROM-geheugen) wordt hier gecombineerd met EMUI5.1 (Android 7.0 OS). Dit is hoe de toekomst vooruitgaat.

huawei-nova-2-speed huawei-nova-2-speed

SNELLE OPLAADTECHNOLOGIE

Alleen wie weinig tijd verliest, kan slagen in deze snelle wereld. Dat geldt ook voor u. De HUAWEI nova 2 is daarom uitgerust met een 2 950 mAh (TYP) batterij met snellaadtechnologie: 10 minuten opladen is goed voor 1,9 uur video's bekijken of 8,5 uur muziek beluisteren.*
Gebaseerd op laboratoriumtests bij HUAWEI. De uiteindelijke prestaties kunnen variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de testomstandigheden en het telefoonsysteem tijdens het gebruik.

huawei-nova-2-technology huawei-nova-2-technology

FEEL THE BEAT

HUAWEI sloeg de handen ineen met audio-experts van overal ter wereld, zodat u van een van de meest uitzonderlijke mobiele audio-ervaringen kunt genieten. De AK4376a hifi-oplossing staat dan ook garant voor superieure prestaties in combinatie met een laag stroomverbruik. Intussen creëert het HUAWEI Histen geluidsalgoritme 3D stereogeluid dat u anders alleen in een concertzaal hoort.

huawei-nova-2-seize

: