HUAWEI P smart

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   huawei p smart multi coloured background

   HUAWEI P smart logo

   Fullview Display & Dual Camera

   HUAWEI P smart front display
   woman playing guitar

   Bekijk de productvideo

   MEER SCHERM, TOCH HANDZAAM

   Het HUAWEI FullView Display is een indrukwekkend 5.65-inch scherm dat levendige, kleurechte beelden weergeeft, van rand tot rand. Een groter scherm hoeft lang niet altijd een groter toestel te betekenen en daardoor past de dunne, lichtgewicht HUAWEI P smart nog steeds makkelijk in je hand.

   gradient coloured background
   HUAWEI P smart front display showing an ice cream in true-to-life colours

   SMART SPLIT SCREEN

   Het Smart Split Screen zorgt ervoor dat je met één druk op de knop eenvoudig twee apps tegelijk kunt draaien*. Wanneer je een belangrijke e-mail krijgt tijdens het streamen van je favoriete serie of film, hoef je je met de HUAWEI P smart nooit meer zorgen te maken over ongewenste pauzes. *Sommige applicaties ondersteunen deze functie niet.

   Person holding HUAWEI P smart and showing the one touch split screen feature

   DUAL CAMERA, ÉÉN GEWELDIG SHOT

   Met de HUAWEI Dual Camera maak je foto’s van topkwaliteit met één druk op de knop. De grote diafragma’s zorgen voor meer lichtinval voor rijke, gedetailleerde en levensechte foto’s, terwijl de Dual Camera ervoor zorgt dat je perfecte scherptediepte opnames kunt maken met bokeh-effect. *De getoonde afbeelding is niet gefotografeerd met dit product.

   background image showing light blue sky
   HUAWEI P smart dual camera showing the bokeh effect smart-camera-blur

   SLIMME SCHOONHEID

   Door het gebruik van het Face Beauty algoritme, detecteert de 8MP front camera unieke gezichtseigenschappen, zodat je er altijd op je best uitziet. *De getoonde afbeelding is niet gefotografeerd met dit product.

   background image showing a white house
   Couple photographed using the smart beauty feature - HUAWEI P smart smart beauty effect – HUAWEI P smart

   HANDSFREE SELFIE

   Het was nog nooit zo eenvoudig om speciale momenten vast te leggen. De HUAWEI P smart’s gesture-shotfunctie zorgt ervoor dat je selfies en groufies schiet met een simpel handgebaar.

   Couple showing the hands-free feature – HUAWEI P smart

   DELEN MET SNELHEID

   De HUAWEI Share-functie laat je binnen no-time bestanden delen met andere HUAWEI toestellen. Internet of handmatig koppelen is niet nodig. Super snel, super simpel.

   Couple using the speed sharing function at a cafe – HUAWEI P smart

   DUAL BLUETOOTH VERBINDING

   De HUAWEI P smart kan via Bluetooth met twee audio-apparaten tegelijk verbonden worden. Luister bijvoorbeeld naar je favoriete muziek via je bluetooth headset, terwijl je de data van je fitness-band uitleest.

   Man showing the dual Bluetooth connection – HUAWEI P smart

   SOEPELE GEBRUIKRSERVARING

   De nieuwe, uitstekende EMUI. 8.0 is ontworpen voor een responsieve en intuïtieve gebruikerservaring. Met 32GB geheugen (uitbreidbaar tot wel 256GB met microSD) en een geüpgraded opslagbeheersysteem is er altijd genoeg ruimte voor je favoriete foto’s, muziek en video’s. *De daadwerkelijk beschikbare ruimte voor gebruikers kan minder zijn dan de genoemde opslagruimte wegens vooraf geïnstalleerde applicaties en OS, en kan wijzigen door updates, gebruikershandelingen en andere vergelijkbare factoren.

   HUAWEI P smart frame