HUAWEI P9

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.

Populaire resultaten

  Aanbevolen resultaten

   voer meer zoektermen in

   HUAWEI P9

   HUAWEI P9

    

   De duale 12-megapixel camera presteert beter bij weinig licht door de pixelgrootte van 1,25 μ. Daarnaast brengt de IMAGEsmart 5.0-technologie een professionele kwaliteit in je foto’s in nagenoeg alle omstandigheden.

   De HUAWEI P9 is ontworpen door enkele van de beste industrieel ontwerpers ter wereld. Het resultaat is dan ook oogstrelend: stijlvol design met-diamant geslepen randen, afgerond met lichte curves. Een unibody van aluminium uit de ruimtevaartindustrie en het superieure 2,5-dimensionaal glazen scherm, zorgen niet alleen voor een prachtige afwerking, maar maken het toestel ook nog ijzersterk.

   Play icon

   Natuurlijke kleuren, levendig weergeven. De HUAWEI P9 kan het met een prachtige 5,2" Full HD-scherm met 96% kleurverzadiging en een hoog contrast.

   De extreem lange duur van de 3 000 mAh batterij houdt je wel even bezig.*

   *Typische waarde. De werkelijke capaciteit kan iets afwijken.   Extra privileges, alleen voor de HUAWEI P9, HUAWEI P9 Plus, HUAWEI P10, HUAWEI P10 Plus en HUAWEI Mate 9.

   Krijg gratis een vervangend toestel in plaats van een reparatie, als je HUAWEI P9 hardware problemen vertoont in de eerste drie maanden na je aankoop.

   HUAWEI P9 HUAWEI P9