Geniet altijd en overal van elk moment

Geniet altijd en overal van elk moment

Niemand verliest graag levendige details op foto's door slechte lichtinval. De dubbele flits van de HUAWEI Y5II levert dan ook uitzonderlijke prestaties bij weinig licht. De 8 megapixel camera en de F2.0 diafragma-opening zorgen voor foto's met een professionele look. Dankzij de automatische verbeterfunctie voor portretten en de 2 megapixel frontcamera beleef je de perfecte selfie-ervaring, en maak je schitterende portretten die echt in het oog springen.   

Met Easy Key wordt door menu's scrollen makkelijker dan ooit

Met Easy Key wordt door menu's scrollen makkelijker dan ooit

Ben je die eindeloze menu's ook beu, net wanneer je maar wat graag een spannend moment wilt delen? De Easy Key functie brengt je sneller bij jouw favoriete inhoud. Eén druk op de knop, twee keer drukken, of drukken en even vasthouden: zo eenvoudig is het om de applicatie of functie op te starten die je aan elk van deze shortcuts hebt toegewezen.

Een glasheldere wereld tegen lichtsnelheid

Een glasheldere wereld tegen lichtsnelheid

De HUAWEI Y5II beschikt over een prachtig 5 inch HD LCD scherm, dat zorgt voor een kraakhelder, levendig beeld - je kijkt je ogen uit! Maar het is meer dan alleen maar een lust voor het oog. De quad 1,3 GHz CPU processor ondersteunt de grafische prestaties met voldoende verwerkingscapaciteit om zelfs de grootste multitasker aan te kunnen, zonder in te boeten aan visuele kwaliteit.

Nieuw, veilig en efficiënt systeem

Nieuw, veilig en efficiënt systeem

De HUAWEI Y5II draait op het EMUI3.1 mobiel besturingssysteem op basis van Android 5.1, waarbij de look & feel en de gebruiksvriendelijkheid in een volledig nieuw jasje werden gestopt. Gegevens en applicaties zijn handig gegroepeerd en makkelijk terug te vinden met de uiterst efficiënte Timeline functie. De ingebouwde phone manager maakt het toestel even veilig als makkelijk om te gebruiken.

HUAWEI Y5II BESCHIKBAAR BIJ