HUAWEI Y5p

Gebruik de laatste versie van Internet Explorer of switch naar een andere browser voor een betere gebruikservaring.
HUAWEI Y5p KV 32 GB geheugencapaciteit
HUAWEI Y5p KV

Opmerkelijke FullView

Met een 5,45-inch HD bezel-les FullView Display1, biedt de HUAWEI Y5p een meeslepende ervaring. Het compacte formaat is ideaal om met één hand te gebruiken zodat je volop kan genieten en nog meer wonderen kan ontdekken op een groot scherm.
HUAWEI Y5p Full View Display HUAWEI Y5p Full View Display HUAWEI Y5p Full View Display HUAWEI Y5p Full View Display

Indrukwekkende
verfrissende kleuren

De HUAWEI Y5p is beschikbaar in drie verfrissende kleuren die de elegantie en relaxte stijl benadrukken met een kleurveranderende topcoat. Aanschouw de aantrekkelijke charme van Midnight Black, de klassieke look van Phantom Blue, en de jonge vibe van Mint Green. Hou je favoriete stijl in je hand met het strakke design en de smooth feel van de HUAWEI Y5p.
HUAWEI Y5p ID Design
HUAWEI Y5p ID Design
HUAWEI Y5p ID Design

Inventieve
geheugencapaciteit

HUAWEI Y5p biedt 32 GB opslagruimte en een 3-slot design voor twee nano SIM kaarten en een SD kaart (tot 512 GB)2. Meer dan genoeg ruimte voor je apps, foto's, en video's, allemaal op één handige telefoon om mee te nemen op je volgende avontuur.
HUAWEI Y5p Big Storage HUAWEI Y5p Big Storage HUAWEI Y5p Big Storage HUAWEI Y5p Big Storage
2 GB + 32 GB

Langdurig plezier voor
dagelijkse bezigheden

HUAWEI Y5p heeft een 3 020 mAh grote batterij waarmee je voor wel 17 uur lang video's3 kan kijken en ervan gerust kan zijn dat je de dag doorkomt zonder elke paar uur op te hoeven laden. De intelligente energiebesparende functie zorgt voor een nog efficientere batterij, zodat jij je dagelijkse bezigheden kan doen met zelfvertrouwen.
HUAWEI Y5p Big Battery

Mooi van alle kanten

De 8 MP HD camera aan de achterkant van de HUAWEI Y5p laat je alle mooie momenten in je leven vastleggen met fantastische beeldkwaliteit. De HDR modus brengt het beste van je fotografie naar voren om een artistiek effect te leveren, zelfs al is het licht niet optimaal. De intelligente 5 MP selfie camera past zich aan het licht aan zodat jij jouw schoonheid vanuit nieuwe perspectieven kan ontdekken.
HUAWEI Y5p Rear Camera HUAWEI Y5p Rear Camera HUAWEI Y5p Rear Camera
HUAWEI Y5p Rear Camera HUAWEI Y5p Rear Camera

Intelligente
gezichtsontgrendeling

Met de intelligent artificial intelligent (AI) gezichtsherkenning kan je de HUAWEI Y5P nog sneller en gemakkelijker ontgrendelen. Het geavanceerde algoritme en accurate gezichtsmapping zorgt ervoor dat je zonder zorgen kan genieten van het gemak.
HUAWEI Y5p Face Recognition HUAWEI Y5p Face Recognition HUAWEI Y5p Face Recognition HUAWEI Y5p Face Recognition
HUAWEI Y5p Face Recognition HUAWEI Y5p Face Recognition HUAWEI Y5p Face Recognition HUAWEI Y5p Face Recognition

EMUI 10.1,
Smart Collage

De collage functie laat je twee tot negen foto's in één frame verzamelen zonder externe apps daarvoor te gebruiken. In samenwerking met het algoritme worden foto's in de optimale collage positie gezet op basis van de grootte. Laat je vrienden de indrukwekkende omgeving en charmante selfies zien, allemaal in één foto.
HUAWEI Y5p EMUI10
HUAWEI Y5p APP Gallery HUAWEI AppGallery

De Boutiekwinkel
voor Apps

De HUAWEI AppGallery is het officiële app distributieplatform van Huawei om apps te zoeken, downloaden en bij te werken. Het wereldwijde apps ecosysteem wordt continu bijgewerkt om veilige, diverse en exclusieve ervaringen te kunnen bieden. Geniet van de exclusieve app content, lokale activiteiten en speciale aanbiedingen. Lees meer
HUAWEI Y5p APP Gallery
Website consumer.huawei.com verlaten
Nadat u op de link hebt geklikt, komt u op een website van derden. Huawei is niet verantwoordelijk en heeft geen controle over websites van derden.
Terug Doorgaan