Gemaakt om van het leven te genieten

Gemaakt om van het leven te genieten

De HUAWEI Y6 2017 beschikt met zijn krachtige 3 000 mAH (typische waarde) hoge densiteit polymeerbatterij over voldoende energie om maar liefst anderhalve dag lang volop te presteren voordat de batterij moet worden opgeladen*1. En zelfs na 800 laadcycli behoudt de batterij nog altijd meer dan 80 % van haar aanvankelijke vermogen, zodat u ze nooit zult hoeven te vervangen voordat de smartphone zelf aan het einde van zijn levensduur is gekomen. En dankzij de slimme energiebesparende technologie kunt u nog langer van uw smartphone genieten.*

 

*Gebaseerd op de HUAWEI-labtestgegevens, zullen andere omgevingen, methoden en content, andere resultaten hebben.

Bekijk alles eens vanuit een andere hoek

Bekijk alles eens vanuit een andere hoek

Neem telkens weer prachtige foto's. De 8 MP camera met diafragmaopening F2.0 en dubbele flits van de HUAWEI Y6 2017 balanceert de verlichting op uw foto's zo dat de randen helderder worden weergegeven en dus beter aansluiten op de rest van het beeld. 's Nachts zorgt de dubbele flits voor een betere verlichting. De 5 MP 'soft lighting' frontcamera laat u toe om met zijn 84° groothoek selfies te maken waarop u op uw best staat.

Zie alle details

Zie alle details

Het mooie 5" HD display van de HUAWEI Y6 2017 geeft verbluffend heldere kleuren en beelden weer. Door zijn slanke (8,45 mm) bouw, zijn zachte ronde vormen en de opvallende getextureerde behuizing voelt dit toestel heel comfortabel aan. Over elk designdetail werd duidelijk grondig nagedacht. Dat blijkt onder meer uit de achterkant, die met een uniek cd-patroon rond de cameralens werd afgewerkt en de onderkant die met CNC-technieken (Computer Numeric Control) werd behandeld.

Speed Up Your Life

Speed Up Your Life

De Corex-A53 processor van de HUAWEI Y6 2017 biedt u de mogelijkheid om snel te werken, te streamen en te spelen. De snelle quad-core processor die snelheden tot 1,4 GHz haalt voor elke core, en het RAM-geheugen van 2 GB bieden u een snelle en vlotte manier om aan al uw entertainmentwensen te voldoen. Met 16 GB opslagruimte (die met een andere SD-kaart van 128 GB*2 nog kan worden uitgebreid) beschikt u over alle vrijheid om uw favoriete muziek en apps op te slaan waarvan u urenlang kunt genieten. Laat los en ga spelen.

Easy Key. Makkelijk.

Easy Key. Makkelijk.

Met de Easy Key-functie van de HUAWEI Y6 2017 beschikt u over een snellere en meer intuïtieve manier om uw toestel te bedienen. Door één keer te drukken, twee keer te drukken of te blijven drukken krijgt u snel toegang tot uw favoriete apps of functies. Volg uw hart en stel de snelkoppelingen in, zodat u elk spontaan moment kunt vastleggen, berichten op sociale media kunt posten of de flitser kunt inschakelen. U beslist wat uw smartphone moet doen.

*1. Gebaseerd op de resultaten van laboratoriumtests door HUAWEI. De autonomie van de batterij is afhankelijk van de reële gebruiksomstandigheden en kan variëren.
*2. SD-kaart wordt afzonderlijk verkocht