Dun is het nieuwe zwart

Dun is het nieuwe zwart

Design, schoonheid, prestaties. De HUAWEI Y6 Pro 2017 werd heel nauwgezet ontworpen met de bedoeling om klasse en stijl uit te stralen. Door de combinatie van het 5" HD display en de naadloze randen van het gladde 2,5D display in een gezandstraalde metalen behuizing is deze smartphone een geheim wapen waarmee u er dag en nacht fantastisch uitziet. Een fantastisch design is tijdloos; maak er optimaal gebruik van.

Magische toets

Magische toets

De kracht van magie in uw handen. Veiligheid, snelheid en functionaliteit: drie kenmerken waarover u in een oogwenk kunt beschikken. Met het vernieuwde vingerafdruksysteem voor identificatie van uw HUAWEI Y6 Pro 2017 kunt u uw smartphone in 0,5s ontgrendelen*. Daarna krijgt u toegang tot een hele reeks functies - inclusief een wekkerfunctie en de mogelijkheid om telefoonoproepen te beantwoorden, uw meldingsbalk aan te passen en snel een foto te nemen. Ervaar de magie van aanraking.

* Gegevens gebaseerd op resultaten van laboratoriumtests bij HUAWEI_x000D_

Glimlach, flits en straal

Glimlach, flits en straal

Leg de wereld vast die u echt ziet. Met de 13 MP camera op de achterkant van de HUAWEI Y6 Pro 2017 en de 5 MP selfiecamera maakt u telkens weer de perfecte foto. De slimme lcd-flits zorgt ervoor dat u er fantastisch uitziet en dat u in het middelpunt van de sociale spotlights blijft staan - ongeacht de belichting.

Gaat eindeloos lang mee

Gaat eindeloos lang mee

Blijf altijd gefocust. Met de 3 020 mAH (TYP) batterij van de HUAWEI Y6 Pro 2017 beschikt u over het vermogen dat u nodig hebt om helemaal tot het einde te gaan. Zo kunt u meer dan 2 dagen lang ononderbroken van uw muziek genieten, kunt u 15 uur aan een stuk HD-video's bekijken of kunt u 12 uur 4G-browsen voordat u de batterij opnieuw moet opladen.*  

**Autonomie van de batterij gemeten in de laboratoria van HUAWEI. Omstandigheden waarin de laboratoriumtests werden uitgevoerd: temperatuur van 25 °C en relatieve vochtigheid van 45 tot 80%.

Zoveel meer dan een smartphone; een partner

Zoveel meer dan een smartphone; een partner

Naadloze ervaring, grenzeloos plezier. EMUI 5.1 (dat op Android 7.0 gebaseerd is) past zich aan uw gebruikspatronen aan en stroomlijnt de prestaties zo dat u van een persoonlijke ervaring kunt genieten. Een bestandsharefunctie die sneller en gemakkelijker is dan Bluetooth. Gebruik de Scrolling Screenshot om lange berichten op te slaan en te sharen. Met de Eye comfortmodus past de smartphone de helderheid zorgvuldig aan en filtert het blauwe licht weg, zodat uw ogen zo weinig mogelijk worden belast en vermoeid.