2014/11/19
HUAWEI Ascend G7 en HUAWEI Ascend Mate 7 nu ook in België

Brussel, 19 november 2014 - Huawei laat weten dat de HUAWEI Ascend G7 en de HUAWEI Ascend Mate 7 vanaf vandaag ook in België te koop zijn in de telecom speciaalzaken. De HUAWEI Ascend G7 is beschikbaar tegen een adviesprijs van 299 EUR, de HUAWEI Ascend Mate 7 heeft een adviesprijs van 499 EUR.


HUAWEI Ascend Mate 7


De HUAWEI Ascend Mate 7 heeft een groot FHD-scherm van 6 inch, hij is 7,9 mm dun en weegt amper 185 gr. Het toestel is uitgerust met LTE Cat6 wat garant staat voor een downloadsnelheid tot 300 Mbps, en hij beschikt over een krachtige Huawei Kirin 925 octa-core processor en een batterij met 4 100 mAh. Het toestel heeft vingerafdruk technologie, waarmee de gebruiker via single-touch bediening het toestel snel en eenvoudig kan ontgrendelen. De HUAWEI Ascend Mate 7 bestaat in het kleur maanlicht zilver.


De HUAWEI Ascend Mate 7 is perfect aangepast aan de levensstijl van de ‘digital nomad’, het toestel laat ultra-snelle download toe, het grote scherm met een ultra-smalle rand van 2,9 mm draagt bij tot het uitstekende entertainment gehalte en er werd aandacht besteed aan het ultra-zuinig gebruik van de batterij.


Uitmuntende camera-technologie


De HUAWEI Ascend Mate 7 biedt ongekende scherpe beeldkwaliteit. Een energiezuinig 6 inch full HD scherm, JDI Nega NEO technologie voor een beter contrast (1 500:1) staan hiervoor garant. Het toestel is uitgerust met een BSI-sensor van Sony met f/2.0 diafragma en 13 MP camera achteraan. Dit zorgt voor beter belichte foto’s bij weinig licht, m.a.w. de betere partyfoto bij een avondje uit. Vooraan beschikt het toestel over een 5 MP camera met niet-sferische 5P-lens, wat resulteert in minder beeldvervorming. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de diverse fotobewerkingsfuncties zoals manuele scherpstelling om onscherpe foto’s bij te werken, lichtmeting, …Batterijvermogen


De HUAWEI Ascend Mate 7 beschikt over een batterij van maar liefst 4 100 mAh, de batterij wordt minder belast (tot 50%) doordat vanzelf de kleinere A7-kernen in te schakelen voor de standaardapplicaties die de gebruiker voor 80% van zijn tijd gebruiken. De zwaardere toepassingen maken dan weer gebruik van de grotere A15-kernen.Van zodra een kern met 85% à 95% belast wordt, worden extra kernen geactiveerd. Hierdoor wordt extra zuinig omgesprongen met de batterij-capaciteit en bij intensief gebruik gaat de batterij tot 2 dagen mee.


Gebruiksgemak


Daarenboven staat ook het gebruiksgemak centraal met de EMUI 3.0, de nieuwe versie van de intuïtieve gebruikersinterface van Huawei voor een gemakkelijkere bediening met één hand en met een volledig nieuwe look van de complete software-interface.


De HUAWEI Ascend Mate 7 beschikt over een vingerafdrukfunctie waardoor de gebruiker niet langer paswoorden of swipe-combinaties moet onthouden. De vingerafdruklezer bevindt zich achteraan het toestel en kan tot vijf verschillende vingerafdrukken onthouden. Hierdoor kan de gebruiker een eigen gebruik en gastmodi toekennen. om tussen de verschillende modi wisselen om zo privé-mappen, apps en betaalgegevens optimaal te beveiligen. Alles in huis to ‘Make it Possible’.


HUAWEI Ascend G7


De HUAWEI Ascend G7 beschikt over een HD-scherm van 5,5 inch, 4G LTE connectiviteit en een geoptimaliseerde camera van 13 megapixels aan de achterkant met een BSI-groothoeklens. Het toestel is ultra-dun (7,6 mm) en uiterst licht (165 gr), beschikt over een 5,5 inch HD scherm met een resolutie van 1280 x 720.


De G-reeks van Huawei zorgt ervoor dat een smartphone met top-technologie binnen ieders handbereik ligt. De HUAWEI Ascend G7 is verkrijgbaar in klassieke metaalkleuren waaronder maanlicht zilver en ruimtegrijs.


De HUAWEI Ascend G7 is de ideale partner voor de prijsbewuste consument met een druk leven. Het toestel beschikt over 4G LTE:in geen tijd (150 Mbps) kan je een film downloaden of werkdocumenten uploaden. Ook werd er aandacht besteed aan de connectiviteit waardoor de gebruiker minder vaak te maken krijgt met verbroken oproepen. Bij de HUAWEI Ascend G7 wordt een maximaal gebruik mogelijk gemaakt door de krachtige batterij (3000 mAH) en drie energiestanden – normaal, slim en uiterst energiebesparend.