2014/06/10
Groufie is groovy

HUAWEI Ascend P7, elegantie en uitgebreid fotofunctionaliteit, nu beschikbaar in België

Brussel, 10 juni 2014 - HUAWEI Consumer Business Group laat weten dat vanaf vandaag de HUAWEI Ascend P7 in de rekken ligt, tegen een adviesprijs van 399 EUR. De HUAWEI Ascend P7 is het toestel bij uitstek voor de amateur-fotograaf. Zet jezelf in de kijker dankzij de uitstekende camera vooraan (8 MP) gecombineerd met de selfie-preview optie, waarmee je jezelf in spiegelbeeld ziet, kan je selfie niet meer mislukken. Meer nog, de HUAWEI Ascend P7 stelt je in staat dankzij de unieke panorama-functie aan de voorkant van het toestel, de ultieme groep-selfie of ‘groufie’ te maken. De panorama-functie is zowel beschikbaar voor de lens vooraan en achteraan het toestel, zo maak je meteen de beste groufies en landschapsfoto’s.


Vaak mis je een leuke foto omdat je scherm geblokkeerd is en bijgevolg je de camera niet onmiddellijk kunt gebruiken. Dankzij de Ultra Snapshot functie, mis je ook geen enkel fotomoment meer. Deze functie laat je toe om binnen de 1,2 seconden een foto te nemen door tweemaal op de volumeknop van je HUAWEI Ascend P7 te drukken.


Daarnaast beschikt dit elegante toestel ook over een 13 MP lens achteraan met een sensor die ervoor zorgt dat je ook bij weinig licht of bij het vallen van de avond uitstekende foto’s kan maken. Het toestel beschikt ook over de ‘beauty’ opties, waarover ook de Ascend P6 en Ascend G6 beschikken, waarmee rimpels mee vervaagd kunnen worden.


De HUAWEI Ascend P7 staat daarnaast ook voor uitmuntendheid:het Corning® Gorilla® Glass 3 vooraan en achteraan, is niet alleen sterk en bestand tegen dagelijks gebruik, het zorgt voor een strakke en gesofisticeerde look. De resolutie (1920 x 1080) van het scherm is haarscherp, het micropatroon aan de achterzijde is geraffineerd en de kleuren van het toestel (wit en zwart) zijn modieus.


De HUAWEI Ascend P7 staat ook garant voor gebruiksgemak:5-inch high definition scherm, met zijn slanke 6,5 mm de dunste 4G smartphone op de markt, Emotion UI als volledig aanpasbare en gebruiksvriendelijke interface, een batterij (2 500 mAh) met een lange levensduur en de super power-saving mode, waarmee het meest gunstige gebruik wordt aangenomen wanneer je nog minder dan 10% batterijcapaciteit hebt.