2015/03/19
HUAWEI en RSC Anderlecht willen samen het record grootste groufie verbreken

De RSCA fans worden opgeroepen om talrijk aanwezig te zijn in de Fan Village voor de Beker Finale deze zondag

Brussel, 19 maart 2015 - HUAWEI en de spelers van RSC Anderlecht roepen de supporters op om op zondag 22 maart om 16 u, net voor de Beker Finale tegen Club Brugge, de grootste RSCA groufie (=groepselfie) te maken. De grootste selfie werd vorig jaar genomen in Bangladesh met maar liefst 1151 mensen op de foto. De oproep werd vandaag gelanceerd door de Anderlecht spelers die vragen om talrijk naar het Koning Boudewijn stadium af te zakken.

De fans zijn vanaf 14.00 uur welkom in de ‘Fan Village’ aan de voet van het Atomium, waar ze verwacht worden voor een heus feest in afwachting van een spannend duel. Om 16 uur roepen bekende voormalige Anderlecht gloriën de menigte op om te poseren voor de grootste RSCA groufie. In de Fan Village kunnen de fans tevens samen met één van de HUAWEI hostessen een groufie nemen die dan op de sociale media van RSCA gepost zullen worden.

Een groufie is een reuzen-selfie met zo veel mogelijk mensen op. De HUAWEI Mate 7 is de ideale keuze bij uitstek voor het nemen van deze super-groufie. Het toestel heeft een uitstekende camera voor (5MP)- en achteraan (13 MP) en beschikt over een panoramische selfie optie.