2015/06/16
Ga de slimme toer op met de B2!

HUAWEI TalkBand B2 nu beschikbaar in België

Brussel, 16 juni 2015 - HUAWEI, een van de belangrijkste leveranciers van informatie- en communicatietechnologie (ICT) ter wereld, kondigt aan dat de HUAWEI TalkBand B2 vanaf vandaag te koop is in België. De nieuwe TalkBand is een elegante fitness- en gezondheidstracker en een handige headset in één.

“Dankzij wearables – of draagbare apparaten – zoals onze HUAWEI TalkBand B2 blijven consumenten beter verbonden. We willen het leven van gebruikers eenvoudiger maken, niet ingewikkelder. Daarom hebben we een apparaat ontwikkeld dat consumenten helpt om hun dagdagelijkse leven te beheren en hen op een natuurlijk aanvoelende manier op de hoogte houdt. Het was nog nooit zo eenvoudig om verbonden te blijven en in de loop van de dag berichten en telefonische oproepen te ontvangen – altijd en overal”, aldus Dirk Pauwels, Country Director van de HUAWEI Consumer Business Group (BG) Belux.

Stijlvol, slim en multifunctioneel

De HUAWEI TalkBand B2, de nieuwste wearable in het gamma van HUAWEI, heeft een stevige metalen behuizing en een polsband uit stijlvol leder of sportief ogende kunststof. De opvolger van de HUAWEI TalkBand B1 is de ideale metgezel voor iedereen die zijn dagelijkse bezigheden wil opvolgen:afspraken op het werk, oproepen en sportieve activiteiten. De HUAWEI TalkBand B2 volgt automatisch uw activiteiten op (zoals lopen, fietsen en wandelen) en maakt het gemakkelijker om uw persoonlijke fitheiddoelstellingen te halen. Bovendien houdt hij uw slaapkwaliteit in het oog en zorgt hij ervoor dat u frisser wakker wordt dankzij zijn Smart Alarmfunctie. Bovendien is de nieuwe wearable via Bluetooth® eenvoudig om te vormen tot een headset. Zo kunnen gebruikers altijd en in alle privacy telefoongesprekken aannemen. Al deze functies worden beheerd via de mobiele app HUAWEI Wear. Uw activiteiten opvolgen en uw dagdagelijkse leven in goede banen leiden was nog nooit zo eenvoudig.

Prijs en beschikbaarheid

De HUAWEI TalkBand B2 is vanaf nu verkrijgbaar in België voor een adviesprijs van € 169 (zwarte en witte standaarduitvoering) en € 199 (gouden luxe-uitvoering).