2015/07/01
Orange Luxemburg en HUAWEI Consumer Business Group gaan nauwer samenwerken

Brussel, 1 juli 2015:De HUAWEI Consumer Business Group (BG) en Orange Luxemburg kondigen aan dat ze hun samenwerking verstevigen. Na de succesvolle uitbouw van het HUAWEI merk op de Belgische markt, wil HUAWEI ook haar positie op de Luxemburgse markt verstevigen. De samenwerking met Orange Luxemburg kadert binnen deze strategie.

In het kader van deze samenwerking neemt Orange Luxemburg het nieuwe vlaggenschip van HUAWEI, de HUAWEI P8, op in zijn assortiment. De HUAWEI P8 is een mooi staaltje van kracht, gebruiksvriendelijk en design. Het toestel heeft een ultra-slanke aluminium behuizing en een 5,2-inch HD-scherm.

HUAWEI P8

De HUAWEI P8 munt ook uit als fototoestel en camera:De camera beschikt over hoogstaande optische beeldstabilisatie tot 1,2°, hiermee worden trillingen en schokken geneutraliseerd, de vierkleurensensor verbetert de helderheid met 32 procent bij hoog contrast en vermindert ze met 78 procent bij onderbelichting. Daarom blinkt de HUAWEI P8 uit voor het maken van low light en lightpainting foto’s. De virtuele filmstudio van de HUAWEI P8 zorgt ervoor dat tot 3 extra Android toestellen kunnen aangesloten worden om de actie te filmen vanuit diverse standpunten en deze dan naadloos te monteren in een handomdraai.

Daarnaast zorgt de Signal+ antenne switch technologie van HUAWEI ervoor dat het afbreken en wegvallen van gesprekken worden aangepakt. Deze technologie zorgt ook voor een snellere verbinding met het roaming-netwerk in het buitenland, tot 3 keer sneller dan een andere smartphone.

Amazing Talent

De P8 koestert talent. In het kader van de samenwerking organiseren Orange Luxemburg en HUAWEI ook een groots opgezet evenement. Amazing Talent laat dansers, imitators en komisch talent toe om hun talent te tonen aan het grote publiek. De finale van deze talentenjacht gaat door op de Place d’Armes in samenwerking met Luxemburg stad en RTL. De winnaar van de talentenjacht kan 5 000 EUR op zak steken.